Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Manga

Başlatan ousan, Eylül 13, 2006, 10:32:26 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

bence ii grup müzikleri kulağıma hoş geliyor ama yeter artık bir yeni albüm bekliyorum onlardan millet kaçıncı albüm e geçti yawss :'(
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

MT

kafayı 'yalan' ile bozmuş bir yazara sahip grubumsu hede höde..
|v|

lp_cansu_mike

bence çok iyi bir grup ama artık yeni bir albüm çıkarsalar çok güzel olacak grup 2002 de mi ne kuruldu 2007 deyiz ama adamların daha bir albümü bir de singleı varçok sevdiğim bir grup olması nedeniyle yeni bir albümü şiddetleee istiyorum >:( ;D

matrax33

Arkadaşlar ülkemizde Petek Dinçöz, Serdar ortaç ve ismini yazamadığım nice kaliteden yoksun müzik yapan kişilerin tutulduğunu düşünürsek Manga milletimiz için biçilmiş bi kaftan.
En azından biraz popüleritisiyle insanları biraz daha rocka yakınlaştırabilir.
Biz burda yerlersek devamlı, oda olmaz.
Tamam 4/4 lük bi eleman değiller ama yaptıkları iş bence Türkiye için, Türk insanı için daha yararlı.
Gelecek nesiller bunları izleyerek güzel çalışmalar yapabilirler.
Ama Petek Dinçöz, Serdar ortaç, Gülşen gibi isimleri kendine örnek alan bi toplumun müzik geleceği bi hiçden ibaret olacaktır.

Saygılarla ...

SaTaN_PiST

valla benim çocuk Petek'i dinlesin direk çalışmaya başlarım rock metal dinlesin diye :D zaten doar doğmaz Slayer tişörtü alcam ona :D manga dinleyen bi sürü popçu var Evanescence de dinlio bu kitle :D yani yawaştan Rock'a kayıyolarda ne bilim öle adamlar rock dinlicekse kafaları dolu olsun ya popüler olcam diye dinlicekse boarım o lazanyaları :D
imza atmam simdi biri kopyalar falan gider şirket mirket

eLosH

maNga çok iyi bir grup bende en azından ben öle düşünüyorum ve beğenerek dinliyorum
TeK Bi deRdiN VaR KıYaFeT
HaYaTıN HeP ZiYaFeT
PeKi neRde kaLdı ZeRaFeT
aFFeT beNi aMa SözLeRim aĞıR oLaCaK iKi DaKiKa SabReT
BeyNiniN iÇi Çok Boş
kuRduĞun HaYaLLeR HeP Bom BoŞ
SoKakLaRda PaHaLı oLsa
oLuR muSun bİzİmLe saRhoŞ

pınar özkaya

bi zamanlar çok dinliodum ama lp yi tanıdıktan sonra yaptıkları müzik müzik gibi gelmio insana :-\ hatta lp nin özentileri olduklarını düşünüorum ama asla kimse lp gibi olamaz bi kere chaz gibi bi adam yok ya  ;D
chazzz

lp_mike_chester

bir kişi daha yeter artık ya özentiyi bir kenara bırakın yok öle bişi.....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

mike_aysenur

özenti değiller ben öyle düşünüyorum yani oturup lpı taklit edelim dememişlerdir herhalde ama yine de bir yerlere gelebilmeleri için çalışmaları gerekiyor 'yıllanmaları' yani ama yine de severim  ;)
may(ş)k

kaderLp

sewdiim bi grup

kmkzefrvr

haklarını yemek istemiyorum ama LP den özenti gibi bence mr.hahn ın özel remixi cure for the itch ve efe nin (yani manganın dj'i)manga mixi gibi ve tarz da benziyor
dominator

NEVERlandLP

ben arkadaşım sayesinde sevdim bunları ilk bende lp özentileri falan diyordum ama bir yerlere geldiler ve bence şarkıalrı da güzel ;D

prensesss

ii bi grup bence şarkılarıda güzell
. . . EvAnEsCeNcE . . .

kaderLp

albüm cıkarsaLr yaw

Requiem

Yeni albüm üzerinde çalışıyorlar.. Sanırım bir kaç aya kalmaz çıkar..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!