Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

En Son İzlediğiniz Film

Başlatan delilah, Eylül 03, 2007, 09:44:48 PM

Previous topic - Next topic

BurciSh

Quote from: Hasan-Can on Ekim 26, 2007, 10:31:46 PM
bilmem... kızmazlar heralde ama baya dağıldı konu :D Anthony Hopkins'le gerçekten çok iyi iş yapmışlar
ama edward'da çook deişk bişiler var bnce ekrana bağlıo milleti :-\ ;)
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs

Hasan-Can

Anthony'nin karakterider süper. Hannibal doğuyoru seyrettim içim bi tuhaf oldu adamın niye öyle bir piskopat olduğunu anladım (ama adam haklı yani)  :P

BurciSh

Quote from: Hasan-Can on Ekim 26, 2007, 10:39:37 PM
Anthony'nin karakterider süper. Hannibal doğuyoru seyrettim içim bi tuhaf oldu adamın niye öyle bir piskopat olduğunu anladım (ama adam haklı yani)  :P

hiç izlemedm aslında
bazen bana etki yapıo hannibal o yuzden hiiç bakmıorm
kızıl ejder i izlemştm tek
o çok gzl bi flmdi ama
onda da snrım ralph phines vardı galiba,ama muhtesemdi bööle alevler vs kendi kafasını ucuruodu..oooo
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs

Hasan-Can

evet süperdi hannibalda süper bak tavsiye ederim hiç iğrenç değil film bi kaç sahnesi iğrenç sadece

BurciSh

Quote from: Hasan-Can on Ekim 27, 2007, 12:02:26 AM
evet süperdi hannibalda süper bak tavsiye ederim hiç iğrenç değil film bi kaç sahnesi iğrenç sadece
tamm o zmn bulduum ilk fırsatta izlerim :)

Heart Attack

yumurta ... berbattı  :-\ tavsiye etmem
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

Roswegas

Yaşamın kıyısında'yı izledim

çok beğendim,özellikle takdir edilecek yönleri var ama buraya yazılmaz uzun sürer,  bide hakkaten ödül verilir o senaryoya müthiş olmuş

primula

"musallattttt" izlemez olaydım  >:(

υηƒσяgινєη.

Doqqyjuice

"30 gun gece" begenmedim filmi yau... resmen aristokrat karizmatik vampir anlaysını yerle bir etmisler... surekli bagıran cagıran "öööaaa böööğüüüüeeeerk!" diye ortalıgı inleten vampirler basımı agırttırdı... bide o vampir surusunun lideri olan adam gulmekten öldürdü beni... adamın bakışlarında surekli bi saskınlık ifadesi var... "aaaaa" "yok yahuuuu" "ne kadar ilginc hakkaten yaaa" diyo sanki icinden surekli :D
Remember remember the nineteenth of November...

black_ece

ikili konuşma yürümüş gitmiş yalnız :P
nese en son Simpsons the Movie yi seyrettim
açıkçası beğenmedim de
konu güzel ama
normal simpsons bölümleri çok çok daha güzel

iyiki sinemada seretmemeişim parama yazık olurdu =))

beğendiğim sahneler homer - bart / bart/flanders sahneleri bi de motorlu sahneler =)

EBRU ?!

musallat we saw 4
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P

haruka

en son sinemada cok fenayı
dün dvdsini alıp söz we müzik'i izledim..cok güzeldi

Chaz.Glsn.Mike

3 gün içinde öleceksin süper bir flimdii ;) tavsiye ederim. Lise yıllarının  son gününde yapılan çılgınlıklarr ve sonuçlarıı acı sonla ve hastanede bitti ama güzeldi flim
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

genç rockçı:-)))

ben enson SİHİRBAZ ı izledim bence süper bir filmdi bir marangozun oğlu küçükken bir ağacın yanında oturan bir adam görür.o adam ona bir şeyler söler  ve ağaç ile adam kaybolur. o ogünden sonra sihirbazlığa gönül sarar ve bir gün kraliyet kızıyla birbirine aşık olurlar..... ya anlatması çok uzun bence bi izleyin gerçekten güzel bir film ;)
akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin:D

ousan

Quote from: Chaz.Glsn.Mike on Aralık 08, 2007, 10:36:30 PM
3 gün içinde öleceksin süper bir flimdii ;) tavsiye ederim. Lise yıllarının  son gününde yapılan çılgınlıklarr ve sonuçlarıı acı sonla ve hastanede bitti ama güzeldi flim

bence çok kötüydü... :S hiç beğenmemiştim...