Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Soruyu cevapla,kazanmasan da olur.!

Başlatan §ïяĝαиα, Ağustos 07, 2007, 08:18:57 AM

Previous topic - Next topic

black_ece

Amerikanın bir çok eyaletinde yaş sınırı 21 dir
yani bi de sanki Amerika da oturuyosunuz
adamların kanununa ne karışıyosunuz kalabalık ülke gençler de yoldan çıkmış çıkmayanları da çıkmaya müsait =)
21+ demişler ne var =)

linkinpark_and_alper

tabikide (d) şıkkı ;)

turkerlq

nedr bu yas sınırı yaa 21 yasnda ve amerıkada olsaydk sımdı tamam :D

black_ece

hey Allah ım Türkiye de de 18+ değilseniz yasal olan hiç bir çekilişe fln katılamıyosunuz bilmeme farkında mısınız ??
ABD de de çoğu eyalette 21+ işte =))

Linkin_qark

Quote from: black_ece on Kasım 04, 2007, 01:04:42 AM
hey Allah ım Türkiye de de 18+ değilseniz yasal olan hiç bir çekilişe fln katılamıyosunuz bilmeme farkında mısınız ??
ABD de de çoğu eyalette 21+ işte =))

haklsın ya ne bu çile diorus ama adamlar yaşıorlar ya

ritim

onlar için büyük yada küçük önemli deyilki yhaa herşeyi rahatca yapıolar :-X

blind_clown

Quote from: ritim on Aralık 24, 2007, 09:17:14 PM
artık söylemeden edemeyeceğim hadi kelime kısaltmalarını anlıyorum da bu"yhaaa"ne oluyor acaba??ya yazması daha kolay değil mi araya harf ekleme gereksinimi nereden geliyor???bi de "z" harfi yerine neden "s"kullanıyorsunuz onu hiç anlamıyorum bir basamak alta indiremiyor musun elini "z" yapmak için!!yazılanları anlamakta zorlanır hale geldim artık..konuyla ilgisiz oldu ama sinirim bozuldu yhaaa(!!!)
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Requiem

Quote from: ritim on Aralık 24, 2007, 09:17:14 PM

"yada" değil "ya da" (dahi anlamındaki da ayrı yazılır. Bu bağlaçta da olduğu gibi)

"deyil" değil "değil"

"herşey" değil "her şey" (şey kelimesi her zaman ayrı yazılır)

blind_clown un söylediklerine ek olarak bunlarda Türkçe' de bu şekilde kullanılması gerekenler.. "amaan sizde iyi ki bi kısalttık" demeyin.. Bunlar kısaltma değil imla hatasıdır.. Ben de düzeltme ihtiyacı hissediyorum ki ileride sizde böyle basit hatalar yaptığınızda yüzünüze şıraak diye vurulmasın bunlar =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!