Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

22 Ocak Linkin Park Paris Konseri

Başlatan haxal, Ocak 24, 2008, 02:21:44 AM

Previous topic - Next topic

haxal

Daha önce burada duyurmuş olduğum gibi, GezTozEğlen ekibi olarak dün geceki Linkin Park Paris konserine gittik. Az önce en iyi vokallerle ilgili haberi okuyordum yine bu sitede, Chester'ın canlı performansı inanılmazdı.

Linkin park'ın ön grubunun solistinin sesi resmen çok güçlü ses sisteminde arada kayboluyordu. Chester konser boyunca harika bir performans sergiledi. Konser boyunca arkadaki multivizyon'da kliplerden görüntüler ve grafik çalışmalar vardı.

Konserin en önemli anı Chester'ın ''Crawling''i söylerken seyircilerin arasına dalmasıydı. Bir anda saha içine girdi ve seyircilerin omuzlarında ilerlemeye başladı. Saha içi bölümün ortasına kadar geldi ve şarkıyı burada bitirdi, sonra tekrar omuzlarda sahneye çıktı. Bir anda 10,000 kişi Chester'a doğru ilerlemeye başladı.

Maalesef bu tip şeyler anlatılmıyor. Bazı gruplar stüdyo gruplarıdır, konserleri beş para etmez, ama Linkin Park'ın canlı performansı çok çok iyiydi.

Fotoğrafların bazıları :

linkieboppers

fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz!! :) harika ya keske ben de gidebilseydim.. :'( gidenlerin adına cok sevindim..

black_ece

=)) eğlenceli olmuş belli oluyor. eh türkiye ye gelirlerse giderim ben de eğlenirim =))
fotoları bekliyoruz

ezqi

ooff  >:(  :'(
bende gitmek istiyodum ya :'(
allah kahretmesiiin  :'(
oooffff :'(
neysee fotoları bende merak ediyorum  :(

the_R8Ds

ewt  konser guzeldi ama seyircilerin coq iyi oldugunu soyleyemem lp bu konseri turkiyede yapsaydi daha da guzel olacagindan adim gibi eminim  ben saha dishinda izledim benim oturdugum yerde sadece oturdular bende bir iki foto cektim ama nasil yollayacagimi tam bilmiorum nasil yâpilacagini gosterirseniz koyabilirim  ;D

ousan

imageshack veya başka bir resim yükleme sitesine resmi upolad edeceksin ve buraya koyacaksın... :)

the_R8Ds

saol bular da benden az ama ossun  :)

betul__17

:'( :'( bende istiomm  :'( ne zaman gelcekler türkiyeye yaa  :'( :'( :'(

lp_mike_chester

baya eğlenceli olmuştur ! ! !
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !