Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

o da güsel... ;D bahane...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

genç rockçı:-)))

off ne bu okul çilesi yaw :P çalış çalış ömrümü yedi  :o bir de yazılılar kötü gelince :'(   :'( :'(
akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin:D

selinkinpark

hınaaam yarın ilk toplantı var auhsahsha:D
coğrafyam yine 0 :o  :-X

anaconda

aynen yarın bizim de ilk toplantı
bnm de matematik berbat...

beanlie

Quote from: selinkinpark on Aralık 08, 2007, 09:51:38 PM
hınaaam yarın ilk toplantı var auhsahsha:D
coğrafyam yine 0 :o  :-X

ya her ders zayıf gelirde coğrafya nasıl 0 gelir be :D bilmiosn türkiyenn coğr. konumunu ona göre yorum yap işte :P:P

black_ece

geometrinin ilk sınavından 60 aldın =((( yarın ikinci sınav var
sıçtım yani
mat ın da ikinci sınavı kötü geçti huaaaa

ebru_91

bizim okul yönetimide okulu tamire soktu yaz tatilinde durdular durdular okul açılınca başladılar tamire 27 kasımda teslm edilcekti sözde ama ikinci döneme bile yetişmez hala iskeleti duruo piskopat ilkoklların arasında kaldık  :-X
cursedprincess

beanlie

keşke hep lisede olsam we sadece sınavımın zayıf geleceği kaygısı olsa suan hayatımın kaygısı war önmde :S:S

deathwax

okul bence güzeldir.Annenin dırdırı olmadan geçirdiğin huzurlu saatler ...(yazılı olmadığı sürece :))

selinkinpark

hayatımda ilk defa(gercekten ilk defa) bi toplantıdan yüzü gülerek çıktı annem ve ben ashua :D
verilen devamsızlık karnesine bile bişe demedi alla alla:S:D

Chaz.Glsn.Mike

Quote from: deathwax on Aralık 10, 2007, 06:16:06 PM
okul bence güzeldir.Annenin dırdırı olmadan geçirdiğin huzurlu saatler ...(yazılı olmadığı sürece :))

Güzel bir özet katılıyorumm ;)
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

deathwax

ayrıca okul arkadaşlıkların, paylaşımların, ufak ama tatlı tartışmaların tam anlamıyla ne demek olduğunu anladığımız bir yer.her ne kadar benimle aynı görüşte olmayanlar olsa da...

ShapeshifteR

Quote from: deathwax on Aralık 10, 2007, 07:17:02 PM
ayrıca okul arkadaşlıkların, paylaşımların, ufak ama tatlı tartışmaların tam anlamıyla ne demek olduğunu anladığımız bir yer.her ne kadar benimle aynı görüşte olmayanlar olsa da...
gerçekten bir lise öğrencisiyken tam olarak senin düşündüklerini düşünüyordum gel gör ki üni' de bi kaç şey değişti , bu dediklerine ek olarak yüksek dozda çıkarın hakim olduğu, not için herşey için herşeyin yapıldığı bir ortamda buluyorsun kendini...  kısa ve öz olarak söylemek gerekirse hayatta bi basamak daha tırmanıp bi kaç acıyı yaşamayı öğreniyorsun..

ahh ah... okulum için; ödev, ödev, ödev demem yeterli..

Quote from: deathwax on Aralık 10, 2007, 06:16:06 PM
bnce bu soylediklerini bi kenara yaz bir gün pişman olabilirsin  ;)
ki bilmiyorum nasıl anlarsın ama ben senin için şöle bi dua etcem inşallah bir gün anneni özlersin... işte o gunden sonra eminim hayatında bir çok değişecektir... varlığının farkında bile olmadığın çok büyük bir değeri keşfedersin..
bunu ben yaşadığım için yazdm... Umarım bnm kadar şanslı olursunda erken farkedersin..
bunun için evden uzakta bi üni kazanman yeterli  ;)
bak dolaylı yoldan da olsa bi dua  daha etmiş oldum :D

Tüm üniye hazırlanan arkdaşlar için söylüyorum emekleriniz boşa gitmez inş.   
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

selda_LP

okul iyi gitmeye başladı notlar düzeliyo benim son kimya sınavından 50 aldım 8)

тнє ѕυи gσєѕ ∂σωи ι fєєℓ тнє ℓιgнт вєтяαу мє...

beanlie

dershanede denemelerdeki puanım gttikçe artıo öss yi kazancam mı ne  8) :D