Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP'den inciler :D

Başlatan shimy, Eylül 28, 2006, 05:58:18 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

netten çevirmiş baya bi yanlış var :S
çeviri motorlarına güvenmeyin .)

ousan

zaten netten çevirdim yazmış...sonraki gelen soru bunu sen mi çevirdin... :S

MT

Biz Grateful Dead veya Pink Floyd değiliz, biz Linkin Park’ız ve tüm o şişkinlikleri attık. Gitar veya davul solosu yapmıyoruz." (Chester)
Atamazsınız ki olm. Kaç senelik grupsunuz, gitaristiniz bi 3. tele vuruyo bi 5. tele ötesi yok. mhaıhaw dawhkn aqw:D
|v|

sheyda

şu mikeın hiakyesi bir başka siteden alınmış sanırım aynısını okumuştum
»-(¯`v´¯)-» MÏ¢H€aL |KêÑ¿í»-(¯`v´¯)-»

linkieboppers

aslında internette daha çok garip yazılar var lp hakkında bunlar sadece bir kısmı..=)

Eternal_Scream

tşkler...Süper paylaşım :D
Mike'm japoN ßaLığım <3 <3 <3

MT

"Biz tıpkı ninjalar, karanlık tüneller ve alev gibiyiz"
(Chester-One Step Closer hakkında)
Bunlar amele yaw  ;D ;D
|v|

EBRU ?!

naptın MT  :D
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P

lpbn

bunu netten türkçeye çevirdim ama anlamadım siz okuyun baana anlatın     
Şu diyalogunda chazın olduğu ingilizce biliosnz mike lası, sen, bi okuyun derim yarıldım gülmekten Kahkahasın:
"Biz, sooo oğlanı bandishiyiz, değil mi" D?
— "Şey buradadır: Biz gerçekten, onu duymadık, biz, Amerika'yı bırakıncaya kadar. Amerika'da, ben, benim, birisinin, doğuya başladığı benim erkek kardeşim boyunca bir söylentiyi duyduğumu düşünürüm, en çok parçanın dışında, hiç kimse hatta, daha önce onu duymadı. Belki bizim asla, daha önce burada dışarı olmadığımız ve hayranlar ve kendimiz arasında iletişim eksikliğinin, olması için onu yaptığı gerçektir, ama neredeyse her görüşmeci, bu oğlan bant şeyinin hakkında bir şeyi sordu, ve komik heyecanlanıyor, öyle aptaldır!" Chester
— "Ben, benim göz alıcı bir şekilde güzel görünüşümden dolayı olduğunu düşünürüm" Mike.
— "Ben, senin göz alıcı bir şekilde kötü bakışlarından dolayı olduğunu düşünürüm" Chester.
— "Ben tamamen, anlaşmamış olurum. Ben, benim, en önemli kişi olduğumu düşünürüm... Şimdiye kadar." Mike
— "Ben, chestersi kendiyle dolu düşünürüm, ve ben, thatsı gerçekten sıcak düşünürüm" Chester!
— "Sen de evet bazen geceleyin, benle dolusun" Mike.
— bir Chester yine mike chaz yine diyalog nu tünel ateş ninja, daha yakın için söylenenin tamamı chaz manyk Kahkaha'ya adım atar:
"Ninjas ve karanlık tüneller ve ateş gibi adilin türü biz" d.
— "Ve bakışın, kurt adamları beğendiği büyük saçla adamlar" Chester.
— "Grr! Arr!" Mike — Chester (Bir adım kapatıcı görüntüsüne başvurmak).
Daima "Ben, bilmeyi isterim, eğer Joe Hahn, çıplak vücutta uyursa" öldüm gülmektenin olduğu mike ve sutyenli joe rahibesi dedikodusunu yapıolru?
— "Onun, yaptığı (Göz kırpma göz kırpması) evet" sutyenli — "Benim favori jellybeanım, lezzetle pembe olanı içerdedir" Mike chester fasülye şekerlerden yiyomuş pembelerinden Kahkaha.
— Chester cyclefly ı çok sevio chaz bakın reklam safra yapmış bence de iiler karma öğretisi katili, chaz le ft yapmışlardır:
D Cyclefly, benim favori bantlarımın biridir, ve onların yeni kaydı, benim, uzun bir zamanda duyduğum en iyisinin biridir. Eğer sen, onu beğenmezsen, sen, emersin!
Benim, günbatımı giyme şortunda dış olmamayı öğrendiğim "— başı sivrilerle derttede Chester ankası", ve Biloxi'de bir tişört, Mississippi... Böceklerin anlaşılan, turistler için hiçbir sempatisi yok.
"— anka joe Chester, zamanlarda benim için fazla serttir. '"— Joe
bunu proçeviride mi çevirdin netten indirdiğinde bi manyak çeviriyo da ondan sordum  ::)
snowflake in my hand

linkieboppers

bu diyaloglar oncekı sayfalarda wardı aslında ve bıraz bozuk olmus cevırı..:S  :-\

lpbn

zaten ben de altına bişi yazdım yani biliyorum bu çevirinin önceki sayfa da da olduğunu ::)
snowflake in my hand

ßiLL

sağoL (:

-Siyah biLe kaybetmiş asaLetini yokLuğunun karanLığında..-
-KaranLık bir ışıkLa dehşet verir asLında..çünkü yaLnız kaLamazsın..göLgen vardır yanında..-
-GüLmek bana yakışmaz..çehrem güLse ruh aLışmaz..-