Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

yeni cumhurbaşkanı abdullah gül

Başlatan sanmm, Ağustos 29, 2007, 08:38:44 PM

Previous topic - Next topic

lp_cansu_mike

arkadaslar belki dün haberlerde izlemişsinizdir org. Büyükanıtın abdullah gül e werdiği selamı bence yalızca zorunluluktan dolayı,bir kriz çıkmasın diye yaptı ama bence asker gereken saygıyı "Atatürk'ün makamına" yapacak abdullah güle diil ama mesafeli olurlar diye düşünüyorum ayrıce anayasada da atatürk ilkelerine saygısızca bir değişiklik yapmalarına izn wermez asker

thanoth

Oldu ve bitti beyler. Tecavüz pekala kaçınılmazdı.Zevk alın demiyorum,ama alışmaya çalışın(hala alışamadıysanız.)

Darbe söz konusu bile değil.İkiyüzlülük yapıp "şu kadar adam ölür,böyle olur şöyle olur" demek istemiyorum.Ülkenin böylesi bir değişimi kaldıracak durumu olmadığını umarım anlamışsınızdır.

Minik gelişmeler var. (böyle avutun kendinizi)

Ne yapıyorlarsa görmemeye çalışın.Çünkü büyük oranda kaçınılmaz.

I_am_free

bu durumada geldik ya helal olsun, istediklerini aldılar
ne diyelim oldu bitti inş türkiye için ii olur

geçerken_ugradım

Quote from: ölü gelin on Ağustos 29, 2007, 08:41:49 PM
timsahı seçen bi millet demekki abduş gibi bi cumhurbaşkanına layıkmış hayırlı uğurlu olsun   "DURMAK YOK SATIŞA DEVAM"
aynen

Sumween

AKPyi başa getiren, A. Gül'ün c.başkanı olmasına ön ayak olan kısım hiç bi yerde konuşmuyo farkındaysanız.. Bir tek kişinin dahi, cumhuriyet yanlıları gibi çıkıp açık ve net şekilde konuştuğunu, ''işte bu yüzden seçtik, bu yüzden başa getirdik, bu yüzden güvendik, siz de şu yüzden susacaksınız'' diyen tek insan evladı yok... %50'lik kısım; evet büyük bi oran, ama tamamen sakat bi kısım bu %50lik kısım güvensiz ve ezik, başarısız ve suskun...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selen

en kötüsü rektör atamalarını bu adam yapacak siz düşünün artık kimleri getirir daha başımıza sivil anayasa altında neler gelecek

delilah

öff işte o gerçekten çok kötü olacak yaa ..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

lp_mike_chester

asıl chp liler boku yedi şimdi...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ölü gelin

Quote from: selen on Eylül 06, 2007, 07:46:12 PM
en kötüsü rektör atamalarını bu adam yapacak siz düşünün artık kimleri getirir daha başımıza sivil anayasa altında neler gelecek
bu yılki kampüs sorumlumuz ve hukuk fakültesi dekanımız 30 YAŞINDA BİR PROFESÖR varın gerisini siz düşünün

lpanil

Quote from: lp_cansu_mike on Ağustos 31, 2007, 12:06:26 PM
arkadaslar belki dün haberlerde izlemişsinizdir org. Büyükanıtın abdullah gül e werdiği selamı bence yalızca zorunluluktan dolayı,bir kriz çıkmasın diye yaptı ama bence asker gereken saygıyı "Atatürk'ün makamına" yapacak abdullah güle diil ama mesafeli olurlar diye düşünüyorum ayrıce anayasada da atatürk ilkelerine saygısızca bir değişiklik yapmalarına izn wermez asker
genel kurmay başkanı olmasa çoktan türbanı cartı curtu takmıştık

edit kuralına uyun lütfen...black_ece

Quote from: Sumween on Eylül 02, 2007, 10:22:31 PM
     AKPyi başa getiren, A. Gül'ün c.başkanı olmasına ön ayak olan kısım hiç bi yerde konuşmuyo farkındaysanız.. Bir tek kişinin dahi, cumhuriyet yanlıları gibi çıkıp açık ve net şekilde konuştuğunu, ''işte bu yüzden seçtik, bu yüzden başa getirdik, bu yüzden güvendik, siz de şu yüzden susacaksınız'' diyen tek insan evladı yok... %50'lik kısım; evet büyük bi oran, ama tamamen sakat bi kısım bu %50lik kısım güvensiz ve ezik, başarısız ve suskun...
onlar konuşmazlar çünkü ağızlarını açtıkları zaman başına gelecekleri biliyorlar
chplilerde doğru düzgün muhalefet yapamıyor
şu ana kadar tanıdığım kimseden akpye oy verdim diye bir laf duymadım
ama nasıl oluyorda bu milletin yarısı akpye oy veriyor anlamadım
LiNKiNPRK of course

ShapeshifteR

Quote from: selen on Eylül 06, 2007, 07:46:12 PM
Quote from: delilah on Eylül 07, 2007, 12:19:22 PM
öff işte o gerçekten çok kötü olacak yaa ..
Quote from: lpanil on Eylül 11, 2007, 10:55:07 AM
genel kurmay başkanı olmasa çoktan türbanı cartı curtu takmıştık

[
namaz kılmayan rektör istemiyoruzz, yeni yasa çıkması lasımm eşi türbansız olan rektör olamas diye  ;D yanlız bir şeyin üstüne basmak istiyorum adamlar türbanı zorunlu kılmaya değil isteyenin takıp isteyenin takmaması için uğraşıyorlar..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

ezqi

evet kesin öledir.. yaw şeriat getirmek istiolar işte. yakında kimse türbansız sokaga cıkamaz diye bi kural koyarlarsa şaşmayın----------------------

ŞERİAT İSTEMİYORUZ!!!!!

Doqqyjuice

oyle bi kural koyarlarsa shape kesin muhalefet olur:D.... dalga gecmiyorum ciddiyim bu arada...

oyle bi uygulamada %70 "hollleeeeeey bea nası koduk ama" diiceni sanmıyorum...

(o diilde son zamanlarda cok dolandı bu "%" ler dilime... hep sizin yuzunuzden forum ahalisi!!!:D)
Remember remember the nineteenth of November...

ShapeshifteR

Quote from: Doqqyjuice on Ocak 05, 2008, 10:30:17 PM
oyle bi kural koyarlarsa shape kesin muhalefet olur:D.... dalga gecmiyorum ciddiyim bu arada...

oyle bi uygulamada %70 "hollleeeeeey bea nası koduk ama" diiceni sanmıyorum...

(o diilde son zamanlarda cok dolandı bu "%" ler dilime... hep sizin yuzunuzden forum ahalisi!!!:D)

abi o koduk lafını falan ben demiodum ya  :D ben sevmem öle, cocukça şeler onlar :D

bide benim savunduğum şey belli herkes istediğini giysin, çırıl çıplak dolaşmasında (: bide heryerde serbest bırakılsın demiorum, kamusal alan ifadesi biraz daraltılsın o kdar...
öyle birşeyde tabiki muhalefeti oynamam... ŞERİAT İSTEMİYORUZ cümlesine bende katılıyorum ... benim şeriat geliyo gibi bi paranoyam yok sadece...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

ezqi

ya eger böle dewam ederse şeriatta geliirr