Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

en sevdiğiniz yabancı futbolcu...

Başlatan muzzy, Ocak 29, 2007, 12:42:58 AM

Previous topic - Next topic

kim?

Ruud Van Nistelrooy
6 (7.9%)
Ronaldinho
48 (63.2%)
Robinho
2 (2.6%)
Van Persie
3 (3.9%)
Lampard
17 (22.4%)

Total Members Voted: 76

lp_mike_chester

Quote from: Littleches on Aralık 20, 2007, 06:38:41 PM
En sevdiğim fotbolcu [ Zlatan Ibrahimovic ] fakat siz dünyanın en iyi futbolcusunu seçer gibi yorum yapmışsınız. Benim için oda Ibrahimovic'tir.

Ronaldinho sadece show oyuncusu aynı zamanda C.Ronaldo'da aynı şekilde seri hızlı oyuncular ama karşılarına 2 kişi geldiği zaman sadece taraftar gazına gelip onlara karşı top oynuyorlar bence bir takım yok onlar için.

Ibrahimovic'in ki kadar seri bileklere sahip futbolcu biliyorsanız lütfen çekinmeyin! (:

sölim hemen kaka  seri bileklere sahip ama zlatan ibrahimoviç de  süper bir futbolcu.....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Littleches

Quote from: lp_mike_chester on Aralık 20, 2007, 07:59:31 PM
Quote from: Littleches on Aralık 20, 2007, 06:38:41 PM
En sevdiğim fotbolcu [ Zlatan Ibrahimovic ] fakat siz dünyanın en iyi futbolcusunu seçer gibi yorum yapmışsınız. Benim için oda Ibrahimovic'tir.

Ronaldinho sadece show oyuncusu aynı zamanda C.Ronaldo'da aynı şekilde seri hızlı oyuncular ama karşılarına 2 kişi geldiği zaman sadece taraftar gazına gelip onlara karşı top oynuyorlar bence bir takım yok onlar için.

Ibrahimovic'in ki kadar seri bileklere sahip futbolcu biliyorsanız lütfen çekinmeyin! (:

sölim hemen kaka  seri bileklere sahip ama zlatan ibrahimoviç de  süper bir futbolcu.....

Kaka mı ? (: Kaka iyi bir futbolcu ama futbolcu olarak bakarsan Kaka'nın sadece hızına güvenirim topla olan hızı ise müthiç bir adamdır. Bir futbolcunun her özelliği önemlidir Kaka iyi top koşturan seri bir adam bir futbolcu olarak bakıldığında biraz da zayıf ama kötü değil kesinlikle. Ayrıca Kaka şanslı doğan futbolculardan kendini çok geliştirememiş çünkü Ailesi Brezilya'da ki en ünlü ve zengin ailelerden.

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Darkshines

ulan ibrahimovic neyine göre dünyanın en iyi oyuncusu ? sence ne onu dünyanın en iyi oyuncusu yapıyo ? neyi he ?
Gerrard varken ne kaka'sı ne ibovic'i iş bilekte bitmiyo koçum. ibrahimovic maç seçmeye devam etsin (:

Littleches

Quote from: Darkshines on Aralık 21, 2007, 12:03:26 AM
ulan ibrahimovic neyine göre dünyanın en iyi oyuncusu ? sence ne onu dünyanın en iyi oyuncusu yapıyo ? neyi he ?
Gerrard varken ne kaka'sı ne ibovic'i iş bilekte bitmiyo koçum. ibrahimovic maç seçmeye devam etsin (:

İşin bilek kısmı sadece bi örnekti zaten evrağam (: Zaten bana göre dedim bende gene gözlükleri takmadın mı pc başına otururken ? Gerrard süper bi futbolcu lafım yok formasını giymezdim sevmeseydim zaten biliyosun (: Ibrahimovic maç seçebilir buna tanık oldum[k]. Benim için seriliği , bilekleri , mermi gibi şutları ve tekniği yeterlidir Ibra'nın.

Ona bakarsan Hagi diye bir adam var kuzen bilmem işittin mi ? Gerrard ile top niyetine oynar o adam. Yani senin anlıyacağın Ibrahimovic'in dünyanın en iyi futbolcusu olmadığını zaten herkes biliyor (: Benim için 1 numaradır.

Not : Maradona ismi ile tanıdığımız futbolcu , brezilyanın as kadrosuna sahada 2 tur attırdıktan sonra gidip üstüne golü atmış adamdır fakat oda doping kullanıyordu (:

Dipnot : Sen uzatma Laaaaaaaaaağnnn.! XD
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Darkshines

sieeenn girarda top diyemezsinnnn.
güzel ayar vermişsin kuzen sen ibo de ben gerrard diyim en iyiyi pes'te belirliyelim. (:

sevgi, saygı.

raines

Zlatan İbrahimovic

lp_23_23

kaka

selda_LP

roberto carlos, ronaldinho, ronaldo, alex, kaka

тнє ѕυи gσєѕ ∂σωи ι fєєℓ тнє ℓιgнт вєтяαу мє...

neverforgivenangel

valla ankete ronaldinho dedim ama  oraya zinedine zidan yakışırdı doğrusu. birde ben bir fb li olarak tüm bunların önüne HAGI yi koyarım. asıl bu adamı izlemek kadar zevkli bir şey yoktu ;D bence

madison

en iyi denince aklıma Steven Gerard geliyor,listede yok malesef

LpNumB

#7 Ricardo Quaresma

lp_mike_chester

ilk beş i sayim ben

1-Kaka
2-Gerard
3-İbrahimoviç
4-Anderson
5-Kezman
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Ash-iie

Kaka Leite.

lpandhp

cristiano ronaldo <3 :-* kaka <3
SHUT UP WHEN I'M TALKİNG TO YOU!!!

I'm what i want you to want,what i want you to feel.But it's like no matter what i do, i can't convince you to just believe this is real. I love you Chester!!

I don't want to be ignored.

Even if you're not with me,i'm with you!

sevmiyorum ama özlüyorum!

EBRU ?!

ya bnde futbolla ilgilenirm 1.Gerrard 2.david villa 3.wayne rooney... pehh...:P
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P