Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP Ağaçlandırma Çalışmalarına Yardım ediyor!

Başlatan black_ece, Ağustos 21, 2007, 11:42:52 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Bu güne kadar Music for Relief,Live Earth gibi projelerde yer alan LP ayrıca Güney Asya da tsunamizedelere de yardım etmişti.Bunun yanısıra Katrina ve Rita kasırgalarının zararlarını giderebilmek için Habitat for Humanity ile birlikte çalışmıştı.

Şimdi ise Canadian Projekt Revolution konserleri ile Tree Canada ya destek oluyor ve ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunuyorlar.

PR biletlerinin herbirinden kesilen 1 dolar bu projeye gidiyor.

Tree Canada 'nın başkanı Michael Rosen " Music for Relief ile çalışmaktan ve ağaçların bu iklimsel bozulmanın çözümlerinden biri olduğunu anlatabilmekten çok memnunuz.Linkin Park bu çalışmayı yaptığı için tebrik edilmeli." demiş

Her PR tarihinde izleyicilerin bilgilenmesi için bir Music for Relief standı oluyor.Hatta katılanlar Carbon Footprint lerini bile ölçtürebiliyorlar.
Tree Canada gönüllüleri Ağustos un 21 inde yeni nesil çevrecilerle birlikte olacak.

LPT , Music For Relief

Mosso

Doğa dostu LP umarım diğer gruplarda böyle şeyler yapar.Doğanın yardıma ihtiyacı var.

chaz_lp

bu duyarlı davranışlarını çok seviyorum onların ya tam bi çevre dostu bunlar.örnek alınacak bi grup

C-A-D-I

çoğu güzel olaya destek veriyolar ya canlarım benim:D.
bla bla bla ''hebele hübele''bla bla bla

vızpat

evet gerçekten çok duyarlılar =)

lp_mike_chester

yüzde yüz mike dan çıkmıştır bu fikir....:):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

black_ece

neden ki chester olsun rob  olsun ...onlar da baya baya duyarlı çevreye illa bi kişiden çıkması gerekmiyo fikrin

geçerken_ugradım

helal olsun ne diyelim :)

uNReLiEveD

vay be aferim LPye helal olsun bence de :D

The_plaYboy

doga dostu Lp diger gruplara ornek olur insallah
$_bY_PlAyBOy_$

delilah

farkındalıkları onları daha da yükseltecek.. umarım böyle devam ederler..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

shinoda06

bnce de böle linkin park gbi doğaya çevreye duyarlı gruplara ihtiyaç var sdce grup diil bnce dier şarkıcılar da destek olmalı.bu anck böle olur.
LiNkİn     PaRk    !!!

chester_damla

bncede sadece Lp nin değil diğer gruplarında ilgili olması lazım ee kmn grubu yapcaklar tabi yakışır onlara
LiNkIn PaRk

lp_mike_chester

lp böle tür şeylere cok  duyarlı bir grup zaten... ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

LpNumB

Ksnlkle en duyarlı gruplardan..