Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

tenis

Başlatan wape, Ocak 27, 2008, 05:04:23 PM

Previous topic - Next topic

wape

başlık açılmamış şaşırdım :D kimse tenisle ilgilenmiyormu :-\
bi kaç bilgi vereyim önce

22.01.2008 itibariyle atp(association of tennis players) sıralaması
1 Roger Federer 7180
2 Rafael Nadal 5780
3 Novak Djokovic 4315
4 Nikolay Davydenko 2825
5 David Ferrer 2615
6 Andy Roddick 2530
7 Fernando Gonzalez 2005
8 Richard Gasquet 1895
9 Andy Murray 1830
10 David Nalbandian 1775

yine aynı tarihli wta(women's tennis association);
1 Justine Henin 6430
2 Svetlana Kuznetsova 3810
3 Ana Ivanovic 3516
4 Jelena Jankovic 3390
5 Maria Sharapova 2956
6 Anna Chakvetadze 2880
7 Serena Williams 2772
8 Venus Williams 2470
9 Daniela Hantuchova 2367
10 Marion Bartoli 2191

bunlar en iyi tenisçiler oluyo :D tenisin bazı maçları çok çekişmeli geçer izlenmeye değer, bayanların vuruşu sırasındaki çığlıklarıda eklenince maçlar bir senfoni olabiliyor (bu cümleyi ben kurmuş olamam) ;D oynaması bana göre daha zevkli tabiki

neyse bu aralar avustralya açık bittide bayağı zevkli maçlar vardı. ilk 10 dk da anlaşılıyor zaten maçın zevkli olup olmayacağı izlenip izlenemeyeceği. erkeklerden novak djokovic, bayanlardan maria sharapova şampiyon oldu hayırlı olsun ;D bilmiyorum izleyen oldumu

linkieboppers

ben acacaktım aslında ama sen actın.. :) ben izledim bugunku maçı..djokovic in ilk grand slam sampiyonluğuydu..eger izlediysen fark etmişsindir..çok heyecanlıydı.. :)
federer'in elenmesi kötü oldu..bu sene performansı ya düştü ya da arkasından gelenler daa da güçlendi..
sharapova'ya gelince: Justine Henin'i yenince verdiği röportajda cok acımasız davrandı..hem ona noluyo ki henin dünya nın en iyi kadın tenisçisi..o röportajda söyledikleri sinirimi bozdu biraz..
neyse..bence iyi maçlar çıktı avustralya açıkta..Dört gözle Wimbledon'ı bekliyorum.. :D

wape

evet federere yazık oldu. djokovic çok hırslı ya bence kontrol altına alması lazım ;D bence biraz geriye düşse bu onu kötü etkiler. o yüzden performansının istikrarlı olacağını pek sanmıyorum djokovicin. ya sharapovada yenmiş işte kadını olsun o kadar ;D her karşılaşmada yenemeyeceğine göre zevkini çıkarıyor ;D gerçi 6-0dı bi set ben izlemedim ama maçı ezici üstünlük kurarak almış demekki :D

linkieboppers

belki de attığı çığlıklar sayesinde almıştır..çünkü bi sürü sporcunun konsantre olmasını engelliyo o sayede..aslında doğru  40 yılda bi kazanmış keyfini çıkarsın bakalım.. :D

Heart Attack

Arkadaşlar bu aralar yeni bir turnuva var mı ? Varsa hangi kanalda yayınlandığını söyler misiniz ? Son zamanlarda pek takip edemiyorum bilgilendiren olursa çok sevinirim
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

linkieboppers

tum maclar eurosport ta veriliyo ordan takip edebilirsin..=)

Heart Attack

sağol :)

lp_mike_chester

tenis i bana sewdiren kişi sharapova dır  o ne güzellik tir yaa onun maçlarını kaçırmam hiç  :)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

linkieboppers

sadece guzelliği değil attığı cığlıklar da seyretmenin sebebidir eminim..=) her ne kadar kazandığı maclar olsa da çoğu zaman iyi oynasa da hiç mutevazı değil bence kazandığı zaman kendini goklere çıkarıyo..kendini en iyi sanıyo ama aslında kendini beğenmişin teki.. :-\ (bence)

Heart Attack

Sharapova'dan daha iyileri de var bence . Justin Henin Harden , Venüs Williams gibi ..
Yeni olanlardan Bartoli'de fena değil aslında . Wimbledon 2007 deki çeyrek final maçını izlediyseniz ordaki performansı şahaneydi  :)
Erkeklerden Federer'i tek geçerim . Ama bence Andy Rodick Federer kadar iyi bir kapasiteye sahip . Tekniği iyi kondüsyonu iyi . Bence tek eksiği son setlerde fazla hata yapması . Daha dikkatli oynasa ilk 3 ün içinde rahat yer alabilceğini düşünüyorum

lp_mike_chester

o konularda yüzde yüz hak veriyorum ! ! !
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !