Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

ailenizle en çok tartıştığınız konular?

Başlatan bLOODsUCKEr, Ocak 20, 2008, 12:35:29 PM

Previous topic - Next topic

bLOODsUCKEr

ben en çok matematik yüzünden tartışıyorum.matematiği hiç çalışmıyosun,sınavda düşük not alıyosn falan filan işte...napayım ya anlamıyorum işte :-[

linkieboppers

pek tartıstığım solenemez.. 8) ama en cok sınavlar ve okul hakkında tartısıyoruz... :)

deathwax

müzik, kıyafet

ezqi

herşey) !!

TosSsi

ben genelde babamla tartışırım hep uyusuk olduğumu soyler aksine çok hareketliyimdir ama babam işte hep anlatamıyorum :'( :'( :'(

genç rockçı:-)))

bu sene bölüm seçicem ve buna benim yerime ailem karar   veriyor. hepsi benim sayısala gitmemi istiyolar ben ise daha karasızım
akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin:D

_lp@chester_

püff okul hakkında hiç bi tartışma olmaz ama gezip tozmama kızıyolarr :-\ :-X

ÖzLeM

arkadşlarımla bi yere gidiceğim zman abim çok karışıyo :-\

ShapeshifteR

üniyi kazandığımdan beri hemen hemen hiçbir konuda tartışmıyoruz... bıktığımızdan olabiler :) ... ben onlara onlar bana ayak uyduruo geçinip gidioss  :)
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

mi_numetal_sa

dinlediğim müziklere alışamadılar :D
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

neverforgivenangel

kılık kıyafet bilgisayar odamdan ayrılmamam inişli çıkışlı okul hayatım... ne ararsan var  8)

Heart Attack

özellikle bilgisayar konusunda çok atışıyoruz.Herşeyi çok abartıyorlar 2 saat bilgisayardaysam annem koca gün bilgisayardasın diye yakınır durur  >:(
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

gokhan

abı benım bıraz su sac sakal olayına bıraz kızıyolar yanı halımden endıse edıyolar =) neden edlıyosa ama aıle ıste sonucta, onun dısında pek bı konu yok yanı =)

NEVERlandLP

Quote from: genç rockçı:-))) on Şubat 08, 2008, 03:30:41 PM
bu sene bölüm seçicem ve buna benim yerime ailem karar   veriyor. hepsi benim sayısala gitmemi istiyolar ben ise daha karasızım
bence bunu ailenle konuşmayı dene önemli bi konu bu :o seni anlıycaklardır inş.
odamın daınıklıı annemi deli ederdi çok tartışırdık benim bu dağınıklık seviyorum ama artık kabul ettiler bişey demiyolar ;D

Sumween

Quote from: genç rockçı:-))) on Şubat 08, 2008, 03:30:41 PM
bu sene bölüm seçicem ve buna benim yerime ailem karar   veriyor. hepsi benim sayısala gitmemi istiyolar ben ise daha karasızım
aman cnm sen neyi istiyosan onu yap bence. ben sayısaldayım gittim de ne oldu. bakıyorum şimdi istediğim tüm meslekler eşit ağırlıkta. zamanında ineklik edicez diye koşa koşa gittik sayısala :D gerçi kasarsan en baba meslekler sayısaldadır o da bi gerçek de...

Quote from: gokhan on Şubat 13, 2008, 01:23:01 PM
abı benım bıraz su sac sakal olayına bıraz kızıyolar yanı halımden endıse edıyolar =) neden edlıyosa ama aıle ıste sonucta, onun dısında pek bı konu yok yanı =)
Gökhan senin saçına sakalına bende kızıyorum git çabuk kestir. o ne öyle sevmem ben açın yüzünüzü gözünüzü leyn..!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!