Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

iki güzel şey yine yan yana...

Başlatan madison, Ocak 18, 2008, 04:01:08 PM

Previous topic - Next topic

madison

[youtube=425,350]wGEnluftsDA[/youtube]

Fenerbahçe ve Linkin park

linkinh

çok güseL payLaşım için saoL..

madison

rica ederim ,ama devlet baba kapattı yine youtube u,, >:(

linkieboppers

değişik bi video benim pek ilgimi çekmedi.. :-\ evet bu arada youtube kapatılmış yine..  :( :o

madison

yinede izlediğin için saol,,ama bu takımı iyi izle yakında barcelona da çocuklar avatarlarına Fenerbahçe arması koyucak ;)

linkieboppers

Quote from: madison on Ocak 23, 2008, 12:59:04 PM
yinede izlediğin için saol,,ama bu takımı iyi izle yakında barcelona da çocuklar avatarlarına Fenerbahçe arması koyucak ;)
evet belki... :-\ barcelona warken koyacaklarını pek sanmıyorum ben yine de.. :)

madison

bizde Fenerbahçe varken başka takım tutan varsa,onlardada olur ;)

ezqi

tabi tabi kesin  ;D

linkieboppers

Quote from: madison on Ocak 23, 2008, 02:28:56 PM
iyi de herkes fenerbahçeyi tutmak zorunda değil..Bu ülkede özgürlük varsa ben de diğer ülkelerin takımlarını da tutabilirim..neyse daha fazla uzatmayalım.. :-\ :-X

black_ece

madison postların dikkatimi çekiyor..
biraz daha az saldırgan olmayı dene burası fenerbahçe spor kulübünün forumu değil takdir edersin ki..
spor/futbol vs konuşulmasına bişey demiyoruz tabi ki hakkınız var ama biraz sakin ve hoş görülü olmanız gerekiyo...

madison

Quote from: linkieboppers on Ocak 25, 2008, 07:02:18 PM
Quote from: madison on Ocak 23, 2008, 02:28:56 PM
iyi de herkes fenerbahçeyi tutmak zorunda değil..Bu ülkede özgürlük varsa ben de diğer ülkelerin takımlarını da tutabilirim..neyse daha fazla uzatmayalım.. :-\ :-X
Quote from: black_ece on Ocak 26, 2008, 12:01:01 AM
madison postların dikkatimi çekiyor..
biraz daha az saldırgan olmayı dene burası fenerbahçe spor kulübünün forumu değil takdir edersin ki..
spor/futbol vs konuşulmasına bişey demiyoruz tabi ki hakkınız var ama biraz sakin ve hoş görülü olmanız gerekiyo...
teşekkür ederim,başka ne diyim  ::)