Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

lp ve türkiye

Başlatan maviş, Temmuz 21, 2007, 08:25:42 PM

Previous topic - Next topic

lp_s3rh@t

rock ' n coke bence gelmezler gelecek olsalar bu sne gelrlerdi bnce beş yıldan erken bi süre içnde beklemeyn ama ousan bilir lpturkeyin bi projesi war fakat çokzor bi proje imkansız gbi bişi

Shot at 2007-07-09

be_yon_ce

ya 50 cent geldi mii?? inanmıyorumm...ve ayrıca bence jay z bişey dememiştir sonuçta beyonce bile geliodu biz iptal ettirdik..ayrıca shakira bile geldii yaa linkin park da gelse süper olurrr

black_ece

shakira yla 50 cent geldi diye LP damlardı zaten di mi ??

hani desen depeche mode geldi Dream theater geldi anlicam da

Darkshines

Quote from: black_ece on Kasım 10, 2007, 11:48:58 PM
shakira yla 50 cent geldi diye LP damlardı zaten di mi ??

hani desen depeche mode geldi Dream theater geldi anlicam da

grup jay-z ile düet yaptı timbaland bide akon ile yapıcaklar deniyo bir yerde de busta rhymes diye duydum. hani istemesekte arkadaşa hak vermeden de geçemiyoruz.
aynı soruyu çevirip sorucam sana,
depeche mode ile dream theater geldi diye lp damlardı zaten di mi ??

hani desen shakira geldi 50 cent geldi desen anlıcam da

black_ece

chester depeche mode hayranı o yüzden dedim onu DT de hakkaten köklü bi grup Türkiye'ye geln hıh

InnOCenT_SiNNeR

Yeni albumleri cıkınca Turkiye ye gelceklermis gibi bi sey duydum ama insallah dorudur. bana gore gelmeleri yakın

chaz_lp

yeni albümlerinden kastın MTM  mi yoksa bi sonraki mi

Asi MeLeK

ya gelsede istanbula gelir ve benim istanbula gitmem imkansız üff yaa  :'( :'( :'( :'(
Yapsam bozulmayacak;bozulsa yapılmayacak kadar darmadağın tüm hayaller. . .
Niye KapatTınız DünyaMIn ıŞıklarıNı??!şşŞŞş SesSİZ....
¯`·._.·[€ڪے®å]·._.·´¯)

raines

senin olduğun yere getirelim olur mu?

LParanoid

yaa evanescence türkiye ye gelmeden önce çekiniyomuş buraya gelmekten çünkü burda hiç dinleyenlerinin olmadığını düşünüyolarmış...acaba LP de mi böyle düşünüyo...

chaz_lp

Quote from: Asi MeLeK on Aralık 30, 2007, 08:45:34 PM
ya gelsede istanbula gelir ve benim istanbula gitmem imkansız üff yaa  :'( :'( :'( :'(
off eet ya keşke izmire gelseler(:

KaraKule_cradle of filth

ben ce türkiyede bukadar saglam hayranlari olduklarini bilmiyolar dir 8)

chaz_lp

Quote from: KaraKule_cradle of filth on Ocak 01, 2008, 05:55:22 PM
ben ce türkiyede bukadar saglam hayranlari olduklarini bilmiyolar dir 8)

evet bencede yoksa çoktaaaaaaaaaaan gelirlerdi ama ben inanıorm LP bigün Türkiye ye mutlaka gelicek de işte o gün ne zaman gelicek :)

ezqi

bencede gelir. ben inanıyorum--------- ne zaman olursa olsun ama bence o gün pekde uzagımızda deil  :-\

...nem!!..

terör olaylarının çok fazla olduğu için gelmiyolardır türkiye daha kendini koruyamıyo onlar da gelmezlerse güvenlik nedenıyle gelmezler kanımca ama muhakkak gelıcekler  :D
İmZA yOk PaRmaK baSsaM