Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

fort minor

Başlatan blind_clown, Eylül 09, 2006, 12:31:39 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

red to black şarkısını çok seviyorum girişi manyak...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

chaz_lp

aslında fena deil 4 tane şarkısını indirdim ama ne bileim sadece mike için hatta şarkıda onun söylediği yerleri dinleyip kapattığım bile oluyor zaman zaman ayrıca mike bunu kurduunda da resmen yüreim ağzıma geldi yaa ya LP dağılırsa diye neyseki öyle bişi yok:)

dosegeki

ben bütün sarkılarını dinledim çok güzel
where'd you go çok iyi onun dışında in stereo ve belive me de mükemmel sarkılarr

Ice_giRL

tüm şarkıları dinlemedim ya :(

Hasan-Can

hiç haksızlık etmeyin FM bi kere rap değil R&B rap'ın konusu kadın para ve ün dür ama R&B'nin sevgi aşk güncel konular siyaset bile karışabiliyor bu tarza Chamillionaire veya Lil John'a hiç benzemio FM

chaz_lp

ben R&B ye de pek benzetemiyorum açıkçası yani genel anlamda

Darkshines

FM R&B mi ? rapin konusu kadın,para ve ün mü ? FM'nin Lil Jon'a ya da o 2. yazdığın herneyse ona mı benzemesi gerekiyo ? Kabahat sende de değil aslında açan biyografi falan bilgi de koymamış ki biraz araştır diyim.
FM'yi olmasa da en azından rapi araştır bütün bu işle uğraşanların aynı olmadığını falan iyice bir kavra bir liljonun ya da o 2. tipin rap konusunda hiçbir b*k olmadığını bil..
FM R&B der dünya nereye gidiyo.. (:

nsa_mike

ben bazılarını dinledim ve çooooooooook sevdim bence çook güzel şarkılar var zaten mike ne yapsa severim ;D

kahramanım benim...:D

rockn_rap

arkadaşlar kasedini almıştım manyak bişi bea ztn rapçiyim :D ii oldu Mike'den bekliodum ztn böle bişi :D
PACIFIST SONS

linkinh

happy bithday çok süper. bence :) ;)

haruka

kenji we where'd you go cok güzel.. :) ;)

ıllp

evet bi kç şarkısını dinledim hoşuma gitti...

selda_LP

where'd you go çok güzel bence

тнє ѕυи gσєѕ ∂σωи ι fєєℓ тнє ℓιgнт вєтяαу мє...

Chaz.Glsn.Mike

Fort Minor - Remember The Name ve Fort Minor - Slip Out The Back çok gsl mike olduğu için seviyorum
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

linkieboppers

bence fort minor mike biraz fazla oyalamış gbi görünüor ama yine de guzel şarkıları da war..