Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

çıkcak da nası döncek..zaten ii oynamıodu şimdi iice salar..bursa maçı da gösterioki bişiler deişmesse rezil oluruz bayer karşısında..

ezqi

evet zaten uefa maclarında yeterince reziliz gruptan nasıl cıktık onu bile anlayamıyorum  :-\ ..

ShapeshifteR

Quote from: EzGi-- on Ocak 08, 2008, 08:39:08 AM
evet zaten uefa maclarında yeterince reziliz gruptan nasıl cıktık onu bile anlayamıyorum  :-\

yaw kendi hakederek cıkamadı ki zaten... hediye etti yunan takımı, 2-0 dan 3-2 yenilerek son maçta...
sadece son maçını bile alsaydı gs neyse...

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=3I31EY63H4I&eurl=[/youtube]

bu da gs lilere gelsin....
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

ezqi

bu bizim uefayı aldıgımız yılmı??-

madison

Quote from: EzGi-- on Ocak 08, 2008, 10:37:12 AM
muzzy kızcak yine ama o zaman tv ler siyah beyazdı, ;D ayrıca ShapeshifteR ,, iyi video yakalamışsın

lp_mike_chester

lincoln iyileşirse takıma geri ii dönerse b.leverkusen ı elerler  gibime gelioo.... inş da öle olur eleriz....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ShapeshifteR

belliki video yu iyi izlememişsin :D orda dio zaten 2005 2006 ylı şampiyonu oldunuz ne hissediyorsunuz falan gibi :)
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

muzzy

Quote from: madison on Ocak 08, 2008, 11:46:46 AM
muzzy kızcak yine ama o zaman tv ler siyah beyazdı, ;D ayrıca ShapeshifteR ,, iyi video yakalamışsın

siyah beyaz olunca uefa yı aldığımız gerçeği yalan mı oluo..kendinize böyle avuntular vermeyi ne zman bırakcaksınız bilmiom walla..çekememzlik kötü bişi tabi...

nese linderoth uçmuş sanırım bu sene işlerin poku çıkcak gibigörünüo..transfer yapsak bile takım adam gibioynamöayı istemedikten sora bipok deişmez..

ezqi

linderoth ameliyat olmuş 4 ay sahalardan uzak------

muzzy

onun öle olcaı belliydi de..lincoln yine nie 3 hafta durcakmış merak ediom..it herif sırf yatıo..bu kadar olur ya..rezillik yaw...kaç senedir nedir bu rezillik ya..bi ligin başında adam gibi takım gibi oynadılar hemen cıvıttılar..ne bu yaa..amk böle futbolcunun nerde eski ruh amk..allahın oftaşına bursasına puan verioz ya..azcık zevk verir oyun o bile yok..yeter amk...biyere kadar dayanıyo insan..ikinci dönem kendilerine gelseler bari dicem ama hiç umudum yok..

ezqi

lincoln anca keyif yapsın. amma nazlı bebekmiş buda ya--- walla ben bu kadroyla bu takımdan hiçbişey bekleyemiyorum!!!

muzzy

ne kadar süper olmasada kadroda sorun yok takımda ruh sorunu var..

ezqi

kadroda sorunlu bence  ???

muzzy

vayt beaa 5 dene de atarmışız..gerçekten şaşırdım çok tempolu bi maçoldu...inş. ruhun tükenmediğinin bi kanıtıdır bu..

lp_mike_chester

helal olsun gs bu kadro ile bunları yaptılar nonda show yaptı ! ! !
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !