Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hayko NTV de..

Başlatan muzzy, Ocak 05, 2008, 12:15:20 AM

Previous topic - Next topic

muzzy

Ağır Roman -  Ağla Sevdam ı söylüyor..

[youtube=425,350]gTzcrvKh4ew[/youtube]

2008 yorumu..

[youtube=425,350]c6RvgKZn2lU[/youtube]

neverforgivenangel

kül öykü gazatesinin kosmik yumurta adlı ekinde hayko ile yapılan röportajdan alıntıdır:

peki ağır romanı senin için özel yapan ne?

ben o kültürü seviyorumya it gibi seviyorum.öyle olmayı çok isterdim.aslında öyle yaşıyorum zaten yani öyle olmak bence orda yaşamak anlamına gelmiyor.maçoyumdur kroyumdur yani ağır bir şeyim vardır.ama ne bileyim o mahallede oturup o mahallenin ağır abisi olmayı isterdim.o kültürü seviyorum;zaten başka bir şekilde o adamlar karşıma çıktılar. dolapdere biggang diye bir grup var.böyle roman falan hepsi dolapdere  tayfası.alaturka malzemelerle batı tarzı şeyler çalıyorlar.felaket müzisyenler ve işte onlarla istanbulda düet yaptık.adamlar dedilerki işte sert bir şeyler bulalım onu çalalım.beni konsere gördüler böyle alaturka malzemelerle(bu arada brutal brşey diyor) tarzı böğürebileceğim birşeyler yapalım. yok abi dedim ben öle şeyler istemiyorum enstürmanlar bunlarsa ben harbi roman havası bir şeyler okumak istiyorum. ağır romanın soundtracki parçayı okumak istiyorum dedim. (arada eğlenmişiz nasıl dinleyeceğiz biz yahu filan diye anlatmış)

Littleches

Hayko elinden geldiğince güzel okumuş parçayı.

Bu arada Ağır Roman filminin tüm soundtrack'lerini öneriyorum sizlere. Hepsi birbirinden güzeldir hele ki " Vurgun 3 " adlı parçada ki keman solosuna dikkat edin kendinizi verirseniz , içinizde kaybolma tehlikeniz bile var (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.