Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hayko Cepkin

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:53:23 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

İyide görselliğinde bokunu çıkardığı zaman afedersin , uzaklaştıracak insanları kendinden shov adamı hayko , müzisyenlik yapısı çok zayıf hem Türkiye'de brutal vokal yapıp hemde o kadar abartı bir görsellik sadece shov geliyor bana adam kendini zorluyor , ilk albümü ne kadar soft tu türk ezgileri daha çok vardı bu albümde gayet başarılı ben çok beğeniyorum albümü ama hayko'da sonuç olarak çoğu vokal gibi canlı söyleyemediği parçaların kayıtlarını temiz bir şekilde albüme koyuyor. Hadi müziğini bir biçimde kabul ettiriyorsun insanlarda [ kusura bakmayın burda ki insanlar müziğin pek içinde olmayanlar oluyor yani sizler ] bunu yiyorsunuz. Bağıran Hayko değil ayağının altında ki pedallardır arkadaşlar. Hayko'nun kendine has bir müziği var ve bence bu değil içinde ki , bir "Son kez" açıp dinlediğimde çok iyi hissediyorum kendimi biliyorum ki Hayko kendi tıranığı ile yapmış hemde kendi evinde. Stüdyoyu bulunca bokunu çıkardı keşke kayıtlar bastırılmamış olsa ve üstleri örtülmemiş olsa o zaman bu kadar yakın olmazdınız Hayko'ya ben kefil olurum hepinize (:

Bu adamın yaptığı ilk albüm benim için 10 numara bi albüm idi , ikinci yaptığı albüm benim için 9 numara bir albüm çünkü içinde sadece Hayko yok (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

muzzy

abi bu senin düşüncen ve de hiç bi şekilde hayran kitlesini azaltmıyor ne yapmış olursa olsun..ayrıca ilk albümün şimdikinden o kadar farklıolması normal..kendini piyasaya koymak için çıkattı..sonra gerçeken içinde olanı yaptı ve hayranı ilkinden 20 kat daha fazla oldu..ne yapmış olursa olsun sewiliyor..ayrıca konserlerde pedalla filan alakası yok kendi baarıyor..sadec müzikleri onla yapıyor bide introdaki hoşgeldiniz sesini..bağırmaları tamamne kendine ait çok açık anlaşılıyo..her konserde farklı oluo zaten sesi de arada farklı çıkabilio ordan da anlaşılır..

Littleches

Peki muzzy efendi pedallar hakkında neler biliyorsun ? (: Hayko tabi ki kendi bağırıyo orda mecazi bir anlam vardı pedal nasıl bağırabilir sence , o tonları veren hayko değil ama pedallar yavrucuğum. Haykonun o tonları verebilmesi için çok pis gırtlağı olması gerekiyor ki dediğim gibi pedalsız bağıran bir hayko göster bana (: Makina da var bak örneğin bir çıkış yapıyor ve nasıl ses değişiyor bağırırken , konseride o şekilde devam ettirdiğini düşünürsen hayko , psycho olur! (: Bu ne lan diye bakar millet. Her konserde sesinin farklı olması doğru , burda da tonmaister'ların farklılığını ortaya koyuyosun , her festivalde farklı tonmaister olduğu için ses tabii ki farklı çıkacak (:

neverforgivenangel

şöle yada böle ben haykoyu seviyom abi isterse ses başka biryerinden gelsin ;D

Darkshines

yok abi biz dinleyiciyiz. ne pedalı ne tonmaisterı her dinleyişte bunlara kafa yorarsak işimiz var hocam. yapan yapsın, seven sevsin.

Littleches

Quote from: Darkshines on Ocak 14, 2008, 02:35:07 AM
yok abi biz dinleyiciyiz. ne pedalı ne tonmaisterı her dinleyişte bunlara kafa yorarsak işimiz var hocam. yapan yapsın, seven sevsin.

Bende dinleyiciyim hemde severek dinliyorum hayko'yu lavuk. (: Müzisyen olarak değil ama shov adamı olarak seviyorum. Bunlara kafa yormanız gerekmiyor ama bilirsenizde faydanıza.

muzzy

Quote from: Littleches on Ocak 14, 2008, 12:55:38 AM
Peki muzzy efendi pedallar hakkında neler biliyorsun ? (: Hayko tabi ki kendi bağırıyo orda mecazi bir anlam vardı pedal nasıl bağırabilir sence , o tonları veren hayko değil ama pedallar yavrucuğum. Haykonun o tonları verebilmesi için çok pis gırtlağı olması gerekiyor ki dediğim gibi pedalsız bağıran bir hayko göster bana (: Makina da var bak örneğin bir çıkış yapıyor ve nasıl ses değişiyor bağırırken , konseride o şekilde devam ettirdiğini düşünürsen hayko , psycho olur! (: Bu ne lan diye bakar millet. Her konserde sesinin farklı olması doğru , burda da tonmaister'ların farklılığını ortaya koyuyosun , her festivalde farklı tonmaister olduğu için ses tabii ki farklı çıkacak (:

tmm aferim herşeyi biliosun...filan mı dememizi beklion da bana artiz artiz konuşuyon sen..anlatcaksan doru düzgün annat..yawrucunun babasına başlattırma şimdi...

Littleches

Quote from: muzzy on Ocak 14, 2008, 02:01:31 PM
Quote from: Littleches on Ocak 14, 2008, 12:55:38 AM

tmm aferim herşeyi biliosun...filan mı dememizi beklion da bana artiz artiz konuşuyon sen..anlatcaksan doru düzgün annat..yawrucunun babasına başlattırma şimdi...

Seni bu kadar geren ne oldu ben onu anlamadım (: Basit birşey söyledim senin kafan bunlara mı takıldı ? Ha ?

Bu siteye girdiğimden beri kimseyi küçük görmedim , eğer bilmeyen varsa öğretmeye çalıştım , bildiklerimide paylaşmaya çalıştım , sen kendi kafanda ki düşünceleri benim üzerime kurgulama "arkadaşım". Samimiyete güvenerek bir sözcük söyledim ki anladım herkesi kendin gibi görmeyecekmişsin!

Bunun seni kırmadan yapılacak olan anlatımı budur , senin tabirin ile doğru düzgün olan anlatımı budur!

Şimdi gerilmene hiç gerek yoktu arkadaşım boşuna boyun uzamış senin , eğer birine laf sokacaksan sende soktuğun kişilere dikkat etki geri tepmesin anladın mı ?

muzzy

hee anladım..nerden neyim oluon da bana yawrucumlu filan bilmiş bilmiş konuşuon bide üste çıkıyon..burda dewam etme bide buna..bildiklerini de yine diom doru düzgün anlat öğret..

Littleches

Quote from: muzzy on Ocak 14, 2008, 08:01:54 PM
hee anladım..nerden neyim oluon da bana yawrucumlu filan bilmiş bilmiş konuşuon bide üste çıkıyon..burda dewam etme bide buna..bildiklerini de yine diom doru düzgün anlat öğret..

Burda başlatırsan burda devam eder bi problemin varsa Pm atarsın (: Bilmiş bilmiş konuştuğum doğrudur çünkü biliyorum :) Zaten doğru düzgün anlatıyorum bildiklerimi bir " yavrucum" dedim diye mi bu kadar bozuldun sen ? Derdin buysa ben özür dilemeye hazırım.

afa

aaaa haykoma laf etmeyin pls......:) tarzı çok hoşuma gidiyoooo. ewet biraz gariban dooru ama onnumara yaaaa:D  sözleride çok güzel. sölemek istediklerini kinaye ve teşbih kullanarak ifade ediyo.  onu dinlerken biraz dikkat etmek gerek.................. ;)

muzzy

Quote from: Littleches on Ocak 15, 2008, 01:24:36 AM

Burda başlatırsan burda devam eder bi problemin varsa Pm atarsın (: Bilmiş bilmiş konuştuğum doğrudur çünkü biliyorum :) Zaten doğru düzgün anlatıyorum bildiklerimi bir " yavrucum" dedim diye mi bu kadar bozuldun sen ? Derdin buysa ben özür dilemeye hazırım.

bozulmadım gıcık oldum..her bilen bilmiş bilmişkonuşcaksa işimiz var hem..

Littleches

Quote from: muzzy on Ocak 15, 2008, 04:26:57 PM
Quote from: Littleches on Ocak 15, 2008, 01:24:36 AM

bozulmadım gıcık oldum..her bilen bilmiş bilmişkonuşcaksa işimiz var hem..

Yerim ben senin işini , her bilen beni ırgalamaz konuşacak olan varsa buyursun. Ben konuşurum sen veya bir başkasıda önüne geçemez , "gıcık olmak" bozulmak , sinirlenmek hepsi bir yerde aynı kapıya çıkıyor. Özür diliyorum bende senden bu sözcüğü kullandığım için.

muzzy

konuşcak olan buyuyroyo zaten senin gibi konuşmuyo...nese uzatmıcam..devam..

papatya

bence ülkedeki en ii görsel şovları yapıyo adam ve sesi de gerçekten çk ii çk yaratıcı bi adam