Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

neverforgivenangel

ya aslında artık normal karşılamamız lazım  bizim cimbompatgümbum maçlarını.. çünkü onlar artık bizimle oynayıp yenilmeye öle bi alıltılarki nede olsa yenilcez diye baştan salıyolar:D  kalli kalli kalli sen igidi senii kalli kalli kalli

bu arada adı ne olursa olsun 12. taraftar yada adam farketmez fenerbahçeli olmam yeter bana:D adını siz isterseniz kral da koyabilirsiniz ;D çok mu mütevazıyım ben ne ya:d

ya abi varya tek istemediğim takım sevillaydı gele gele o geldi ya:d neyse onu da yeneriz:D

gokhan

rakibimiz sewilla

lp_mike_chester

çok sanslıyız  o kadar güçlü takımın içinden sevilla cıktı ama sunuda sölim sevilla da cok büyük takım 2 sene üst üste uefa kupasını almış bir rakiple oynucaz ama ben fenerbahcenin işi kendi ewinde bitireceğine inanıyorum....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

neverforgivenangel

abi açıkçası ben sevillayı istemiyordum. real bile daha iyi olurdu. adamların adına bakıp konuşuyor birçok kişi ama bi hafta sonları sevillayı izleyin. hele geçen sene ki sevilla maçlarını bi hatırlayın. adamları geçen sene kimse dizginleyemedi kendi hataları dışında. tek şansımız rakibin hata yapmasını beklemek değil cidden onlardan daha iyi oynamak! yoksa bu rüya da biter :P

linkinh

YeterLimi.!

lp_mike_chester

yeterli reklam yapma ! ! ! ;D

madison

sevilla çok güçlü ama alex in dediği gibi diğerlerine oranla sevilla ismi kulağa daha hoş geliyor,, 3 sene önce milanoda milanla maç 1-1 giderken 88 de kaka topu aldı 5 kişiyi geçti gol attı ama sevilla da kaka yok yada c. ronaldo,yada drogba...

lp_mike_chester

Quote from: madison on Ocak 05, 2008, 01:32:11 PM
sevilla çok güçlü ama alex in dediği gibi diğerlerine oranla sevilla ismi kulağa daha hoş geliyor,, 3 sene önce milanoda milanla maç 1-1 giderken 88 de kaka topu aldı 5 kişiyi geçti gol attı ama sevilla da kaka yok yada c. ronaldo,yada drogba...

ben bu konuşmayı cok anlamsız buluyorum rakibimizi cok ii analiz etmeliyiz eger rakibimizi ii analiz edersek geçilmiyecek bir rakip değil...

madison

rakip analizi çok kolay,kanute,keita,d.alves bunları durdurabilen bu takımı eler,aksi halde zor

muzzy

febeşin baş belası yine iş başındaaa   ;D ulen 5-10 dk daha dayanamadılar..ama olsun helal olsun adamlara 3 büyüklerden ilk yarıda puan kapmıştı yine öleolcak gibi..

bu arada eşşek kadar stadda taraftarımız şöle böle ii dionuz ya..yuh beaa maçboyu bi kere mi ses çıkmaz..uğultudan başka bişiyok bide utanmadan bizimki en büyük taraftar dienler var..bjkye bize vercen böle stadı yıkılır ora..bi derbilerde birazcık tezahurat çıkıo..onnardada bjk ninnomal maçlarında çıkan sesin yarısıçıkmıo..yazık yazık..nese..   :P

madison

muzzy 16 bin kişilik stadyumu dolduramıyan bi takım taraftarı için oldukça cömert yorumlar bunlar,, :o
ayrıca şampiyonlar ligi seviyesindeki bi takım taraftarı için cazip bi maç değil ist b.b. maçı hemde o soğukta.ama rize kalecisini 1 sezonda bi takımdan 9 gol yediği için tebrik ediyorum. 6alatasarayın 6 yı bulmasını temenni ederdim ama olmadı  ;)

lp_mike_chester

alexsiz fenerbahçe bir hiç ! ! !

muzzy

Quote from: madison on Ocak 15, 2008, 12:00:55 PM
muzzy 16 bin kişilik stadyumu dolduramıyan bi takım taraftarı için oldukça cömert yorumlar bunlar,, :o
ayrıca şampiyonlar ligi seviyesindeki bi takım taraftarı için cazip bi maç değil ist b.b. maçı hemde o soğukta.ama rize kalecisini 1 sezonda bi takımdan 9 gol yediği için tebrik ediyorum. 6alatasarayın 6 yı bulmasını temenni ederdim ama olmadı  ;)

biz çıkıp bizim taraftar en büyükdemiyoz..piyasada bjk nin üstünlüğü malum zaten..siz güyaa fedakar taraftarsınız her maça gidersiniz en ii tezahuratlar sizde..hani nie göremiyoz peki..bu 6 işine de hiç girmicem sonu gelmez şimdi zamanında yeterince tartıştık bunu..yinede söleyim 6 tarihte kaldı..işiniz tarihleyse 7 yi hatırlatırım...uzatma sen en iisi..

ayrıca bizim kötü oyunumuzu eksik oyunculara bağlamamıza laf ediyodunuz 2 oyuncu yok die oynanmazmı takım yok ortada die..gördük febeşide bi alex yok die pozisyon bile bulamadı yıldızlar topluluğu (güyaa)

lp_mike_chester

son dakika haberi ! ! !

appiah ın sözleşmesi donduruldu / kezman da porstmunla anlaşmış

madison

Quote from: muzzy on Ocak 15, 2008, 04:30:25 PM
Quote from: madison on Ocak 15, 2008, 12:00:55 PM

biz çıkıp bizim taraftar en büyükdemiyoz..piyasada bjk nin üstünlüğü malum zaten..siz güyaa fedakar taraftarsınız her maça gidersiniz en ii tezahuratlar sizde..hani nie göremiyoz peki..bu 6 işine de hiç girmicem sonu gelmez şimdi zamanında yeterince tartıştık bunu..yinede söleyim 6 tarihte kaldı..işiniz tarihleyse 7 yi hatırlatırım...uzatma sen en iisi..

ayrıca bizim kötü oyunumuzu eksik oyunculara bağlamamıza laf ediyodunuz 2 oyuncu yok die oynanmazmı takım yok ortada die..gördük febeşide bi alex yok die pozisyon bile bulamadı yıldızlar topluluğu (güyaa)
appiah,kezman,deniz barış,tümer metin ve alex--50 milyon dolarlık bi eksik tablosu bu...ve ayrıca 8taşın taraftarıda hikaye,,taraftar olayı yurtdışında ürün satışına göre yapılır,,fenerium açıkara önde,,çarşı deli gibi böğürüyor diye en iyi olamaz..