Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

TakıntıLılar?..

Başlatan Sumween, Şubat 10, 2007, 07:07:57 PM

Previous topic - Next topic

neverforgivenangel

senin için kötü olmuyo mu ya genel olarak mükemmeliyetçi olmak?

BurciSh

Quote from: neverforgivenangel on Ekim 29, 2007, 03:21:10 PM
senin için kötü olmuyo mu ya genel olarak mükemmeliyetçi olmak?

e oluo tabii ama engelleyemıorm.Bütün öğretmenlerm sınıfn en iisi vs fln diodu ama bi süre snra yetmıo gibi sıkılıorm
mesela bn ing. hazırlktaim bu yıl.Ya biliorm ing.yi ilk konular o kadar sıkıcı ki boşuna zamn kaybı.Yeterlilk sınavını geçmştm ama tekrar etmk istedm daa ii öğreniim die.
başak burcuyum bi de bundan da kaynaklanıo.
Ark. ilişkilernde vs kusursuzluk  aramıorm ama,herkesi olduu gibi kabul ediorm.Tek o ii,
sonuç olarak %50,%50 dielimm ;D ;)
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs

Chaz.Glsn.Mike

Tv seyrederken kesinlikle ışık açık olmamalı seyredemiyorum, batıyor  :D  :D  :D
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

ezqi

HAYATIM TAKINTI ÜÜÜÜFFFF   :-\

pınar özkaya

hergün mutlaka evden çıkmadan önce a place for my head'i dinlerim yoksa günüm berbat geçio,sıraya hiç bi zmn çantamı koymam hep aynı yerden atarım ve denk gelir ;D,kazaklarımı veya t-şörtlerimin kollarını sürekli çekiştiririm ve ellerimi kapatırım bu yüzden bütün kazaklarım sünmüş durumda ::) ve nedense ellerim hep çok soguk olur bu takıntı mı bilmiom ama garip bişi hiç sıcak olduunu görmedim bu güne kadar :-\
chazzz

Heart Attack

- Defterlerimizi temiz , düzenli tutmaya çalışırım . Eğer yazım çirkinse sayfayı yırtıp baştan evde düzenlice tekrar yazarım .
- Yatarken mutlaka su içerim , su içmezsem hep aklıma takılır uyuyamam .
- Televizyonun sesi açıkken asla uyuyamam .
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

nsa_mike

genelde yatarken bişeye sarılırım ve bazen mike'nin fotosuna sarılıyorum

kahramanım benim...:D

chaz_lp

simetri hastalığım var kadifeden nefret ederim asla dokunamam gördüğüm yerden kaçarım ha bi de LP var tabii :D

ShapeshifteR

bir kitap okumaya başladıysam o kitap bende her geçen gün hastalık hali alır..
kitabın ilerleyen bölümlerinde ne olacağını merak eder ve meraktan çatlamamak için de kitabı okurum..
genel olarak ilk gün 50 sayfa okumuşsam diğer gün 100 ertesi gün 150 sayfa civarında falan okurum ve sayfa sayısına bağlı olarak kitaplarım 3 günde biter genelde... hatta bi günde bitirdiğim bile oldu  ;D 
acaip meraklıyım ya :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

ölü gelin

önceki gün yaptığım şeyin aynılarını aynı saatte aynı biçimde yapma takıntısı başladı yani otobüste dün nereye oturduysam oraya oturmak aynı saatte kalkıp cüğara içmek vesaire vesaire

genç rockçı:-)))

anneme kötü notumu asla söyleyemem düzeltirsem anca öyle  :P
akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin:D

_lp@chester_

püf alt yazılı film izliyemiyom harfleri fln sayasım geliyo filme odaklanamıyom imla hatalarını inceliyom çok sinir bi durum bi de sabah dişimi fırçalamaadan okula gitmem ;D

lp_mike_chester

1 hafta içinde 2 maç yapmak halısahada......
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

shimy

bu günlerde de dik oturtma takıntısı başladı bende yanımda kambur oturan birini gördüğümde dayanamıyorum hemen dik otur diyorum ehhehe :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ads1940

Quote from: Sumween on Şubat 10, 2007, 07:07:57 PM
eveeet bir new topicle daha huzurlarınızdayım :D sürekli size ayakbağı olan,vazgeçemediğiniz bi takıntınız varsaaa söyleyin burda =)

mesela ben yatmadan önce mutlaka yastığı ters çeviriyorum! neden bilmiyorum ama senelerdir böyle yapmazsam rahat edemiyorum  :rolleyes: :D

bende yastığı cevir meden yatmamam bide trt 3 kapanınca orda bises cıkıo  o ses olmadanda yatamam  bide soğan yemem
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE