Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Mike&Anna Shinoda

Başlatan lp_mike_chester, Nisan 14, 2007, 12:12:37 PM

Previous topic - Next topic

blackgirl52

yüzsüzlük yapıp yakışmıyolar dicem ama mutlu olmaları daha onemli bence ;)
FrEe LiKe a cAt

seren

yaa kıss çokk şekerr ama mike ddaahada şekerr daa iyisine layıkk mike yaa bi kıss bulalımm şu mike a

BurciSh

acaba çocuk ne alemde???? ::) ;D
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs

Chaz.Glsn.Mike

bn Anna'dan da Talinda'danda nefret ediyorum  >:( ikiside bnim olmalıydı :-*
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

EBRU ?!

bncede yakışıolaR;)
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P

lp_23_23

bnde ilk basta annanın tipe bak bide mıke a bak demıstım ama arkadslar bırakında buna mıke karar wersın ki wermıs baksanıza adam ewli ee artıık rahat bırakalım mutlu olsunlar:))) noTT(anna mike ı uzme:P

MİKE SHİNODA

ya tabi mike beğenmişse sorun yok ..   ;D ama mike a kıs mı yok..gitmiş onu almış..ben varken burda ne gerek var anna ya ;D
LiNkİn PaRk

lp_mike_chester

Quote from: MİKE SHİNODA on Aralık 22, 2007, 08:43:34 PM
ya tabi mike beğenmişse sorun yok ..   ;D ama mike a kıs mı yok..gitmiş onu almış..ben varken burda ne gerek var anna ya ;D

böle yazışmalar kaç kere olmasın dedik yaa yok beni alsın benle evlensin diye yeter artık konu hakkında konuşalım ! ! !
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

selda_LP

valla bence linkin ladies'den en iyileri anna...Pek güzel diil ama iyi birisine benziyo ve bence yakışıyolar :)

тнє ѕυи gσєѕ ∂σωи ι fєєℓ тнє ℓιgнт вєтяαу мє...

KaraKule_cradle of filth

bence tam birbirlerini bulmuslar cok duygulandim yaaaa simdiiiiiiiiiii :'(

mike_aysenur

gözlerim doluyor onları görünce  ;D acaba anna ne kadar şanslı olduğunun farkında mı ;D yakışıyorlar yine de  8)
may(ş)k

lpci_ç@ğl@

gsl ya yakışıolar sefiom yengeyi :)

gizmer

o kadar güzel bişi diilmiş ama napcan mike sevmişse dicek sözüm yokk ama daha iilerini bulabilirdi

sheyda

yhaaa  full yakışıklı full zevksiz yhaa aşkım kendine yasık ettinn  :'( ama o kadar zaman nişanlı kaldığına göre bir bildiği vardır ama nie evlendi yhaa  :'(  bana kalsa o kadını maffetmiştim ama mike onu sefio en acısıda bu yha işte  mike onu sefio oda onu  :'( sırf mike onu sefio die yaşasın o kadın  :'( hemde bir ömür  :'( anna yı karşımda görürsem diyeceğim tek bir şey olabilir mike a iyi baksın onun yerinde olmak isteyen 1000lerce kıs var
»-(¯`v´¯)-» MÏ¢H€aL |KêÑ¿í»-(¯`v´¯)-»

kmkzefrvr

yakışıyorlar birbirlerine yhaa
dominator