Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Grububa eleman arayanlar

Başlatan lp-blk-fans, Nisan 12, 2007, 07:39:29 PM

Previous topic - Next topic

lp-blk-fans

SLM ARKADAŞLAR EĞER MÜZİKLE  İLGİLENİYOR VE ENSTRUMAN ÇALIYORSANIZ,BİR GRUBUNUZ WARSA YADA GRUBUNUZA  ELEMAN LAZIMSA  DOĞRU YERDESİNİZ.. KONUŞALIM PAYLAŞALIM...
son zamanlarda seviyesiz insanlar çok arttı buralarda,farkında olmadım,banada bulaşmışlar. temizlik yaptım,silktim üstümden.

§ïяĝαиα

abicim bizim kadavra die bi grubumuz var amma baterist yok tabi oralardan orduya gelebilcek olan varsa hayhay :D :D hele bi şu beste işini halledelim bide site yapıcçam sora siteye tanıtcam 6 kişiyiz zaten biri bişi çalmıyo demo hazırlıyo bakıcaz...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp-blk-fans

olsun  arkadaşlar bulunur elbet ordu die umudu kesme hç belli olmuo bu işler   ;)
son zamanlarda seviyesiz insanlar çok arttı buralarda,farkında olmadım,banada bulaşmışlar. temizlik yaptım,silktim üstümden.

shimy

ben şarkı söylerim çok pis scream atarım mesela :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp-blk-fans

balıkerden bi  grup adı konck inşllah  ;D ama baya iileir ritimci lasım ilgilenen warsa ulaşssın bna burdan

barış

bateristim 15 yaşındayım ankara'da grup arıyorum
we are the bitter bucolic

black_ece

ben klasik gitar çalıyorum ve klasik müzik yapıyorum klasik müzik yapanlar varsa söylesin duo yapalım severim çift gitarı
sadece gitar da olmayabilir gitara uyacak herhangi bir klasik enstrüman ve benim notalarıma uyacak notalrı olması yeter
bilmem bu siteden çıkar mı klasik müzik yapan ama yaziim dedim

folligue

eskisehir icin ise yarar ve deftones yada onun gibi alternatif hard rock yada nu-metal rifflerinin kacırmayacak derecede bi solo gitar istiyorum...varsa acele irtibata gecsin...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

ShapeshifteR

hiç bir işe yaramam bişiler öretenin 40 yıl grup elamanı olurum :P :D vasıfsız grup elemanıyım mı deseydim :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

redxbeko

arkadaşlar bizim grubumuz 6-GeN bizim ritim gitariste  ihtiyacımız var ben grubun rapçisiyim... bağlantıya geçerseniz sevinirim...yerleşim yerimiz ANKARA :D grup hakkında bilgi için

http://www.altigenmusic.dostweb.com/