Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

aynen ! ! ! gs atamazda zaten ! ! !
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp_mike_chester

Fenerbahçe:Sevilla 21:45 de Starda inş yencez bugün 1-0 olsun bizim olsun..... ;)

Turkısh_FURKAN

inş. adamlar bizim moralimizi bozmak için formalarına en büyük kubar sitesini koymuşlar yhaa ama yenecezz göreceq o sevilla teknik direk. :D

lp_mike_chester

benim içimden bu maçı 1-0 alıcağımız kanaatindeyim.....

the_R8Ds

tebrik ediorum guzel bi galibiyet aldnız sevilla karsısında

beanlie

höh diorm artık ya bi sevillayı yendiniz resmen awrupa fatihi oldunuz bu kdr abartmayın :D

muzzy

güzel mi ...güzel mi..nası izledin ya..nası bi izleyiştir o..bu yorum nası yapılır ya..ulen bu kadar mal oyunla bu galibiyet..bu kadar olur ya..bal akıo heryerinden takımın ya..tmm kendi kalesine attı ama adamların mallığından öne geçemediler..mallıklarından gol yediler...

nese herşeyi bıraktım hadi yendi etti de..bu nası bi taraftardır ya..pardon ne taraftarı SEYİRCİ..sinemadan çıkıp gelmişler..bida bana bizim taraftarıomız şöleböle die öven febeşli görürsem insanmısın lan sen dicem =) taraftar demek bile ayıp bunnara..ulan gol yiyince sus atınca bi gol die baır..bide son saniyelerde iki üç kişiden ses çıksın bu kadar..yan tribünün yarısından çoğu oturuyodu bea..ispanyol spikerin sesi duyuluyodu sessizlikten..ne kadar vefakar taraftar yaa...ulen delircem walla yok böle bişi..

ayrıyeten halit kıvanç saolsun gül gül yarıldık..eduya yaptığı yoruma özellikle...eduyu forvete almamız lazım..gol krallığına gidiyo ama tersten...bi saat buna güldüm..bide ilk yarı biterken..bi sn bişi dicem..gol istioruz ama karşı kaleye nolur dedi :D :D allah razı olsun ii güldürdüler bizi  :D

bide maç sonu finale çıkmış gibi sevinmeler..ulan utanır insan ya 2gol yediniz adamlara boru gibi avantaj bea..

linkinh

3-2 yendik :D:D eziq seviLLa :D :P

lp_mike_chester

allahım ne kıskanç herifsiniz yaa yendik mi yendik susun işte yendiğimiz takımda sevilla boru değil inş gs da bugün kazanır çifte bayram yasarız cok kıskançsınız yeter ama ! ! !

the_R8Ds

Quote from: muzzy on Şubat 20, 2008, 11:43:10 PM
güzel mi ...güzel mi..nası izledin ya..nası bi izleyiştir o..bu yorum nası yapılır ya..ulen bu kadar mal oyunla bu galibiyet..bu kadar olur ya..bal akıo heryerinden takımın ya..tmm kendi kalesine attı ama adamların mallığından öne geçemediler..mallıklarından gol yediler...

nese herşeyi bıraktım hadi yendi etti de..bu nası bi taraftardır ya..pardon ne taraftarı SEYİRCİ..sinemadan çıkıp gelmişler..bida bana bizim taraftarıomız şöleböle die öven febeşli görürsem insanmısın lan sen dicem =) taraftar demek bile ayıp bunnara..ulan gol yiyince sus atınca bi gol die baır..bide son saniyelerde iki üç kişiden ses çıksın bu kadar..yan tribünün yarısından çoğu oturuyodu bea..ispanyol spikerin sesi duyuluyodu sessizlikten..ne kadar vefakar taraftar yaa...ulen delircem walla yok böle bişi..

ayrıyeten halit kıvanç saolsun gül gül yarıldık..eduya yaptığı yoruma özellikle...eduyu forvete almamız lazım..gol krallığına gidiyo ama tersten...bi saat buna güldüm..bide ilk yarı biterken..bi sn bişi dicem..gol istioruz ama karşı kaleye nolur dedi :D :D allah razı olsun ii güldürdüler bizi  :D

bide maç sonu finale çıkmış gibi sevinmeler..ulan utanır insan ya 2gol yediniz adamlara boru gibi avantaj bea..

fenerbahce coq mukemmmel oynuordaa buna kotu oynudi diorsunn fbnin en gusel oynadıgı oyun bole olur ben onun icin gusel dedim  ;)

neverforgivenangel

muzzy dostum kardeşim ben objektif olarak değerlendirdiğine inanmıyorum.. içindeki hırçın galatasaraylının sözleri onlar.. bazı hatalar yapıldı tamam ama bal damlaması filan değil onlar ter diyorum ter:D

aslanparçam semihim genç semihim eferin be seviyoum seni genç semihim:D

lp_mike_chester

artık inş orda berabere yada yener kalır tur atlarız Türkiye yi sevince boğarız..... :)

madison

muzzy acayip saçmalamışsın,,son 2 senede 3 üst düzey avrupa kupası almış 2007 yılının dünyada en iyi takımı seçilmiş bi takımı kendi kalemize gol atmamamıza rağmen hemde çok iyi oynamadan yenebiliyoruz.Fenerbahçe nin hakkını ver,,tamam G5 lisin,muhalif sin ama yere kadar..

gokhan

abı herseye ragmen guzel bı galıbıyet =) bızım taraftar benı cok gıcık ettı :@

ShapeshifteR

fener taraftarlarının cook yüksek bi kısmı kulube tezahuratını maddi olarak yapıo =) bundan sonra gidip bağırmak işlerine gelmiyo olsa gerek...
bide feneri tebrik ediyorum... Elenmesini istediğim yok ama hissediyorum ki elenecek... 1-0 bile olsa adamlar atlıyo.. keşke 3-2 deilde 1-0 yenmiş olsaydı... nese bekleyip görcess ne oluyo...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.