Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

ezqi

nondadan 3 gol süperdi--------

muzzy

biraz önce baskettede banviti hep geride olduğumuz maçta son 2 dakikadaki mükemmel oyunumuzla 77-80 yendik..double 8)

edit : basinas ı almışız sanırım..martinez de kesinleştidiolar..ikisini de tasfir etmedim

lp_mike_chester

ewt ben maçı canlı izledim hiç öne gecemedi son dakikalarda öne gecip ve bırakmadı maçı kazanmasını bildi ! ! !
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

muzzy

bugün sarıyer i de rahat geçtik..ne kadar kolay bi takım olsada son zamanlardaki futbolla sarıyer karşısında bile ii olamazdık ama rahat geçtik..oyun düzeliyo takım düzeliyo gibi..hadi inş. =)

Requiem

avea dan mesaj geldi takımınız hakkında bilgi edinmek istiyosanız gs yazıp 9494 e yollayın diye.. bi hevesle "aa ne güzel" diye yollasam da şuan pişmanım.. ilk 11 den tutun hakemine, hava şartlarına kadar ayrı ayrı mesajlar geliyo.. bıktım artık.. hatta az önce gelen mesajı paylaşmak istiyorum "alman gazetesi hakan şükür için sakatlanmazsam beni kimse durduramaz dediğinin başlığını attı" .. yani tamam da bu kadar ayrıntı olmazki gs mesajlarına seviniyorum her gün biri düşünmüş beni de, mesaj atmış diye.. telefonda 2 günde 19 mesaj oldu.. isyan etmek istedim burdan  :-*
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

madison

6 saray favori çıktığı her maçı kesin alıyor,ama kendi dengi veya biraz güçlü takımlara yeniliyor.Bu oyun disiplinlerinin iyi olduğunu ama yeterince güçlü olmadıklarını gösteriyor bence,

muzzy

bak sen..nerden vardın sen bu kanıya acaba..hiç alakası olmayan bişiden bahsedion..çok basit maçlarda puanlar kaybettik..ama zorlu bazı maçları da geçtik..beşiktaş gibi..dediğin doğru olsa oftaşa puan vermezdik..belediyeye puan vermezdik..saçmalıyon..

bu arada koray acaip güldüm abi =)

madison

onlara puan kaybettiniz çünkü denginiz takımlar onlar,gs nin kendinden güçlü olarak yendiği tek takım sivas bu sezon,,bence... 8)

ezqi

sivası gsden güçlü olarakmı degerlendiriyosun ??

madison

bence öyle şuanda

muzzy

olm bi git işine yaa yeşillik olsun die mi konuşuyon napıyon ya..sizin denginiz deil sizden kötü takım olduundan üstünüzde zaten dimi...belediye de sizin denginiz zaten ondan yenemiyonuz..allaım ya..

madison

biz kendimizden zayıf takımlara motive olsak ,,berabere kalmadan şampiyonuz zaten,,neyse yeri değil ayrıca,,,tüm takımlara başarılar...my game is fair play  demiş fifa amca  ;)

muzzy

ii biz motive olsak herkesi yeneriz..şöle olsa bunu yeneriz..böle demeyle olsaydı herşey herkes şampiyondu..motive olun puan kayıpsız şamp olun..sen laf olsun die konuşuyon hep..

madison

tartışma olmasın diye alttan alıyorum,muhtemelen sitedeki mod larlada kankisin.başka zaman başka yerde,hadi iyi eğlenceler..

muzzy

bak ya hem sataşıy hem ne dio..ne kankisi olm..çok istiosan pm den yaz istediini..hee kanakm onnar dicem şu adamı atın onnar da atar..saçma saçma konuşma..nese konuya devam..