Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

avril lavigne

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 04:13:00 PM

Previous topic - Next topic

bLOODsUCKEr

YAPSIN SANA NE Kİ

Chaz.Glsn.Mike

gençliğini evlenerek yaktı ama yasık ona bu arada güzel kız yaww Kanada'lılar hep böle oluyo  :D
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

I_am_free

bence artık avrili pop bölümüne yazılsa daha uygun olur

NEVERlandLP

eski şarkıları hala hoşuma gidiyo let go under my skin albümleri ;D

ads1940

bu  kadının yaptığı rocksa  tarkanda türkiyenin en iyi rock sanatcısı ;D
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE

mi_numetal_sa

Quote from: ads1940 on Şubat 18, 2008, 03:32:11 PM
bncede ;D
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

Darkshines

Quote from: ads1940 on Şubat 18, 2008, 03:32:11 PM

tam şu 'nobody's home' şarkısı güzel duydum hemen indirdim gibilerinden yazıcaktımda şu yorumu gördüm. dur şöyle diyelim: sen dinleyiciysen, tarkan da dünyanın en iyi sanatçısı olsun. gülücük falan işte..

lp_mike_chester

doğru sölemiş walla
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

S@N£M_LP

çok gıcık oluyorum bu kıza yaa bi ara dinliyodum ama bıraktım yok ilk başlarda rock falan diyodum sona bi baktım kız pop yapıyo resmen kim dinler bunu yaa
SHUT UP WHEN I'M TALKİNG TO YOU

The sun goes down
I feel the light betray me

NEVERlandLP

Quote from: S@N£M_LP on Şubat 23, 2008, 10:24:18 PM
çok gıcık oluyorum bu kıza yaa bi ara dinliyodum ama bıraktım yok ilk başlarda rock falan diyodum sona bi baktım kız pop yapıyo resmen kim dinler bunu yaa
dinleyenleri var ki hala bir sürü ödül alıyor pop mop belki ama işte başarı başarıdır ;D
şaka maka bi ara yine sardım eski şarkılarına hala kurtulamadım :P

linkieboppers

eski şarkıları guzel de yenileri değişmiş biraz yani aklımızdaki rock cı avril çizgisini aşmış sanki ama ben hala seviyorum..iyi guzel kız..=)

pınar özkaya

ne biliyim ya burda herkes bagımlısı olmuş sanki bunun kız belli pop fln dinlio avril fln die delirio gerçi o da haklı pek rock yaptıı sölenemez yani resmen pop ama hakkını yemememk lzm güzel kız ;D
chazzz

lpbn

avril ın yabancı rock da ne işi var eskidn olsa hadi neyse diycem de şimdi hele istediği kdr ole giyinsin sadece onla olmuyor ama hakkını yememk lazım şimdi bazı şarkıları var güzel ama sadece bundan ibaret
snowflake in my hand

_lp@chester_

yaw bu kız süpyanlara müzik yapıyo sanırım şarkıların sözleri fln ilkokul seviyesi en iyisi okuma bayramında çıksınlar sahneye ;D ;D

I_am_free

nobody's home güzel oda ben moody sayesinde