Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

en rahatsız edici şarkılar

Başlatan lp_ken_an, Temmuz 02, 2007, 02:15:05 PM

Previous topic - Next topic

InnOCenT_SiNNeR

Ajdar dan ve soyledigi butun sarkılardan igreniyorum tip herifi star yaptılar ben hiperstarım fln diyo ......... herif

Sumween

uff harbiden rumba mıdır nedir,iğrenç o ya.. ona benzer bir de ''tiktak'' diye bilinen var,tam bir zekasızın eseri.
Ayrıca Elif Karlı'nın o TR-rumbasını söyleyişinden iğrendiğimi de 2 aydır dile getiriyorum her yerde! kadın havlıyor resmen bir insan ''v''leri bu kadar mı vurgular?
Müzik ruhun gıdasıysa, bu tür şarkılar o gıdaların bağırsağa gelmiş şekilleri oluyor bence!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

uNReLiEveD

bence de rumba ve elif karlının şarkısı rahatsız ediyo...ayrıca türklerden başka olarak hepsi dört yüz ne zaman duysam kulaklarımı kapatıyorum:D güya hepsi denen 4 kendini beenmiş kızın yaptığı müzik türü R&B miş puhaha:D:D:D
konunun dışına çıktım birazcık hadi neyse...

gokhan

hande yener- romeo
hay senın romeonada..

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: uNReLiEveD on Ağustos 28, 2007, 10:04:46 PM
bence de rumba ve elif karlının şarkısı rahatsız ediyo...ayrıca türklerden başka olarak hepsi dört yüz ne zaman duysam kulaklarımı kapatıyorum:D güya hepsi denen 4 kendini beenmiş kızın yaptığı müzik türü R&B miş puhaha:D:D:D
konunun dışına çıktım birazcık hadi neyse...

Hakkaten Hepsi ve Grup 4yuz e bende gıcık oluorum soyledikleri butun sarkılara da yaptıkları muzik muzik olsa bari

uNReLiEveD

Quote from: gokhan on Ağustos 29, 2007, 12:58:32 PM
hande yener- romeo
hay senın romeonada..
hakkatten ya nerde bir müzik kanalını açsam hep bu kadın geliyo...

orrk

titanic e katılmıyorum ama crazy frog dogru cevap
sert ol taviz verme ().R.r.l<.

peyton sawyer

ya haklılar bence o frogm ne onuda sevmiyorum bikere videosunu görmüştüm tv'de gülmüştüm sadece saçma bişi bence rumbaya gelince bi ara lunaparkta acaip çalıolardı biz gondola binince bence iğrenç kulaklarımı kapıyodum veya mp3 çalarımı takıyodum öyle biniyodum oyuncakalara bayağa rahatsız edici bence  :-\
SoMeWhErE I bElOnG

DeLibon

şu aptal pop şarkılarını hepsi >:(

primula

sıla  ...dan sonra >:( >:(

hangi müzik kanalını açarsam açiim bu salk klip çıkıo karşıma iice nefret ettim >:( >:(

υηƒσяgινєη.

betul__17

şu ismail yk mı ney onun şarkılarındanda kendilerindende nefret ediom >:( daha çok varda isimlerini bilmiom işte :D

§ïяĝαиα

technoya nefretin ötesinde bi his duyuyorum o yüzden tüm techno şarkıları bnm için raatsız edicidir diyim..bide "..dan sonra" adlı gübrelenmemiş gürültü örneğinden tiksiniyorum.
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

primula

pinhani nin bütün şarkıları  >:( >:( >:(

υηƒσяgινєη.

lp_mike_chester

pinhani şarkıları gercekten benim uykumu getiriooo ama rahatsız etmiooo .......
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

linkieboppers

keremcem şarkıları... >:(