Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MetaL Müzik-Satanizm Bağdaştırması

Başlatan b:shRa, Ekim 27, 2006, 11:53:57 PM

Previous topic - Next topic

neverforgivenangel

ya abi ben anlamıyorum. din meselesi inanılan ile insanın kendisi arasındadır. kime ne ya adam satanistse.. en fazla sokaktaki kedilere zararı var. isteyen istediğine inansın isteyen istediği müziği dinlesin bırakın gerizekalı insanlarda arkadan konuşsun ;D

Hasan-Can

Quote from: neverforgivenangel on Aralık 16, 2007, 11:52:25 AM
ya abi ben anlamıyorum. din meselesi inanılan ile insanın kendisi arasındadır. kime ne ya adam satanistse.. en fazla sokaktaki kedilere zararı var. isteyen istediğine inansın isteyen istediği müziği dinlesin bırakın gerizekalı insanlarda arkadan konuşsun ;D

evet bencede çok haklısın dinle müziğin ne alakası varki. herkesin inancı kendine

Doqqyjuice

"dini muzik?" "christian rock?" "ilahiler?"... dinle muzik bagdastırılır niye bagdastırılmasın... burda sacma olan satanizm-metal muzik bagı... neden metal? nedeeeaaan? :D:D
Remember remember the nineteenth of November...

neverforgivenangel

satanistler aynı zamandametalk müzik dinliyolar :d mesela bu yüzden:d

ShapeshifteR

bilgisayar oyunu meraklıları bilir Devil May Cry die bi oyun var gitarla şeytanları öldürüoüsun (: sanal aleme bile taşındı...
ya şöle b şe var dışardan görüldüü kadarıyla bütün satanistler metal dinliyo ama bütün metalciler satanist deil... olay burda karışıo...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

ezqi

evet hakLı  ;D

pınar özkaya

bu yaklaşımdan nefret ediyorum nedir yani metal dinliyoruz diye kedi mi kesicez illa ya :(, insanların genelleme yapmalarını sevmiyorum mutlaka satanist olanlar vardır ki o insanların da igrenç olduunu düşünüyorum bu yüzden evet metalciyim ama satanist değilim >:(
chazzz

gokhan

Quote from: neverforgivenangel on Aralık 17, 2007, 11:30:34 PM
doruk bu arkadasımız farklı bı gezegenden ışınlandı haberi yok galiba =)

Hasan-Can

Quote from: gokhan on Aralık 21, 2007, 04:39:35 PM
Quote from: neverforgivenangel on Aralık 17, 2007, 11:30:34 PM
doruk bu arkadasımız farklı bı gezegenden ışınlandı haberi yok galiba =)

iyide satanistlerin hepsimi metal dinliyo bea  :o

Chaz.Glsn.Mike

ben takmıyorum içimizde inanç varsa bu daha önemli ;)
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

LParanoid

madem metalle satanizm bağdaştırılıyo bende pop la satanizmi bağdaştırıyorum...bugün bi şarkı ilişti kulağıma pop bi şarkıydı adam şarkıda ruhumu şeytana sattım diyodu açık açık...o zaman bu adamda satanist hemde satnistin önde gideni adam açık açık söylüyo...

afa

al benden de o kadar... sato die çağrılmaktan bıktım artık. metalcilere sato gözüyle bakıyolar..bitsin artık bu cehalet..... >:(

gokhan

Quote from: LParanoid on Aralık 31, 2007, 10:19:03 PM
madem metalle satanizm bağdaştırılıyo bende pop la satanizmi bağdaştırıyorum...bugün bi şarkı ilişti kulağıma pop bi şarkıydı adam şarkıda ruhumu şeytana sattım diyodu açık açık...o zaman bu adamda satanist hemde satnistin önde gideni adam açık açık söylüyo...
ya ne kadar bı banal acıklama ya...

the_R8Ds

paylasimin icin saol  icinden isime yarayan bir bilgi buldum coq saol  :)

aLone_LP

benim bildğim "muse" de vardı bnlar arasında.

edit

bu araada ben şanslıyım beni LPG die çaırıyolar ;D