Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

SUÇ ve CEZA

Başlatan I_am_free, Temmuz 14, 2007, 11:30:01 PM

Previous topic - Next topic

I_am_free

bu kitabı okuyanlar iyi kötü eleştrilerini yazsınlar.bu kitabı hocam önermişti.'suç ve cezayı okumayan adam olmamıştır' demişti.beni çok sıkmıştı ama edebiyatın en iyi örneklerinden olduğu  belliydi.

black_ece

mükemmel bi eser tartışmasız

mthnLP

daha yeni başladım raskolnikovun yaşlı karıyı geberttigi yerdeyim.

LunaPark

bnce hocan cümleyi yalnış kurmuş.okumayana değil anlamayan olmalı bence.eğer klasiklerde hoşlanmayanlardansan beğenmezsin,ben dosto nun 1 tane hariç tüm kitaplarını okudum ve hepsinin yeri ayrısır benim için.
bnce kitap muhteşem
önümde yürüme takipçin olmayabilirm
arkamda yürüme öncün olmayabilirm
yanımda yürü böylece ikimiz eşit oluruz

I_am_free

Quote from: LunaPark on Temmuz 15, 2007, 05:02:33 PM
bnce hocan cümleyi yalnış kurmuş.okumayana değil anlamayan olmalı bence.eğer klasiklerde hoşlanmayanlardansan beğenmezsin,ben dosto nun 1 tane hariç tüm kitaplarını okudum ve hepsinin yeri ayrısır benim için.
bnce kitap muhteşem
aslında klasikleri çook severim dostoyovski nin bide kumarbaz die bi kitabını okudum çok hoşuma gitti, suç ve cezayı biraz zorla okudum gibi oldu onun için sıkıldım sanırım

Mike989

hala 1 numaram. değişeceğini de hiç sanmıyorum.

lp_mike_chester

mükemmel bir kitap okumayanlar lütfen okusunlar....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

delilah

her sayfasında ben suçluymuş gibi ter döktüydüm.. bi arkadaşım da kendini raskolnikov sanıyodu :L
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

slmaky

Bana kitap okumayı sevdiren kitap hayatımda sonuna kadar okuduğum ilk kitap ve Dil Anlatımdan geçmemi sağladığı için sempatim iicene arttı :D 3 yıl önce okudum 3 yıldır kitap yazılılarından bu kitap sayesinde geçiyorum hiç unutmam böle giderse her sene özet çıkara çıkara :D

Roswegas

Okuduğum son kitaptır.
Sonundan bu kadar etkileneceğimi tahmnin edemezdim..

Baştan Can yayınlarının kini okumaya başladım..çeviriler berbattı, hiç bişey anlaşılmıyodu..

Gidip Bodo-Sihay yayınlarınınkini aldım , onu okudum..

Çok beğendiğimi rahatlıkla söyleyebilirim..ama yayınevine dikkat!!!

Mrs.BENNINGTON

sıkıcı geleblr ama asıl zevk ayrıntılarında gisli,harika bi eser..

geçerken_ugradım

kesinlikle okuyacagım :)

ezqi

cok güzel bi kitap ben okudum.. yani hatta sacma gelebilir size ama agladım bile  :'(. ühü ühü

rock 4ever

kesinlle okunulması gereken bir kitap metal_4ever ağlaman bana hiç saçma gelmedi çünkü gerçekten çok etkileyici bi kitap

betul__17

yeni kitabı elime yeni aldım arkadaşlardan valla fırsat vermediler bi ;D süper cinayeti işledi orda kaldım kitabın bakalım nolcak? :o