Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Akon feat. Linkin Park ??

Başlatan [lp]_endLeSs, Ekim 11, 2007, 07:33:41 PM

Previous topic - Next topic

a[LP]

pek olmaz bence.. chester&akon olabilr ama Lp olmaz :D
put me out of my fucking misery?

nsa_mike

bence ne mike'nin ne de chaz'in sesi akon'a uyar ayrıca lp evanescence ile düet yapmayı kabul etmedi(bring me to life'de) akon ile mi yapacak....

kahramanım benim...:D

haruka

Quote from: nsa_mike on Aralık 24, 2007, 04:15:36 PM
bence ne mike'nin ne de chaz'in sesi akon'a uyar ayrıca lp evanescence ile düet yapmayı kabul etmedi(bring me to life'de) akon ile mi yapacak....
sacma bi yaklasım bence..lp yeni we farklı seyler denemeyi seviyo...bence ilginc bi calısma olur..hem nerden biliyoruz belkide akonla süper bi düet olucak...ayrıca bildiğim kadarıyla(yanlışta olabilir,öleyse düzeştin:) )evanescence gruptan sadece mike ile düet yapmak istedi..mike da teklifi reddedince klipte mike ye benzer ,mikenin vokal tarzını kullanan biriylee sölendi bring me to life..chezde bununla 'ilgili klibi görünce şaşırdık adam aynı mayka benziyodu we cok güldük dedi'(tabi eski mayka)
ayrıca nie buna bu kadar taktım ki ben  yaw..neyse :) :) :)

ritim

chaz ile akonun düet yapmasını düşünmek bile istemiyorum bi kere akonun sesi çok yumuşak. berbat olur buda lp nin düşüşü olur bence :'(

nsa_mike

yanlız ben düet güzel olmaz die bişi söylemedim yanlızca sesler uymaz dedim.ayrıca lp ne yapsa güzel oluyo.bring me to life'a gelince ben orda lp derken zaten mike'yi kastetmiştim zaten chaz rap yapamıyomuş ve evanascence ile yapmadı akon ile mi yapacak derken amy lee ile mike'nin sesini uyacağını ama akon'ın sesinin ne mike'nin ne de chaz'in sesine uyacağını söylemek istemiştim..

kahramanım benim...:D

black_ece

Quote from: haruka on Aralık 24, 2007, 04:38:36 PM
Quote from: nsa_mike on Aralık 24, 2007, 04:15:36 PM
sacma bi yaklasım bence..lp yeni we farklı seyler denemeyi seviyo...bence ilginc bi calısma olur..hem nerden biliyoruz belkide akonla süper bi düet olucak...ayrıca bildiğim kadarıyla(yanlışta olabilir,öleyse düzeştin:) )evanescence gruptan sadece mike ile düet yapmak istedi..mike da teklifi reddedince klipte mike ye benzer ,mikenin vokal tarzını kullanan biriylee sölendi bring me to life..chezde bununla 'ilgili klibi görünce şaşırdık adam aynı mayka benziyodu we cok güldük dedi'(tabi eski mayka)
ayrıca nie buna bu kadar taktım ki ben  yaw..neyse :) :) :)

ya  iyice ayağa düşüyolar. LP deftones la düet yapıyodu şimdi yerini jay z may z falan aldı gayette iğrenç olur akonla falan düet yapmaya kalkarlarsa
collision course gibi bişeyi bi daha kaldıramaz bu fan milleti

blackgirl52

yaw nerden akıllarına gelio böle alakasız seler offff
FrEe LiKe a cAt

lpbn

black_ece ye katılıorum ayrıca lq ile akon u yan yana düşünemiorum  :-X
snowflake in my hand

LpNumB

Ahlaksız teklif gibi olmasın olmamalı!..

NEVERlandLP

şarkı ikibinsekizin ikinci çeyreğinde çıkcakmış... ??? bence ilginç olmuştur.... ;D

sagoooo

akon rock söleyemez sesi yakışmaz bnce jay-z linkin park daha gzl oldu olurdaaa