Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

placebo

Başlatan blind_clown, Eylül 09, 2006, 11:58:52 AM

Previous topic - Next topic

shimy

araştırıp gözünüze sokarım tüm placebo "hayranları" da utansın hıııh :-X
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

blind_clown

special k bi tane uyuşturucu maddesinin farklı bi adı diye biliyorum ben=)onunla bir bağlantısı var sanırım ama tam da emin değilim..hikayesi var mı duymadım hiç ::)
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

ousan

oba süper :D dahada sevdim şarkıyı şimdi  ;D

blind_clown

Quote from: ousan on Eylül 26, 2007, 08:58:42 PM
oba süper :D dahada sevdim şarkıyı şimdi  ;D
tamam biliyoruz keş olduğunu da her yerde söyleme bari :D bu arada "ketamin"in diğer adıymış..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

[lp]_endLeSs

STEVE HEWITT PLACEBO'DAN AYRILDI

1996'dan bu yana Placebo'nun davullarını çalan Steve Hewitt, Placebo'dan ayrıldığını açıkladı. Hewitt, ayrılmasının nedeni olarak kişisel ve müzikal farklılıkları gösterdi.

11 yıllık grup arkadaşı Steve Hewitt'in gruptan ayrılmasının ardından konuşan Brian Molko, konuyla ilgili olarak "Bir grup içinde olmak tıpkı bir evlilik gibi, ve çiftlerde- bu durumda üçlü'de- yıllar geçtikçe kopmalar olabilir. Partnerinizi artık sevmediğinizi söyleyemezsiniz, geçirdiğiniz ve başardığınız onca şeyden sonra... Sözün özü; öyle bir noktaya geliniyor ki, ilişkiden farklı şeyler istediğinizi farkettiğinizde artık daha fazla aynı çatı altında yaşayamayacağınızı anlıyorsunuz" açıklamasını yaptı.

Şu sıralar Project Revolution turun bitmesinin ardından Amerika'da dinlenen grubun yeni bir baterist için acele etmediği belirtiliyor.

..bluejean

------

bi şok yaşadım az önce :-\  ...

ousan

şoklardayım :(

selinkinpark

nası yaa:S

Hasan-Can

eyvah beyaa bune  :-X

Sumween

öh nası ya cidden :S LP bile placebo'dan daha dağılma ihtimalli gibi gelirdi bana açıkçası

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Hasan-Can

çok şaşırdım gerçekten :S umarım dağılmazlar dicem ama...

selinkinpark

aralarındaki aşk bitmiş karışmayın.ayrılır tabi.

Sumween

Quote from: selinkinpark on Ekim 16, 2007, 03:26:26 PM
aralarındaki aşk bitmiş karışmayın.ayrılır tabi.
Onun reklam için olduğunu söylememiş miydi Brian? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Reklam bitti ayrılıyoz mantığıyla hareket ettiğini sanmıyorum Steve'in..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mr. MeTaLkiSS

İyi olmuş sevindim =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

selinkinpark

terbiyesiz.

lp_mike_chester

gercekten üzüldüm  :-[
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !