Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

david michael farrel

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:12:39 PM

Previous topic - Next topic

haruka

ayyyyy demek kızı oldu:) bak ben bunu yeni öğrendim :)

black_ece

kızı olup olmadığını tam olarak bilmiyorum aslında orda da sadece baba olduğu yazıyo zaten =) 

edit .... phoenix bası panayla mı çalıyo yoksa benim gözlerim bana oyun mu oynuyo XD

haruka

ben bugün bi siteden okudum ewet gercektende kızı olmuş ama onun dışında baska bilgi wermiyolar :D büyüyünce chezin oğluyla oynar artık backstage de :D

Turkısh_FURKAN

phoenix zaten hep güzeL çaLıo=)=)=)

LİNKİNCİ ARZU

lp_mike_chester grupta pek fazla kişi sevmiyo demişsin ama sen bunların bir haftalık günlükleri besbelli izlememişsin bence gayet herkes birbirini seviyo eğer bir birlerini pek sevmemezlik yapsalar olur mu? o zaman nerde kalır grup ruhu fln havlu savaşı yapmışlardı bikere bunlar david eli yüzü yaş geldi ortama havlulardan birini tutu brad'in havlusuydu bu sanırım brad vermemzlik edince şimdi david 'pişman olcan işlere kalkışma''  dedi elinden çok sert bir biçimde havluyu çekti sonra  hepsi kahkaha attılar bu davranış üzerine david gerçekten de bu şakyı organize etmişti brad hariç diğerleri bunu biliyordu  sonra brad buna ceza olarak gıdıkladı (david gerçektende çok gıdıklanıyo) hatta ''sanırım altıma yaptım'' diye kaçmaya çalışıyodu :D ;D (hoş gıdıklanıyosan neden evlendin  ;D)
LİNKİNCİYİM EZELDEN GÖNLÜM GEÇMEZ LİNKİNDEN!!!

kmkzefrvr

meksika yemekleri dikkatimi çekti herkes yemez yannız sölemiş oluyum başka bir konuda video war  bası bir atıyor bodyguard olmqasa maki işi yaş öldü ölücek qwerty den sonra ......chester thank u die bağırıyor bu da havaya girip bir sallıyor gitarı mike ın kafaya
dominator