Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

disturbed

Başlatan ölü gelin, Ekim 29, 2006, 04:57:39 PM

Previous topic - Next topic

MT

genç canlı performansını dınlemeden abartı olup olmadıgına karar verme bi gir bak derim youtube fln. 1500 kb remember sarkısı war ilgilenenler ozelımden ulasabılır   :-*
|v|

Mr. MeTaLkiSS

skldfşsklşsdfklşsdfkslşdfkslşdf 1500kb şarkı yaklaşık 1.5 mb oluyo bu durumda ses kalitesi sucks oluyo bu durumda da fuck that şarkı şayet amacını anlayamadım :S
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

KaraKule_cradle of filth

süper bi grup bence en çok striken parçasını seviyorum metali bence gayet iyi yapıyolar :)

melisss

remember  sarkısı var mnyk yaa  ;D
        I miss  youu

ezqi

hee ben pek dinLemem  :-X

_lp@chester_

arada dinlerim işte esince...

MT

Ya nu-metal le girdiler ama şuan güzel güzel metal yapıyolar. Dan abi  son çıkan parçalarda iice asılmış gitara güzel güzel sololar atıyo. Harbi nie bilmiyom bu adamların yazdığı sololar çok hoşuma gidiyo. Az ve öz solo:D
|v|

MT

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Aralık 13, 2007, 01:13:42 PM
skldfşsklşsdfklşsdfkslşdfkslşdf 1500kb şarkı yaklaşık 1.5 mb oluyo bu durumda ses kalitesi sucks oluyo bu durumda da fuck that şarkı şayet amacını anlayamadım :S
Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Aralık 13, 2007, 01:13:42 PM
orda dediğim kb kbit ti. Yanlış hatırlamıyorsam 27 mb. fln dı sanırsam. tabi format atmadan önce :(

Abicim bunlar ileride büyük üstadlar olacak. Bak diyom dan abi ayrılacak 2 3 sene sonra gruptan. Dünyanın en sağlam tanınmış gruplarından birinde çalacak şöhretine şöhret katacak. Büyüksün Donegaaaaan. senin soloarını çalmak bizim için onurdur!!
|v|

primula

I'm Alive  ;)

υηƒσяgινєη.

InnOCenT_SiNNeR

Get psyhco, 10K Fists, Violence Fetish ve Down with the sickness sarkılarını tavsiye ederim. Gercekten cok ii bi grup

LpNumB

The Game , Stupify , Remember , Guarded , Down With The Sickness , Hell çok severm bu grubu..

MT

bu grubun 2002 den önceki biyografisini silip baştan metal'e taşımak lazım bilader. Dan abinin sucu ne david yazıyo notayı nu metal dan da onu çalıyo mecbur. bak şimdi ne güzel sololar çalıyo. cayır cuyur  :-* :-*
|v|

primula

"Stupify" tek kelimeyle süper  :o

υηƒσяgινєη.

NEVERlandLP

bir arkadaşımın önerisiyle dinledim gerçekten güzel şarkıları hell çok güzeldi :)

MT

Dan Sade sololar yazıp dinletse bize keşkem dedirten grup.
|v|