Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Voleybol

Başlatan lp_jean, Temmuz 09, 2007, 09:54:07 PM

Previous topic - Next topic

lp_jean

forumdaki spor bölümü çoğunlukla futboldan oluşuyor. ama sporun sadece futboldan oluşmadığını unutmamamız gerekiyor. bu nedenle "voleybol"la ilgili bir bölüm açmak istedm. tüm spor severlerin yorumlarını bekliyorum..

selinkinpark

şu başlıkları düzgün yazın yahu bi modcan düzeltsin=)

lp_ken_an

voleybolla cok ilgilenmıyorum ama  yasadıgım yerin takımı olan erdemiri desteklemeye gidiyordum..
1.lig maclarını öle takip etmiştim 2 sezon öncee namaglup sampıyon olmuslardı ama gecen sezon bişey yapamadılar.
bayıldıgım nokta cok esnekler bu kişiler ya

lp_jean

bi ara bizim voleybol milli takımı dünya şampiyonasına falan katılmıştı
sonra bi daha da sesleri çıkmadı
ama tabi o zmn ii reklam yapıolardı

ewrimcan

karadeniz oyunlarında takım halinde şampiyon olduk (zaten voleybolda tek tek şampiyon olamazdık ya :D )

dünya şampiyonasından sonra avrupa da da başarı geldi ama yeni jenerasyonun uyum sağlayamaması devamını engelledi. izlenimlerim kadarıyla.

bu konuyu açtığın için teşekkür ederim lp_jean.

işine geleni basan basına basalım

lp_mike_chester

voleybol oynamam ama izlemesini severim özellikle türkiye bayan voleybol takımının tüm maçlarını izlemişimdir...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

shimy

biz yaseminle küçükken türk telekomun voleybol klübündeydik  tabi yaş küçük olduğu için masal anlatırlardı bize o gün bugündür abla kardeş voleyboldan nefret ederiz =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

raines

aksak bi spor ya

hermione

lisedeyken bende oynardım ya.. turnuvalara falan giderdik, güzel günlerdi :D

lp_mike_chester

bu voleybol yüzünden kız arkimi göremezdim adana dışına çıkarlardı turnuvalara:(:(:(

I_am_free

tek anladıım spor dalı

lp_mike_chester

voleybol erkek ligin izlerim istanbul büyük şehir belediye erkek voleybol takımını desteklerim...

sheyda

voleybolu seven oynar ancak ben bunu analdım ben okul takımındayım ama rakiplerimizin karşımıza nasıl olsa yenildik diyerek çıkıyorlar öz güven ve sevgi başka birşey yok
»-(¯`v´¯)-» MÏ¢H€aL |KêÑ¿í»-(¯`v´¯)-»

prensesss

voleybolu çok seviyorum .. fırsat buldukça oynarım okul takmdnda fln ..  :D
. . . EvAnEsCeNcE . . .

nes(li)nkin

ben vloybolcuym ;) en az futbl kadr zevkli.. oynamaya başlaynca bırkmak çook zor!!  8)