Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

P-K-K ya LANET yürüyüşü

Başlatan beanlie, Ekim 23, 2007, 08:55:33 PM

Previous topic - Next topic

raines

Quote from: gokhan on Ekim 25, 2007, 12:43:25 PM
yanlıs anladın galıba yııt bu bı genel bı yuruyus =)

olsun üyeleriminde katılması yeter bana :)

Darkshines

Quote from: ShapeshifteR on Ekim 24, 2007, 09:11:31 PM
pkk nn 3-5 capulcu olduğunu  pkk nın kurulduğu yıl ki devletin tepesindekiler söyledi.. onlar artık 3-5 capulcu deil. üstü örtük de olsa( ki hiç değil) tüm avrupanın desteklediği, orta doğuda güçlü bir türkiye istemeyen her ülkenin destekldği(danimarka belçika amerika vs) bir PKK... onlar bir amip iken şimdi bir ahtapot... kimse pkk için 3-5 capulcu diyemez... adamlar en son kayıplarımızın yaşandığı saldırıda bile uçaksavarla 3 tane helikopterle gelmiş... biz sakin olamayabilirz artık cunku bardak taştı.. daha nerye kadar sabretces ? tay-yeap dangalağı sabır sabır diip duruo nasıl oldu da tezkereyi getirdi anlamadım... getirdi şimdi de cebinde saklıo..
eğer şehit verceksek pusuda değilde savaşta verelim... en azından sırtımıza değilde göğsümüze yiyelim mermiyi...

internet milliyetçiliği çok yaşa!

Hasan-Can

asker artık o ampülü dinlemiyor gerekeni kendileri yapmaya başlamış zaten ve 90'lı yıllardaki terör olaylarında görev almış bir subay onları ezer geçerim keşke peşmergelerde sataşsalarda onlarıda kökten temizleriz demiş (sağlam koymuş lafı bence)

ShapeshifteR

Quote from: Hasan-Can on Ekim 26, 2007, 01:09:39 AM
asker artık o ampülü dinlemiyor gerekeni kendileri yapmaya başlamış zaten ve 90'lı yıllardaki terör olaylarında görev almış bir subay onları ezer geçerim keşke peşmergelerde sataşsalarda onlarıda kökten temizleriz demiş (sağlam koymuş lafı bence)
bunları söylese söylese osman pamukoğlu söyler...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

gokhan

sız ınsan kesmeye asmaya amma merklısınız gıdın kesın asın sızın onlardan ne farkınız kalıcak...sızde bush polıtıkası uygulayın...

Hasan-Can

Quote from: gokhan on Ekim 26, 2007, 04:24:01 PM
sız ınsan kesmeye asmaya amma merklısınız gıdın kesın asın sızın onlardan ne farkınız kalıcak...sızde bush polıtıkası uygulayın...
bush farklımı yaptı ırağa barış diye girdi hepsini öldürüp kesti ona ne demeli?  ;)

BurciSh

ya walla bzm okulda seminer vadı emekli tumgeneral fln geldi..Bzm okuldakiler gaza geldi adamın knşmasından DTP binasını basmaya gittiler hocaları da anıtkabire yuruyelm die kandrmşlar,hocalarda aa tamm çok gzl gidelm vs fln,biz caydık hazırlk kampüsüne gttk ooyyy hocalrda milletii toplamış bzm bnaya gelmşler
o kadar etkledi yani milletii
byle duyguların olması gzl
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs

gokhan

Quote from: Hasan-Can on Ekim 26, 2007, 10:04:13 PM
bush farklımı yaptı ırağa barış diye girdi hepsini öldürüp kesti ona ne demeli?  ;)
arkadasım dedgımı anlamadın galıba (: bence ıyı takıp et ;)

Hasan-Can

Quote from: gokhan on Ekim 27, 2007, 12:57:16 PM

hocam onlar sadece Türkiye'yi oyalamaya çalışıyor pkk'ya yardım edemezlerse abd nin ne mal olduğu çıkıcak meydana herkes biliyor onlara kimlerin yardım ettiğini ama dünya basınına çıkarsa iş kötü bence (ii takip edememiş olabirilim eğer öyleyse kusura bakmayın!!) bu arada bütün gelişmiş ülkeler istediklerini silah zoruyla alıyorlar biz sadece kendimizi savunuyoruz bunda bişi yoq derim ben :-X

gokhan

Quote from: Hasan-Can on Ekim 28, 2007, 12:19:28 AM
Quote from: gokhan on Ekim 27, 2007, 12:57:16 PM

hocam onlar sadece Türkiye'yi oyalamaya çalışıyor pkk'ya yardım edemezlerse abd nin ne mal olduğu çıkıcak meydana herkes biliyor onlara kimlerin yardım ettiğini ama dünya basınına çıkarsa iş kötü bence (ii takip edememiş olabirilim eğer öyleyse kusura bakmayın!!) bu arada bütün gelişmiş ülkeler istediklerini silah zoruyla alıyorlar biz sadece kendimizi savunuyoruz bunda bişi yoq derim ben :-X
ya ınanamıyorum gercketn ınanmıyorum yuh abı yuh....nerden nerey getırdın konuyu...

Doqqyjuice

adam senle aynı seyi soyluyo 2 mesajdır naaptın sen yaa :D ... hasan dikkatli bak sende goruceksin aynı ip uzerinde iki cambaz sınız birbirinize dogru yuruyosunuz :D ... halbuse istikamet aynı... hauhauha supermis ya :D
Remember remember the nineteenth of November...

Hasan-Can

nese ya tamam saçmaladım   :-X

gokhan

Quote from: Doqqyjuice on Ekim 28, 2007, 07:36:38 PM
adam senle aynı seyi soyluyo 2 mesajdır naaptın sen yaa :D ... hasan dikkatli bak sende goruceksin aynı ip uzerinde iki cambaz sınız birbirinize dogru yuruyosunuz :D ... halbuse istikamet aynı... hauhauha supermis ya :D
cambaz dıılım arkadasım =) ama algılama olayında bıraz ust sewıyede olmaya gayret edelım...

Doqqyjuice

sakin arkadasım sakin... mecaz anlam diye bisey var... algılamayla yakından alakalı kanımca ;)
Remember remember the nineteenth of November...

gokhan

Quote from: Doqqyjuice on Ekim 30, 2007, 06:10:30 PM
sakin arkadasım sakin... mecaz anlam diye bisey var... algılamayla yakından alakalı kanımca ;)
hadı ya mecaz demeseydın ben kafıye dıye anlıycaktım...ya ne olurssa olsun...