Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

The Secret

Başlatan Sumween, Eylül 03, 2007, 09:01:12 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Yazar: Rhonda Bryne

Kitabı kendi açımdan kısaca özetliyim size..
Bir nevi, yaşantınızı istediğiniz gibi yönlendirebileceğinizi söylüyor kitap size... Ayrıca olmasını istediğiniz şeylerin olacağına veya elde etmek istediğiniz bir şeyi elde edeceğinize eğer gerçekten inanırsanız size geleceğini söylüyor ve bunu ''çekim yasası'' olarak adlandırıyor...
   Bir de '' Yaratım Süreci'' var...
1. İstemek
2. İnanmak
3. Almak

Kendimden bi örnek de verebilirim...
Bu kitabı bana ilk gösteren ve öneren kuzenimdi. Okumamıştım henüz ama içeriği biliyordum (anlattığı kadarıyla) ve kitabi ablama almak geldi aklıma (ihtiyacı var diye düşünüyordum ahah) Her neyse, ama elimde kuruş kalmamıştı. O zaman Denizli'deydim bi de, aile de yok yanımda ki para aliyim =) Ablama bu kitabı alma fikrine feci taktım kesinlikle alıcaktım yani,ki akrabalarım vardı orda bi 13 milyon istesem vermezler miydi tabii ki werirlerdi ama bunu hesaba katmadım aklıma uçuk bi fikir geldi: 3 gün sonra Pazar akşamı İstanbul'a dönücektim ve iki günlük bir iş, kitabı almam için gerekli parayı bana verebilirdi!! Ve saçmasapan bir işe girdim :) Sırf kitabı alabilmek için (ne azim ama, çekim yasası çatlayacak!)... 2 gün çalıştıktan sonra,aynen tam ''iki günlük'' paramı almıştım :D Ama sonraki gün pazar olduğu için kitapçıya filan gidemedim.. Ertesi gün İstanbul'a döndüm ve ne zorum varsa hemen sonraki gün ablama gideceğimi söyleyip,zamanım hiç yokken büyük bi markete girdim veeeeee nihayet ''The Secret''ı elime aldım =)

Çoooook basit bi örnek gibi gelebilir.. Ama aslında sırrı kavradığınız an,geçmişe dönüp bakıyor ve ''ben bu olayı kullanmışım aslında'' diyorsunuz (şehsen dedim bi çok kez)...

Şimdi... Size ''koşun gidin The Secret'ı alın,hayatınız değişicek'' demeyeceğim...
Çünkü Sır'ra inanmak ya da onu kullanmak tamamen sizin kararınıza bağlı :)
Ben kullanıyordum,kullanıyorum ve kullanıcam, böyle bi nimeti kaçıramam açıkçası =)

Neyse şimdi (zaten vardır ama,olmayanlar için) kitap hakkında az çok bi fikre sahipsiniz...Bundan sonraki iş size kalmış =)
   Afiyet olsun...
                                                                                                                               Sumween

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

ilk fırsatta alacağım

hatta bu gece aldım okuyacağım şimdi
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

§ïяĝαиα

ta ağustosta aldım şuan 84.sayfasındayım bu kitabın arasına dur bakiyim..7 tane kitap okuyup bitirdim :D :D kitap süper bişi bende bu çekim yasası denen martavala inanıorum ne yalan söliyim..hepimizin başından da geçmiştir buna benzer olaylar örneğin ben bu kitabı aldıımda kuşadasındaydım nerden alcağımı bilmiodum bi kitapçının önünden geçerken gördüm son bi tane kalmıştı kaptım bende :) öle yani..iste,inan ve al dimi..bu kadar basit
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

detroit

özür dilerim ama ne hakkında konusuyosyn kitap konusunda ise bendee 1 kitap öneriyim adı CERRAH cok süper ama polisiye gerilim romanıdır cok korkunc cesareti olan okusun tavsiye ediyorum siddetle ya böyle işte ben genelde bu tür kitapları okurum bi de sey va y KAN GÖLÜ diye bi kitap var  buda aynı yazarın ama cok güzel okuyun eminim seversiniz

Sumween

Quote from: detroit on Ekim 12, 2007, 03:15:46 PM
özür dilerim ama ne hakkında konusuyosyn kitap konusunda ise bendee 1 kitap öneriyim adı CERRAH cok süper ama polisiye gerilim romanıdır cok korkunc cesareti olan okusun tavsiye ediyorum siddetle ya böyle işte ben genelde bu tür kitapları okurum bi de sey va y KAN GÖLÜ diye bi kitap var  buda aynı yazarın ama cok güzel okuyun eminim seversiniz

Abi başlıkta The Secret yazıyor yani sadece bu eser tartışılıyor burda. Yalnız bu başlığın da tam altında ''kitap önerileri'' diye bi başlık var senin önerilerini oraya yazman gerekiyo.

I choose hush...

delilah

ya filmi daha da etkili.. kitaptan sonra bile sanki ilk defa karşılaşıyormuş gibi izledim..süper olmuş..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

I_am_free

kesimlikle alırım artık

ebru_91

bitemedi hala ya noldu bana anlamadım  :D
cursedprincess

black_ece

ay aldım 10 uncu sayfadayım ve verdiğim paraya yazık

öff her sayfa aynı telkin mi ediyolar ne bıktım

öğretiymiş

peh ben zaten kullanıyorum eğer böle bişey gerçekten varsa birinin bana öğretmeye çalışması gerekmiyo bıktım yahu

okicak olan varsa 10 liraya satim =) az kllanılmış =))

Sumween

İlk aldığımda çok ince geldi gözüme, bu kadar şatafatlı bilmemneli bi kitap nası da inceymiş diye düşünmüştüm ama aslında daha bile kısaltılması makbul yani bir sayfa yeterliydi =) Ayrıca evet pahalı =) Ona verdiğim parayla gözüme kestirdiğim diğer iki kitabı alabilirdim ama memnunum aldığıma işime yaradı yani. En kısa zamanda filmine de kavuşmak istiyorum..

I choose hush...

lp167

çok övüyolar bu kitabı şeytan yeminini bitirir bitirmez alıcam.

hermione

bu tip kitaplar 3 ayda bir çıkar ve çok acayiptir ki baya satar popüler olur ::)
ben okumadım açıkçası yani sürekli kendini tanııı kendini tanııı şöle yap böyle davran şeklinde kitaplar bi saatten sonra sıkıyo beni :-X

Zaknafein

Kapağı gözüme çok güzel göründü,kuşe kağıdı ayrı bir hava katmış.
Güzeldir dedim,aldım.
Değilmiş,öğrendim,pişmanım.
Bana uzun zaman önce okuduğum Yerim Seni ÖSS kitabını hatırlattı desem kimse tınlamaz.Ama cidden hatırlattı.

İnsan isterse yapamayacağı şey yoktur kurgusundan yola çıkılmış,sadece popülizm amaçlı abartılıp reklam edilmiş bir kitap diye geçti içimden.
O kadar sayfa 'insan isterse herşeyi yapar' diyeceğine tüm sayfalar boş bırakılıp orta sayfaya allı pullu bir 'İnsan isterse herşeyi yapabilir,herşeyin ölçüsü insandır' yazılsaymış daha hoşuma giderdi benim.
O kadar sayfa yazı yazıp aynı şeyi sürekli tekrarlayacağına tek cümleyle yaz di mi?
Kadın da haklı ama,o da insan ne de olsa.
Bakın bir istedi,'kimsenin bilmediği dünyanın sırrını ben biliyorum,işte ben böyleyim!' diyebildi.
Ve insanlar da buna inandı.
Alkışlarımız Rohanna Bryne'a gitsin.

black_ece

Quote from: Zaknafein on Aralık 03, 2007, 08:51:46 PM
Kapağı gözüme çok güzel göründü,kuşe kağıdı ayrı bir hava katmış.
Güzeldir dedim,aldım.
Değilmiş,öğrendim,pişmanım.
Bana uzun zaman önce okuduğum Yerim Seni ÖSS kitabını hatırlattı desem kimse tınlamaz.Ama cidden hatırlattı.

İnsan isterse yapamayacağı şey yoktur kurgusundan yola çıkılmış,sadece popülizm amaçlı abartılıp reklam edilmiş bir kitap diye geçti içimden.
O kadar sayfa 'insan isterse herşeyi yapar' diyeceğine tüm sayfalar boş bırakılıp orta sayfaya allı pullu bir 'İnsan isterse herşeyi yapabilir,herşeyin ölçüsü insandır' yazılsaymış daha hoşuma giderdi benim.
O kadar sayfa yazı yazıp aynı şeyi sürekli tekrarlayacağına tek cümleyle yaz di mi?
Kadın da haklı ama,o da insan ne de olsa.
Bakın bir istedi,'kimsenin bilmediği dünyanın sırrını ben biliyorum,işte ben böyleyim!' diyebildi.
Ve insanlar da buna inandı.
Alkışlarımız Rohanna Bryne'a gitsin.

evet bana da hatırlatmıştı "aaa bu adam da aynı şeleri sölüyoo aaa "=))