Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

milletlerin ilginç amaçları

Başlatan ewrimcan, Kasım 03, 2006, 05:40:40 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

Quote from: Darkshines on Kasım 25, 2006, 01:19:51 PM
Bush ; dinine çok bağlı inançlı bir adam bunlara da evaganist mi ne deniyordu doğru olanı aklımda değil Hz.Süleyman'ın Tapınağı vardı zamanında orası yıkılmış mı ne işte o da fazla aklımda değil  ortadoğuyu tekrar ele geçirip o tapınağı kurup Hz.İsa'nın oraya ineceğini ve hristiyanların dünyaya hükmedeceğine inanırlar..ki büyük bir hurafe ama inanıyorlar ve bana kalırsa petrol falan bir yana Bush'un aklında biraz da bu inanç olabilir herneyse (: herşey tıkırında giderken böyle gereksiz şeylere inanıp toplumları katlediyorlar...
[bunların inanışına göre tapınağın ayakta duran tek duvarı bile olduğu süre içerisinde kıyamet kopmayacak, ne zaman bu tapınaktan geriye hiçbir şey kalmayacak kıyamet o zaman kopacaktır]

benim bildiğim kadarıyla da o yahudilerin dünyaya hükmetmesiydi.. yanılmış olabilirim.. bide eklemek istiorum... 2 sene once bi kitap okumustum.. onda bugunkü israil( tabi o zman israil yok oralar filistin die geçio)  topraklarında müslümanlar yaşarken, haclı seferi yapılıyo... halk hz. süleyman tapınağına sığınmış, buraya sığınan herkesi öldürmüşler, akan kan diz boyunu geçiyormuş tapınakta..

ALINTI:

Haçlılardan biri, Raymund of Aguiles, bu vahşeti "övünerek" şöyle anlatıyordu:

Görülmeye değer harika sahneler gerçekleşti. Adamlarımızın bazıları - ki bunlar en merhametlileriydi - düşmanların kafalarını kesiyorlardı. Diğerleri onları oklarla vurup düşürdüler, bazıları ise onları canlı canlı ateşe atarak daha uzun sürede öldürüp işkence yaptılar. Şehrin sokakları, kesilmiş kafalar, eller ve ayaklarla doluydu. Öyle ki yolda bunlara takılıp düşmeden yürümek zor hale gelmişti. Ama bütün bunlar, Süleyman Tapınağı'nda yapılanların yanında hafif kalıyordu. Orada ne mi oldu? Eğer size gerçekleri söylersem, buna inanmakta zorlanabilirsiniz. En azından şunu söyleyeyim ki, Süleyman Tapınağı'nda akan kanların yüksekliği, adamlarımızın dizlerinin boyunu aşıyordu..

Haçlı ordusu Kudüs'te iki gün içinde yaklaşık 40 bin müslümanı üstte anlatılan yöntemlerle vahşice öldürdü. Filistin'in, Hz. Ömer'den bu yana süren barış ve huzuru, korkunç bir katliamla sona ermiş oldu. Haçlılar, bir sevgi ve merhamet dini olan Hıristiyanlığın tüm ahlaki kıstaslarını çiğneyerek, sözde Hıristiyanlık adına terör uyguladılar.

Harun Yahya
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Doqqyjuice

suleyman tapınagının bi gideri olsaymıs haclıların corabı ıslanmazmıs...(varmıymıs o zaman corap? gider varmıymıs?) :D

aslında ben konuya takıldım... "milletlerin ilginc amacları" ?.. tarih dersleri yuzunden aslında... "rusların amacı sıcak denizlere inmekti","avusturyanın amacı macaristanı ele gecirmekti" diye anlatılınca insanda boyle bi dusunce olusturması normal... eh boyle olunca insan moskova sokaklarından bi rusu cevirip "hacı nedir bu sizin milletinizin amacı yaa?" diye sordugunda "sıcak denizlere inicez kumsallara akıcaz karpuz kabuklarını bundan gayrı bizler atıcaz" demesini bekliyo... hukumetlerin amacı demek daha yerinde sanki... 10 tane insanın bile birlesip ortak bi paydada bulusması imkansızken... bir diger absurdluk te "ilginc" kelimesinde... koskoca hukumetler "ilginc" bi amac ugruna yarısıyolar... "ben senden daha marjinal bi stratejiyle dunya tarihine damgamı vururum arkadas" diye... bunu yaparken de bi ton diplomatik iliski icerisine giriyor, binlerce hesap kitap yapıyolar fln... hic zeka yok wallahi bunlarda... haybeye yasıyolar... yani ewrimcan sen bu konuyu bu baslık altında geyik bolumune (aa oyle bi bolum yok dimi forumumuzda? olsa super olurdu gerci sahsi kanaatim...) acmıs olsaydın benimde corbada tuzum... hatta sadece tuzum degil kekigim pulbiberim bilimum baharatım olsun diye uurasırdım... "ilginc" bi baslıgın alakasız bi bolumde yer alması ve tartısılması cok daha "ilginc" olmus... burdan adminlere bir cagrıda bulunalım son olarak... forumumuza rahatca geyik yapabilcegimiz gundelik hayatın tabularını yıkıp böğüre böğüre gulebilicegimiz gulerken de uzulebilicegimiz bir "geyik" bolumu acılmasının zamanı gelmistir... konu dusunulup tartısılırsa moderatorluge talibim... saygılar efenüm mey di fors bi vit yu...
Remember remember the nineteenth of November...

ads1940

Quote from: ewrimcan on Kasım 03, 2006, 05:52:12 PM
tarih görüosunuz di mi? bakın : fatih karadenizi türk GÖLÜ haline getirmek için kırım ı aldı.  la kocca deniz, göl olur mu hiç? komiime gitti.

heryeri türk gölü yaptıkta bir tek okyanuslar kaldı
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE

ewrimcan

Quote from: Doqqyjuice on Şubat 19, 2008, 05:37:56 PM
yani ewrimcan sen bu konuyu bu baslık altında geyik bolumune (aa oyle bi bolum yok dimi forumumuzda? olsa super olurdu gerci sahsi kanaatim...) acmıs olsaydın benimde corbada tuzum... hatta sadece tuzum degil kekigim pulbiberim bilimum baharatım olsun diye uurasırdım... "ilginc" bi baslıgın alakasız bi bolumde yer alması ve tartısılması cok daha "ilginc" olmus...

sevgili arkadaşım eğer azıcık dikkat etmiş olsaydın vakti zamanında bu başlığın geyikte açılmış olduğunu görürdün, ama laf. sen de haklısın. ilk sayfada geyikte bile bilmem ne durmuş diye bi yorum var. saygılarımla.

bu arada uzun zamandır giremiyordum. malum öss. hepinizi çk özledim.

işine geleni basan basına basalım

ousan

Quote from: Doqqyjuice on Şubat 19, 2008, 05:37:56 PM
burdan adminlere bir cagrıda bulunalım son olarak... forumumuza rahatca geyik yapabilcegimiz gundelik hayatın tabularını yıkıp böğüre böğüre gulebilicegimiz gulerken de uzulebilicegimiz bir "geyik" bolumu acılmasının zamanı gelmistir... konu dusunulup tartısılırsa moderatorluge talibim... saygılar efenüm mey di fors bi vit yu...

geyik bölümünün birdaha açılmayacağı çok önceden kararlaştırıldı.. sanırsam 1 yıldır geiyk bölümü yok... bunun sebebide geyik yapmak için gelen saçma sapan insanların olması ve sitenin amacından farklı bi şekilde kullanılması.... sonuç olarak geyik bölümü açılmayacaktır...

ads1940

bide ben şu rusların sıcak denizlere inme politikasına gıcık oluyom her yazlıda cıqıo wla bunlar inemezseben indrcem rusları sıcak denize
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE