Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

neverforgivenangel

Quote from: chaz_lp on Şubat 01, 2008, 09:05:57 PM
çok mutluyum okul-ders-dersane hayatım iyi gidiyor şimdi 70-75 net civarı yapıyorum sınava yani sene sonuna kadar daha yükseltir(miş)im[inşallah]sonrada ver elini 60.yıl a.l  :) gerçi bu netlerle de kazanabiliyorum büyük bi ihtimalle ama 2.tercihle olabilir :)

60.yıl a.l. izmirdeki şu kavak yellerinin çekildiği lise mi o yoksa isim benzerliği mi ?

ölü gelin

Quote from: muzzy on Şubat 07, 2008, 03:47:01 PM
Quote from: ölü gelin on Şubat 06, 2008, 11:32:49 AM
2.95 yarıyıl ortalaması 2.65 genel ortalamayla inekliğin gözüne vurmuş ve alttan ne kadar dersim varsa alayını temizlemiş durumdayım ağlamak istiyorum artık yamalıksız bir ikinci sınıf öğrencisi oldum  alkışlayın bi zahmet 8)

işte benim kankam  8) izindeyiz :P :D
heheheh darısı başına muzafferim diycemde sen zaten yapıyon yani gaz vermeye gerek yok 8) hey adamım korkarım harikaydın 8)

gokhan

bugun yökün toplantısı war meslek lıselerıne uygulanan katsayı uygulaması herhalde kaldırılıcak :/  bızım zamanımızda neden olmaz anlamıyorum....buda benım sansızlıgım herhalde....

neverforgivenangel

Quote from: gokhan on Şubat 14, 2008, 12:35:12 PM
bugun yökün toplantısı war meslek lıselerıne uygulanan katsayı uygulaması herhalde kaldırılıcak :/  bızım zamanımızda neden olmaz anlamıyorum....buda benım sansızlıgım herhalde....

gökhancım bu olan iyi bir şey değil ama.. bak sen ne kadar tesadüf ya meslek liselerine katsayılar kalkacak imam hatip lisesi de aynen buna dahil olacak.. hobaa durun ya türbanda serbest olacak zaten.. adamlar teminat veriyolar liseye filan inmicek diye zaten imam hatipe gönderiyolar herşey aynen devam... 

chaz_lp

Quote from: neverforgivenangel on Şubat 13, 2008, 04:24:36 PM
Quote from: chaz_lp on Şubat 01, 2008, 09:05:57 PM
çok mutluyum okul-ders-dersane hayatım iyi gidiyor şimdi 70-75 net civarı yapıyorum sınava yani sene sonuna kadar daha yükseltir(miş)im[inşallah]sonrada ver elini 60.yıl a.l  :) gerçi bu netlerle de kazanabiliyorum büyük bi ihtimalle ama 2.tercihle olabilir :)

60.yıl a.l. izmirdeki şu kavak yellerinin çekildiği lise mi o yoksa isim benzerliği mi ?
evet o lise:)

uff şu son denemem de iğrenç geçti :'( çok kötüyüm :'(

linkieboppers

her deneme iyi gecmeyebilir ki..hep yükselcen die bişey de yok..üzülme.. :)
okul süper gidio şu an..umarımm hep böyle devam eder.. ::)

black_ece

ahaha tayfun beni kopya manyaaa yaptı =))
abi sınavlarda uyumuş çocuk

beanlie

kajsdhakjsdhaasdas   eceeeeeee başarılarının dewamını diliyorum :D:D:D

bLOODsUCKEr

birkeresinde okulda öğle arasıdaydık bende şapkamı ters takıp sıranın üstüne çıktıydım lp'nin papercut şarkısını rap bölümlrini sölüodum tam o sırada nöbetçi hoca sınıfa girmiş beni izlio (bizimkilerde çaktırmadı aşkolsun yani) herneyseşarkıyı bitirdim arkamı bir döndüm nöbetçi hoca  :-[ adam beni alkışladı. üstelik işin ilginci benden ceza'nın medcezir şarkısını sölememi istedi  ;D ;D ;D

aSiRuH

malesef

Sumween

Quote from: black_ece on Şubat 17, 2008, 01:36:47 AM
ahaha tayfun beni kopya manyaaa yaptı =))
abi sınavlarda uyumuş çocuk
ilk denemelerde ben de uyuyodum ya. Kaç kere Sezai'nin sesiyle uyandım (kendisi yöneticilerimizden biri olur) Ne zaman uyumaktan vazgeçip çözmeye başladım o zaman sınıf öğretmeni habire yanıma gelip övmeye başladı Nazlı sende iyi bi yükseliş var diye:D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

denemelerde ilk 1 saat çıkılamadığı için ilk yarm asati tuvalette geçiriyorum dier yarım saaat ise soruları sallamakla geçio  8) bu arada ece yardımlarn yol,su,elektrk olarak geri gelecektir  8)

mi_numetal_sa

bu sene çok yüklendiler OKS OKS die 70 net war şuan ama inş yükselcek :)
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

linkieboppers

istanbul,konya,çanakkale,zonguldak,kastamonu,muş,van,samsun (üşenmedim yazdım hepsini.. :P) da yasayan arkadaslara sesleniyorum..cok sanslısınız ya bizim hiç kar yuzunden tatilimiz olmadı... :'(

sheyda

ooooooooffffff  fenciden nefret ediyorum yhaaa onun yüzünden takdiri kaçırdım 0,5 yhaa oooffff  >:(  gıcıkkk
»-(¯`v´¯)-» MÏ¢H€aL |KêÑ¿í»-(¯`v´¯)-»