Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Musallat

Başlatan primula, Kasım 21, 2007, 04:14:40 PM

Previous topic - Next topic

primula

Hikaye;

Suat (Burak Özcivit) ve Nurcan (Biğkem Karavuş) aynı köyde büyümüş ve birbirlerine tutkuyla bağlı iki gençtir.Evlenmeye karar verirler.

Fakat bu kararı almaları ile birlikte başlarına büyük bir bela "musallat" olur.Başka alemlerden bir varlık,çevrelerinde açıklanması imkansız olaylara neden olacak ve çiftin tüm yaşamını etkileyecektir.

Artık ne yaşamları ne de aşkları eskisi gibi değildir.Kendilerini ve çevrelerini etkileyen karanlık oleylar hiçbir açıklaması olamayacak şekilde gelirşir...

Yönetmen
     Alper Mestçi

Yardımcı Yönetmen
     Cem Gül

Sanat Yönetmeni
     Erol Taştan

Müzik
     Reşitn Gözdamla

Yapımcı
    Banu Akdeniz

Ortak Yapımcı
    Murat  Toktamışoğlu

Senaryo
    Alper Mestçi
    Güray Ölgü

ben bu filmin cinemasına gitim fakat çok iğrenç bi filmdi hiçkimsye tavsiye etmiorum :D :D

υηƒσяgινєη.

wape

türk korku filmleri ne zaman başarılı olduki :)

ShapeshifteR

film giden bi iki arkdşı  memnun etmemiş ama iz bırakmış nedense.. bn izlemedm daha sırf merakımdan izlicm..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

primula

izlemeni  tavsiye etmiorum çok iğrenç ötesi bi film :S  izlemye değmez paramda boşu boşuna gitti :-\

υηƒσяgινєη.

lp_mike_chester

Quote from: Lqbræ on Kasım 21, 2007, 06:35:29 PM
izlemeni  tavsiye etmiorum çok iğrenç ötesi bi film :S  izlemye değmez paramda boşu boşuna gitti :-\

kzıım kaç kere dedim türklerin korkusu güsel die gitseydim komediye türklerin türklere komedi filmleri yakısıyor.... :D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

LpNumB

Ben tavsiye ediyorum..Türklerin yaptığı en iyi korku filmi bence senaryo ve kurgu süper..

BlooD

gidicektim arkadaşlar gitmiş gitme gitme gitme diyerekten vazgeçirdiler tüm korku filmlerimiz 3 harfliler üzerine aşmamız lazım toplumumuzun tek korkusu 3 harfliler gibiymiş gibi filmlerimiz

primula

gitmemekle çok ii yapmışsın parana acırdın  :D

υηƒσяgινєη.

LpNumB

Bni korkutan filmlerin genelde teması 3 harfliler olduğu için beğenmiş olablrm :)

genç rockçı:-)))

bisim sinemaya daha gelmedi ki ;D
akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin:D

§ïяĝαиα

konu fena diildi ama iyi işleyememişlerdi açıkçası zaman kavramından şüpheliyim alper mestçi nin..milat tarzı bişidi 0 noktasını film arasını kabul edelim..yani filmin 2.yarısının son 10 dakkasında falan hııı bölemiydi diodunuz.saçma geldi bana..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ßiLL

Ben gittim ve çok beğendim..
Tavsiye ediyorum..

-Siyah biLe kaybetmiş asaLetini yokLuğunun karanLığında..-
-KaranLık bir ışıkLa dehşet verir asLında..çünkü yaLnız kaLamazsın..göLgen vardır yanında..-
-GüLmek bana yakışmaz..çehrem güLse ruh aLışmaz..-

Sumween

AHUAHA deyip gülüyorum. Abi başlığı görürgörmez içimden geçirdim ''masumane türk gençlerine gene bi şey musallat olmuş'' diye :D Olm gelişmesi gerekiyo yönetmenlerin kafasının zurnalık etmeseler artık da copy-paste şeylerle zaman kaybetmeseler diyorum... Belki çekimleri iyidir, belki seçilen oyuncular iyidir ama konu fos olduktan sonra neye yarar? Sadece görsellik değildir sinema ,izlediğin film bittikten sonra suratın ifadesiz kalıcak kafanda en az bi 15 dakika süzmek zorunda kalıcaksın  filmi... ''Gör anla'' taktiği nedir ya, ''Gör-düşün-anla'' olsun en azından. Hatta bende görmüş olduğunuz da şuydu ki ''filmin adını duy-görme-düşünme-izleme-anla!'' :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!