Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Grupta olsaydın?

Başlatan mr. delsOn, Temmuz 28, 2007, 11:14:47 PM

Previous topic - Next topic

melike

ben chazin yerine geçip mike'a yakın olmak isterdim  ;D eğer mike olursam mike olmaz.. :-\ o nedenleeee chaz oliim hem mike'a da yakın oliim  ;D ;D
●๏● เηαη∂ıкçα ∂öηєя ∂üηуα ●๏●

Chaz.Glsn.Mike

bn herhangi içlerinden birisi olmak istemezdim. yeni bir lp üyesi olmak isterdim  8) daha gsl olurdu kesinlikle
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

_lp@chester_

chester olmak isterdimm :) in live texas konserinde with you sölemek süper olurdu ;D

LİNKİNCİ ARZU

ELBETTE  CHESTER   ::) HİT THE FLOOR YADA GİVEN UP  ;D
VALLA CHESTER'IN ÇIĞLIK ATTIĞI BÜTÜN ŞARKILAR DİYEBİLİRİM...
LİNKİNCİYİM EZELDEN GÖNLÜM GEÇMEZ LİNKİNDEN!!!

Asi MeLeK

Quote from: Sumween on Temmuz 29, 2007, 04:29:11 PM
Bişey çalamadığım için solist olurdum direk. rap de söyleyemem, en iyisi scream vokal olmak, günlük hayatta da sıkça yaptığım bişey olduğu için zorlanmam heralde :p
aynen bende =)
Yapsam bozulmayacak;bozulsa yapılmayacak kadar darmadağın tüm hayaller. . .
Niye KapatTınız DünyaMIn ıŞıklarıNı??!şşŞŞş SesSİZ....
¯`·._.·[€ڪے®å]·._.·´¯)

KaraKule_cradle of filth

ben olsam chesteren yerinde olmak isterdim ve wit you söylemek isterdim süper olurdu be abi

linkieboppers

madem grupta olucam nie onlardan birinin yerine geçiim ki grupta olsaydım yine kendim olarak olmak isterdim.. :)

LParanoid

Quote from: Chaz.Glsn.Mike on Aralık 26, 2007, 09:43:09 PM
bn herhangi içlerinden birisi olmak istemezdim. yeni bir lp üyesi olmak isterdim  8) daha gsl olurdu kesinlikle

evet bence çok iyi fikir...

The_plaYboy

sölersem mike calrsamda robun yerine gecme isterdim :)
$_bY_PlAyBOy_$

ezqi

ben chester ın yerinde olmak isterdim--------------------  onun gibi böğürmek hoşuma gidiyo  ;D

pınar özkaya

chester'ın yerinde olmak isterdim aslında a place for my head i birlikte sölemek isterdim :)
chazzz

mr.rocker

grupta olsaydım mikrofonu chester la tutmak isterdim

ÖzLeM

tabikide MİKE   :)

lpbn

Quote from: linkieboppers on Aralık 31, 2007, 09:40:06 PM
madem grupta olucam nie onlardan birinin yerine geçiim ki grupta olsaydım yine kendim olarak olmak isterdim.. :)
aynen yani kendim olmak isterdim ;)
snowflake in my hand

MT

Gitarist olmak isterdim.öbür uşağı davula verirdik 2 si bir bi davulcu etse yeter zaten. bunlar nota yazmayı bilmiyo. san'at yok hacı san'at. Devamı naparsa yapsın bilader ben gitarımı çalacam güzel güzel sololarla aah ulan ah.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
|v|