Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Video Klip:Shadow Of The Day

Başlatan black_ece, Ekim 16, 2007, 04:21:35 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Quote from: ShapeshifteR on Ekim 18, 2007, 09:21:59 PM
klip süper olmuş gerçekten ama chazin o vucudunu gorunce midem bulandı desem yeridir :D bide göbeğini kaşısa tam süper olacak  :D baştan çırılçıplak sandım ama diilmiş cok sükür..  :D

ben de öyle sanıp panik olmuştum :S:S

I_am_free

süper klip yaa

lp_cansu_mike

klip süper olmuş ama gerçekten ben de klibin başlarında chester yataktan kalkmak için oturduğunda çıplak sandım allahtan değilmiş ;D çok güzel olmuş klip ama

merve t.

ya klip süper olmuş ama ilk başları ne öle ya.tam yataktan çıkarken çırılçıplak zannetim...allahtan altında bişi varmış ;D

slmaky

Cok guzel olmus hatta bazı savas filmlerin guzel olmus :P

mike_nuray

KLİP HARİKA AMA BEN MİKE DA GÖRMEK İSTERDİM  :-\

BurciSh

süppper yaa
chester'ın çanta da hoşmuş yanii beendimm ;)
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs

black_ece

wuuu caps lock yasak bu arada bi hatırlatıyım dedim =))

BurciSh

Quote from: black_ece on Ekim 27, 2007, 01:39:52 AM
wuuu caps lock yasak bu arada bi hatırlatıyım dedim =))

pardon ya kuralları yeni okudum  :-[
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs

jensou

Hoş klip cidden :D Çoğunuz gibi ilk gördüğümde ben de çıplak sandım ve panik yaptım :D
Bu arada, Chester'da göbeğe benzer bir şey gördüm gibi geldi, umarım yanlış görmüşümdür ;D  ::)

BurciSh

Quote from: jensou on Ekim 27, 2007, 05:36:19 PM
Hoş klip cidden :D Çoğunuz gibi ilk gördüğümde ben de çıplak sandım ve panik yaptım :D
Bu arada, Chester'da göbeğe benzer bir şey gördüm gibi geldi, umarım yanlış görmüşümdür ;D  ::)

war ya hafiften sarkmış bööle
ee söhret :D ;D ;D ;D

utkuemma

yha biş dicem 27. saniyede masada tavla mı var ;D from the inside daha iidi ama buda ii olmuş.chester yüzünü yıkadığında şu reklamlardaki kaç ton su harcadığımız gibi bişi olcak sandım su bi anda kesilecek fln die ama olmadı  ;D ve evet bnde çıplak sandım.keşke dışarı çıkıp diğerlerinin yanına gitseymiş beraber söleselermiş şarkının devamını.

www.blogcu.com/utkuemma en güncel eğlence ve linkin park blogu

umay09

diğerlerinden farklı olmuş.tek chaz war klipte ama güzel olmuş.from the inside a bnzemmiş

ya klibin basnda masada tavla mı wr?

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: umay09 on Kasım 02, 2007, 11:13:23 PM
ya klibin basnda masada tavla mı wr?

walla onu bn de anlamadım ama klip gercekten gzel olmus bn sonunda chaz i bir anda durunca wuruldu sandıydım ama vurulmamıs iyi ki bir an korktum yaa  ;D

Darkshines

klibin manası gayet hoş ayrıca traş olurken şarkıyı söylemekte ayrı bir meziyet. en son denediğimde deriyi alıp götürüyodum.