Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

türkiyenin sorunları

Başlatan ewrimcan, Ekim 15, 2006, 09:05:36 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

Quote from: tome3.mpq on Temmuz 24, 2007, 04:23:30 PM
evet kurulabılır cokda ıyı olur kanımca
tansu dalga mı gecıyosun :)

tome3.mpq

yoo ne dalga gecıcem cok yerınde bı iş olur bu

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

maneater

bende katılıyorum kurulabilrdi.en azından akp iktidarından iyi olurdu yani
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

ShapeshifteR

Quote from: tome3.mpq on Temmuz 24, 2007, 12:50:48 PM
neden sacma olsun eger ona gırmek ıstıosan ona calıs zaten ona gırmek ıstıosan bı yatkınlıgın olması laızm ınsan ıstedıgı bolume gıdıcek yoksa ole ıstemeye ıstemeye hoslanmadıgı bı bolumu yazarsa mecburen olmaz ole bu sayede iyi mühendisler öğrentmenler işletmeciler değil en iyilerini elde ederiz biz en iyi dururken iyiye sardık bunca sene bırılerının cıkarları dogrultusunda

unutmadan hangı unıversıte bi işin 0 dan egıtımını werıoda pc bılmeyen bı adam ogrensın?
0 dan öğretmiyor evet bunun sebebi senin ilkokulda, lisede ders müfredatında bilgisayar dersi olmasıdır yani senin daha önceden birşeyler öğrendiğini kabul ediyorlar.bilgisayar için bu böyle.
diğer meslekler içinse 0 dan yine başlamıyorlar ama sen ilerden başlayınca geridekileri de öğreniyorsun zamanla...

senin düşüncenden yola çıkarsak her üni bölümü için dersanelerde ayrı sınıflar açılması lazım olur.yada tüm dersaneler kapanır ve yayın evleri bu sefer türkiyedeki her bölüm için ayrı konu ve test kitapları hazırlmak zorunda kalır. zamanla daha fazla sorun ortaya çıkar.
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

tome3.mpq

mesela cıkacak sorunlar nelerdır shape?
allahaskına olaya bazılarının su sekılde bak dedıgı gıbı bakıyosun
cok butcelı burjuva kolejlerınden baska kac tane okulda bılgısayar dersını uygulamalı gosterıyolar yada labaratuvarları var? tum dersaneler nereye kapanıo eskıdende bazı seyler ıcın olmaz surası kapanır burası kapanır lafları olmustur ama hıcbısey olmadı bu program gayet ıdeal olurdu zaten ısteyen ınsan onun egıtımını kendıne kucuklukten berı aşılamıştır dersanelerede ıhtıyac yokdur zaten para tuzagından baska bı ısede yaramaz dersaneler

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ShapeshifteR

ben öyle bi ilköğretim okulunda okudum ki etrafdaki liseler öğrenci almıyor bu okuldan ne kadar yasal olmasada. bi bilgisayarda 8 kişi oturuyorduk ama lise 1 e geçtiğimde dos komutlarının çoğunu biliyordum (o zaman win 98 yeni çıktığı için sadece müdürün bilgisayarında vardı).öğrenmek istiyorsan birazda içinde olacak tabiki devletin %100 kapasiteyle eğitim vermesi cok zor.

tome3.mpq

cok zorsa zor yapacak verecek benım werdıgım wergılerle ogluna kayıkmı alcak (ahauah) %100 egıtım vermedıkten sonra "sansür" ole devletı

lp_cemre_chaz

ya arkadaslar türkiyede en büyük sorun su bu deyip duruyosnz ama allah aşkına türkiyede sorunsuz bişi warmı.???????????türkenin o çok bilmiş siyasetçileri bile sorun yaaaaaaa......ülkeyi bana verseler ben bile bu yasta daha ii yönetirm valla :) güldüüme bakmayın ciddiim ve üzgünümmmmmmmmmm

ölü gelin

türkiyede herkes siyasetçidir zaten kafanı yorma bence bu genç yaşta bu işlere :D

ShapeshifteR

dün annemle hastaneye gittim halimizi az co tahmin edebiliosunuzdur..
bi ton kuyruk.. sonra uzun bi süre muayene için bekleme..
sabah 7 küsür.. hastanedeyis ve ben 2 ye randevu aldm.. bide annem için K.B.B. sırası bitti.. adam demez mi sabah 5 de 6 da gelmenis lasım.. yuh m.Q. dedim içimden..
şu sağlık sorununu bi halledemedik gitti...

gokhan

rüşvetttttt... polisler ne zmn rusvetten vazgecer o zmn bu ulke ıcın yetısımıs ınsanlar olmez....anlayana....

ezqi

waLA bence ülkenin başında gerici YOBAZların olması başlı başına en büyük sorundur--------

ewrimcan

Quote from: ShapeshifteR on Ekim 18, 2007, 10:52:58 AM
dün annemle hastaneye gittim halimizi az co tahmin edebiliosunuzdur..
bi ton kuyruk.. sonra uzun bi süre muayene için bekleme..
sabah 7 küsür.. hastanedeyis ve ben 2 ye randevu aldm.. bide annem için K.B.B. sırası bitti.. adam demez mi sabah 5 de 6 da gelmenis lasım.. yuh m.Q. dedim içimden..
şu sağlık sorununu bi halledemedik gitti...

aynı şeyi salı günü ben de yaşadım. ben yine sıra bulabildim, antakyada o saatte o kadar kişi yoktu, 1 saat sonra sıralar bitti. ve oraya gelen insanlar zaten HASTA! en ii durumdaki bendim heralde. insanların adım atacak halleri yokken onları saatlerce kuyrukta bekleriolar. ki hazırlamaya çalıştıkları sözde sosyal güvenlik reformuyla yoksul halkı daha da kötü duruma düşürecekler. oof oof!

işine geleni basan basına basalım