Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lp size ne yaptı??

Başlatan delilah, Eylül 22, 2006, 12:47:12 PM

Previous topic - Next topic

pınar özkaya

benim hayatımda çok şey deiştirdi aslında çok sinirliyken ne yapacağımı bilemezdim ama artık biliyorum chazın sesini duyunca bi gevşeme oluo bende.En büyük hayallerime yenileri katıldı lp konserlerini izledikçe daha bi arttı sevgim,chaza zaten babam bile alıştı artık hayatımın adamı yani daha ne olsun hayatımın 4 de 1 ini nerdeyse lp kaplıo ;D
chazzz

Chaz.Glsn.Mike

Quote from: linkieboppers on Ocak 01, 2008, 06:43:09 PM
Quote from: Chaz.Glsn.Mike on Ocak 01, 2008, 06:41:03 PM
Bana neler yaşatmadıki şok etkileri, chaz'a özenip bağırmalar, chester gözlük takıyor diye bir keresinde gözlerimi bile bozmayı düşündüm ;D
ne yani şimdi ameliyat gecirdi diye sen de mi göz ameliyatı olacaktın..?? :D
Olabilir  :P şaka şaka bu kadarıda olamaz dicem ama bnden beklene bilir pınar :D  :D
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

linkieboppers

ewet beklenir senden.. :D :D

lpbn

valla tamamen hayatım takla attı diebiliriz ve artık idolüm oldukları için onları örnek alıorum.
snowflake in my hand

MT

Abicim ya san'at zevkimi bulmam da uzun süre engel oldu yada san'at zevkimi bulmam için önayak oldu ikisinden biri. lp dinleyen herkes bir gün san'at zevkini bulur  er yada geç ona eminim.
|v|

lost.devil

napmadı ki  ;D

darknesslich

lp benim hic bir huyumu veya davranis bicimimi deistirmedi  :-\ sadece bir rocksever oldm ^^
wake in the sweat again, another days been l8 2 waste, in my disgrace! stuck in my head again! feels like ill never leave this place

mi_numetal_sa

herşeyi değiştirdi arkadaş çevremi bile lp olmasa sanemle bu kadar iyi arkadaş olmasdık belkide
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO