Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

En son okuduğunuz kitap...

Başlatan ertyuop, Ocak 31, 2007, 05:46:53 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

en son felatun beyle rakım efendiyi okudum edebiyat dersi yüzünden  tavsiye edilmez  :) şu an halit ziya uşaklıgil'in aşk-ı memnu'sunu okumaktayım
cursedprincess

linkieboppers

Quote from: anaconda on Aralık 09, 2007, 07:24:54 PM
kuyucaklı yusuf-sabahattin ali
evet onu ben de okudum gercekten guzel bi kitp..

merve t.

stephan king'in yaratık die kitabını okudum...çok hoşuma gitti.ondan önce de yeşil yolu okudum ...o da çok acı doluydu :'(

§ïяĝαиα

leyleklerin uçuşunu okudum uzun bi zamandan sonra tekrar..şimdi eragonun devam kitabı olan eldeste başladım fena bi kitap diil..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

neverforgivenangel

alamut kalesi fedaileri-hasan sabbah-  adlı kitabı oluyorum ve okumayan herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

ebru_91

v.c. andrews çatıdaki nefes
cursedprincess

ousan

beyaz geceler ... ondan önce hary potter ve ölüm yadigaarları ( çok üzüldüm bittiğine) ondan önce ise paramparça :D paramparçadan önce ne kudum hatırlamıyorum :D sonunu sormuştunuz ama ben sn 3 ü yazdım  :P şimdi ise dorian grayin portresini okuyorum p...

ezqi

beeeeeeeeen en son notre dame ın kamburunu okudum simdi dünyaların savasını okuyorum...........

delilah

yeryüzü tanrıçaları - çetin altan
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

black_ece

saatleri ayarlama enstitüsü/ahmet hamdi tanpınar

Doqqyjuice

dean r koontz-gecenin sesi ... inanılmaz bir kitap... biribirine tamamen zıt karakterli cok yakın arkadas olan iki gencin hikayesini anlatıyo... ama harika... super otesi bidaha okıycam walla :D
Remember remember the nineteenth of November...

linkieboppers

şu an elizabeth kostova'nın tarihçi adlı kitabını okuyorum we kitap önerileri bolumunde bu kitabı tavsiye eden delilah a çooooook tesekkür ediyorum boyle bir kitabı okumamı sağladığı için..gercekten harika bir kitap.. :)

black_ece

Quote from: linkieboppers on Aralık 13, 2007, 08:01:03 PM
Quote from: anaconda on Aralık 09, 2007, 07:24:54 PM
kuyucaklı yusuf-sabahattin ali
evet onu ben de okudum gercekten guzel bi kitp..
ben fazla sevmediydim o kitabı =))
fekat yine de öyle sıkıcı berbat okumayın lan diyemem alın okuyun =))

linkieboppers

su an ramses serisini okuyorum..bence gercekten guzel bi kitap...mısır tarıhıne ilgi duyanlar için.. ;)

melisss

ipek olgun -  yas 17  ;D
        I miss  youu