Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Massive attack

Başlatan Littleches, Eylül 13, 2006, 01:52:45 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Trip-hop , hip-hop ve rock müziğin harmanlanmış bir ürününü düşünün işte karşınızda massive attack ... 90'lı yıllardan beri bir çok albüm yaptı ve dünya çapında kendi dalında tek olan grup , değişik ses tınıLarı bulmanın yanı sıra uyuşturucu bağımlısıLar.!

Bu tarz müzikten hoşlanan varsa mutlaka indirin derim , gerçekten başta bu nedir ya.? diyebiliyosunuz ama ard arda 3-5 parçalarını dinledikte sonra her dinlediğinizde parçaların içlerinden değişik sesLer duyuyorsunuz .. Bu adamLar gerçekten esrarengiz ..

blue lines 1991
protection 1994
no protection 1997
mezzanine 1998

Intertia creeps , reflection , risingson , karmacoma , butterflycaught , angeL , sly , black milk gibi harika parçaları var bunLar benim tavsiye ettikLerim keşke paylaşma şansımız olsaydıda sizLe paylaşabilseydim ...

yazık bee kimse bilmiyo demek ki , dinLeyin be yararınıza olur .. kötü bişi olsa size önermem herhaLde , bakın ben açtım intertia creeps'i ohh ..

mesajlara edit pls.... shimy...
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

chazy_girl

şimdi angeLi dinledim deee fenaa deil hanee gösel yaaah ;) 

selinkinpark

bende mp3 de dinledim 2 sarkısını ama adlarına bakmadım hic...

Darkshines

Teardrop gibi tapılası bir şarkıyı yaratan grup en büyük övgüyü Liz Fraser hakediyor da bu grubun şarkısı (:

black_ece

7 şubatta weather underground adlı albümleri çıkıyomuş ...
ama türkiye mi genel mi bilmem :S

Darkshines

Haber için saol harika haber.Fakat genel tarihtir o Türkiye'ye ohoo..

black_ece

hmmm bu adamlar david bowie ile bi şarkı sölemiş olabilirler mii

Darkshines

Nature Boy

black_ece

Quote from: Darkshines on Mayıs 15, 2007, 11:06:48 PM
Nature Boy
evet evet o =)
çok güzel bi şarkı o
dinleyin derim

orrk

bu adamları gece dinlemeye bayılıyorum ya.sakin ve seri çok iyi yapıyolar bu işi.
sert ol taviz verme ().R.r.l<.

shimy

daha önce neden dinlemedim diye resmen kendimi parlıyorum mükkemmel ötesi bir şey butterfly cought klibiyle olsun şarkının kendisiyle olsun beni benden alıp uçuruyor resmen mutlak tavsiyemdir =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

benim triphop manyağı arkadaşlar tavsiye etti massive attack'i ilk başlarda pek sallamadım ama televizyonda butterfly cought'u görünce lanetler yağdırdım kendime
felaket kafa yapıyor resmen esrar kafası :D