Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

haruka

yok ya müziklede olmuyo...

neverforgivenangel

abi dersi müzikle çalış ama yani sınava müzikle hazırlanma... sınavda müzik yokki sonuçta..

carbon

abi valla süper oluo yani,,hem motivasyonum artıo dersin yanında müzik dinleince,,müzik olmadıında ztn ders çalışmak hiç gelmio içimden başlayamıorm bile

NEVERlandLP

Quote from: beanlie on Ekim 23, 2007, 11:18:52 AM
Quote from: Sumween on Ekim 22, 2007, 08:31:50 PM
Quote from: NEVERlandLP on Ekim 22, 2007, 08:17:32 PM
ya şu ders yaparken müzik dinlemek olayı...araştırmacılar dyorki matematik ve sayısal sorular çözerken bilhassa mozart dinlemek çok büyük yardımcıymış...denedim onayladım ;D ;D
Bu işi ciddiye alıp Mozart mı indirsem acaba, zira işe yarıyosa çok yardımcı olur bi sayısal öğrencisine =)

yalannnn :P o kdr denedim aklıma dersten çok sarkı müizkleri girio :P
bnm girmio valla :D ama kısık seste mozart işe yarıyo ya ciddiyim :D

Sumween

Quote from: black_ece on Ekim 22, 2007, 11:26:19 PM
=)) valla sen temel olarak bişi bilmiyosan ve oturup ciddi ciddi çalışmıyosan Einstein bile yardım edemez kanımca =))
Ece seni döverim beynim kütikula sanki huh bendeki temel kimde var...
Dersanede haftaiçi grubuna geçtim acayip de mutluyum, geometriden bir günde bir fasikülü bitirmekle uğraşmiycam. Sindire sindire bitiririm konuları artık oh ya.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

neverforgivenangel

sessiz(!) yürüyüş....

black_ece

lise 1 ve 2 hayatım boyunca şu son bi kaçhaftadır çözdüğüm kdr test çözseydim ortalamam tavan yapardı =))

neverforgivenangel

ama o zaman da sen sen olmazdın.. 7.5 derece gözlük süpürge gibi saçlar... tam resmi üniforma... düğmeler hep boğaza kadar kapalı...99 alınca işitilen azar...  böle daha iyi boşver:D

black_ece

ya şu bi kaç haftada çözgüğüm test sayısı taş çatlasa 50 yi geçmiyo bu arada =))

neyse iki yıl yattım mutluyum önümüzdeki maçlara bakalım=))

haruka

ben hep sınawdan bi gün önce çalişırdım...hiç pişman diilim..sadece fizikte biraz kasıyom baska dersleri hala adam gibi calışmıyom...
ihtiyacta duymuyom..heralde dersi derste öğrenen tipdenim.. ;D  ;D

selinkinpark

biraz daha çalışırsam hacettepe tarih e girebiliyoruuum ayy :o

Lord_sPider

Valla ben calismadim ve pismanim. nedeni azerbaycana babam tarafindan suruldum ve simdi bakude rusca ogrencem diye kendimi yartiyorum(sinava bu kadar calissam kesin bogazicindeydim  ;D)

ShapeshifteR

Quote from: Lord_sPider on Ekim 26, 2007, 02:57:58 PM
Valla ben calismadim ve pismanim. nedeni azerbaycana babam tarafindan suruldum ve simdi bakude rusca ogrencem diye kendimi yartiyorum(sinava bu kadar calissam kesin bogazicindeydim  ;D)
bir vizeme ve finalime çalıştığım kadar öss ye çalışsaydım şimdi marmara da mekatronik okuo olurdum...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Lord_sPider

Quote from: ShapeshifteR on Ekim 26, 2007, 03:31:06 PM
Quote from: Lord_sPider on Ekim 26, 2007, 02:57:58 PM
bir vizeme ve finalime çalıştığım kadar öss ye çalışsaydım şimdi marmara da mekatronik okuo olurdum...

hocam benim dersler rus diliyle yani dersler rusca anlatiliyor ve sinavda cektigim eziyeti sen dusun

Sumween

Quote from: selinkinpark on Ekim 26, 2007, 02:31:04 PM
biraz daha çalışırsam hacettepe tarih e girebiliyoruuum ayy :o
Ben niye hiç bakmıyorum ya nerelere girebiliyorum falan filan, puanım neye yarıyo =S Neyse ben elimden geleni yapiyim de öss bana söyler zaten al bunu yapmışın diye...

Bugün de haftaiçine geçtiğim ilk gündü ve ilk iki ders değişik sınıfları dolaştıktan sonra nihayet bi sınıfta karar kıldık hocalarla =)

40 dklık yemek teneffüsünde tam düşündüğüm oldu herkes çıktı tek kaldım sınıfta :D 10dk'mı halimi düşünmekle geçirdim sonra baktım olmuyo indim aşağıya (bu arada kurt gibi de açım ama tek başıma olduğum için sıkıntıdan inat yapmış halde yemeğe de gitmiyorum :) ) Oturdum dersanenin kapısının önünde bi yere bağdaj kurup... Bitişikteki bakkalın kapısında ''camideyim'' yazıyodu, öndeki kasalara bi baktım tek tek, seçtim bi elma oturdum yedim orda bitince de çıktım sınıfa tekrar...
    Bu arada yeni sınıfımdan benim tanımadığım ama beni tanımış olan çocuklar da beni izliyomuş ben de diyorum bunlar niye sırıtıyo =S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!