Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

lp167

ewet ölümüne fener.takımımıza zor günlerde destek olmamız lazım.ama bir gerçekğide gözardı edemeyiz.kezman out.

muzzy

yazık la nası ağladı..acıdım velede..fener o çıktıktan sora bide gol yese gidip intihar ederdi heralde..yazık la kovmayın  :P

lp_mike_chester

emin ol kovmayız... ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp167

ya seviyorum adamı.taraftarda sevio.ama biraz iyi oynasa birzcık yaa.

raines

kezman benim gözümde dünyanın en iyi forvetlerindendir. Küçüklüğümden beri ayrı bi sempatim var ona. Galatasarayda oynamasını çok isterdim aslında. Çünkü adamı fener harcıyor. Dünyanın en iyi aşırtma şut atan adamı kezmandır. Fiziğine çok hakim bilekleri çok iyi fakat fenerbahçe çok kötü harcadı kezmanı

muzzy

fenere gelen bozuluyoabi adam napsın..carlos da it gibikoşuo ama bi poka yaramıo sırf adı olmasa yerden yere vururlardı şimdiye..kezman piskolojik tedavi görcekmiş bu arada...yazık adama yaw ne hale geldi..  :P

NEVERlandLP

ya bu carlos konusuna bende katılıyorum...ya adam geldi oolleyy die seviniorum bi bakıorum bi şeye yaramıyo...kezmana da çok üzüldüm :'( :'(

lp_mike_chester

Quote from: raines on Ekim 10, 2007, 01:42:07 PM
kezman benim gözümde dünyanın en iyi forvetlerindendir. Küçüklüğümden beri ayrı bi sempatim var ona. Galatasarayda oynamasını çok isterdim aslında. Çünkü adamı fener harcıyor. Dünyanın en iyi aşırtma şut atan adamı kezmandır. Fiziğine çok hakim bilekleri çok iyi fakat fenerbahçe çok kötü harcadı kezmanı

ewt bencede katılıyorum fener harcadı adamı...

lp167

sistemin kurbanı kezman.o adam psv deyken 3 lü forvetle oynuyodu.yanına adam şart.semihle filanda olmaz bu iş.kesinlikle bir santrafor alınmalı ama kezman gitmemeli.çift forvete dönüp orta sahadan biri silinmeli.

lp_mike_chester

orta sahadan deniz barış silinmeli vede kezman ın yanına zigic yada carew alınmalı... ;)

hermione

dün roberto carlosun bi röportajını izledim. şehit ailelerine başsağlığı dilemiş hemde kimse sormadan. çok hoşuma gitti...zaten ben önceden baya bi severdim de fenere gitti die soğumuştum. tekrar kalbimi kazandı ;D ;D

ShapeshifteR

Quote from: hermione on Ekim 12, 2007, 08:40:27 PM
dün roberto carlosun bi röportajını izledim. şehit ailelerine başsağlığı dilemiş hemde kimse sormadan. çok hoşuma gitti...zaten ben önceden baya bi severdim de fenere gitti die soğumuştum. tekrar kalbimi kazandı ;D ;D
takdir ettim gerçekten helal olsun...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

lp_mike_chester

adamın işte insanlığı sevecenliği burdan belli oluyor...

lp167

türkiyede başka hangi yabancı söledi bunu.carlos işte.dünya yıldıızı ama bir o kadarda mütavazi.diğer yabancılar otlasın anca.

lp_mike_chester

bu arada aurelloya gs ve valencia teklifte bulumuş aurellonun cvbı ise şu olmuş benim 2 takımım var biri fenerbahce diğeri ise türkiye milli takımım die cvp vermiş...