Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nefret Edilenler...

Başlatan คг๔คг๔ค, Mayıs 03, 2007, 08:10:16 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Quote from: ölü gelin on Aralık 01, 2007, 06:45:15 PM
ve nefret ettiğim bi şeyi açıklıyorum.. sert müzik iyimüziktir gibi düşünceden nefret ediyorum.... bu konuyu uzun uzun ölü hanımla tartışıvermiştik :P

he tartıştıkda yannız ousan beni sert müzik en iyisidir diyenlerle aynı kefeye koyma zira yeri geldiğinde gayet soft olabiliyorum 8)
O alıntıdaki yazı kimin? Aynı şeyden ben de nefret ediyorum kesinlikle! O nası bi kalitesiz bakış açısıdır ya... Sert dinleyenler sağlam metalcidir falan filan... Ben gayet de karman çorman dinlerim buna göre de bi sumween akımı başlatıyorum ''Karma Metalciler toplaşın!''

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

boru paça pantolonlardan nefret ediyorum  ben de kendi kulübümü kurucam bol oaça hatta ispanyol paça pantolon forever hiç bir yerde satılmaz oldu artık ya aaaa yakışmıyo bana illa almak zorunda mıyım hıh

bir de hala ağrıyan ve ısrarla şişmeye devam eden 20'lik dişime burdan teessüflerimi iletiyorum ayıp yahu ayıp ben ona gözüm gibi bakıyım o bana gece 1 saat uykuyu çok görsün şaşırdım
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Quote from: shimy on Aralık 03, 2007, 03:57:15 PM
boru paça pantolonlardan nefret ediyorum  ben de kendi kulübümü kurucam bol oaça hatta ispanyol paça pantolon forever hiç bir yerde satılmaz oldu artık ya aaaa yakışmıyo bana illa almak zorunda mıyım hıh

bir de hala ağrıyan ve ısrarla şişmeye devam eden 20'lik dişime burdan teessüflerimi iletiyorum ayıp yahu ayıp ben ona gözüm gibi bakıyım o bana gece 1 saat uykuyu çok görsün şaşırdım
Yeşim sen darpaçadan bahsediyo olmayasın, boru paça paçası olması gereken genişlikte oluyo işte daralmıyo yani, neyse ben seviyorum =)
Ayrıca istesem de darpaça giyemem,niye çünkü paçam dar değil ben bir kanat+but tavuğuyum =) Her neyse detaya gerek yok öhm

I choose hush...

shimy

yok o dediğin şeye boru paça deniyor işte ben gayet şalvar gibi pantolonları seviyorum ve şu an bulamıyorumö bulduklarımda sanki hindistandan geliyor 100 liradan başlıyor ayıp yahu ayıp
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_mike_chester

benim ablamda  nefret ediyor..... :-\
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Heart Attack

3 yıldır nefret ettiğim müzik öğretmenim F.U  >:(
Dream dergi !  >:(
Beni bişeyi yapmaya ısrarla zorlayanlar
Kapuska ve brokoli ...
Geometri
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

haruka

sürekli kendini öven insanlardan nefret ederim..(bu aralar cewremde bi kac tane war!)
sende bi şey warsa zaten insanlar fark eder..sürekli milletin gözüne sokarak b.kunu çıkarmak gerekemez!

beanlie

migrenmden nefret ediyorum  :'(

gokhan

ıstanbul trafgınden nefret edıyorummmmm...aksaray-taksım arası 1,5 saat olur mu ya >:( >:( >:(

lp_mike_chester

Quote from: gokhan on Aralık 06, 2007, 02:56:05 PM
ıstanbul trafgınden nefret edıyorummmmm...aksaray-taksım arası 1,5 saat olur mu ya >:( >:( >:(
kim nefret etmez ki ..... :D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

haruka

sabah erken kalkmaktan....iğrenç bişey bide benim gibi uykuya düşkün biri için..her sabah işkence gibi geliyo o saatin sesi..

Sumween

Bilgisayardaki her şeyimi,tüm klasörlerimi yok eden büyük abimden nefret ediyorum... Asla affetmicem onu ln asla adam değerli neyim varsa yedi ya tek tesellim LPE klasörümü cdye dökmüştüm bi o kaldı elimde Allah'tan sitenin hatıraları durucak =)
Pc yasağı da geldi yine imzadan anlaşılacağı üzere. Şu an kendisi hastaneye kaldırıldığı için girebiliyorum nete. Kaderini kendi çizdi şimdi benim ''vah vah abim!'' diye üzülmem lazım ama adamın yokluğundan faydalanıyorum son kez(!). İçmeseymiş sigara.
Off tüm müziklerim yok oldu nası yaşiycam bilmiyorum kurşun yemişe döndüm :/
Şu an da duruma gayet uygun bi şarkı çalıyo (pcde en iyi bu şarkıyı bulabildim! )
Düş Sokağı Sakinleri - Gayret et güzelim...
öh

I choose hush...

InnOCenT_SiNNeR

pcmden nefret ediom yaa durup dururken herseyi kapatıo ne yaptıysak yaramadı format attım olmadı yeni isletim sistemi kuruldu o da olmadı IP de bi bokluk var galiba offf kafayı yiycem  :P

ebru_91

kendine güvenen şöyle gelsin dın dın dın die giden şarkıdan nefret ediorum o ne itici şeydr öle
cursedprincess

deathwax

saçma sapan töre dizileri, kendini bişey sanan özentiler, emotional rock, kendini jiletleyen müslümcüler...