Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

kitap önerileri...

Başlatan Sumween, Ocak 17, 2007, 02:09:01 PM

Previous topic - Next topic

TosSsi

Cengiz Aytmatov TOPRAK ANA beni ağlatmıştı sizde deneyin ;)

Heart Attack

Ferrarisini Satan Hergele - Yalçın Pekşen
Büyük Umutlar - Charles Dickens
Şeker Portakalı - Jose Maura De Vasconcelos

Şeker Portakalı kitabı aslında serinin ilk kitabı . Devam eden iki kitabı daha var Güneşi Uyandıralım ve Deli fişek . Tüm seriyi okuyun bence :D
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

merve t.

dan brown-[da vinci şifresi,ihanet noktası,dijital kale,melekler ve şeytanlar]
bu kitapların hepsini okudum...hepsi de birbirinden güzel.okuyun derim ;)

haruka

şibumi...bence okuyun..baş karekter nicolai hel cok ilginç..

[lp]_endLeSs

Olasılıksız - Adam Fawer

ölü gelin

AMAT ya mutlaka okuyun abi ben böyle bir şey görmedim türk gerilimi hatta osmanlı gerilimi büyü,sır, esrar, ölüm,kan ne ararsanız var
kitabın yazarı ihsan oktay anar

ezqi

ben arkilere tüm dünya klasiklerini okumalarını tawsiye ediyorum---------

afa

"suç ve ceza"
onnumara valla mutlaka okuyun
dostoyevski, suç ve ceza

ezqi

CHE--Küba Günlüğü
Küba Günlüğü, Che’nin de katıldığı Küba Devrimi’nin öyküsünü anlatıyor. Meksika’da aldıkları gerilla eğitiminin ardından, Fidel Castro önderliğindeki devrimciler, 1956 yılının sonlarında Küba’ya geçer. Küba Diktatörü Batista’nın ordularına karşı yürütülen bu mücadelenin evrelerini Che’nin kaleminden günlüğünde takip edebilirsiniz. Küba Günlüğü’nde Gerilla Kumandanı Che’nin büyük askeri dehasının ve siyasi zekasının örnekleriyle karşılaşacaksınız. Ancak, Küba Günlüğü, salt bir askeri anı kitabı değildir. Aynı zamanda, devrimci dayanışmanın ve fedakarlığın, ne kadar büyük işler başarabileceğinin anlatıldığı bir emperyalizme meydan okuyuştur.

---------------------------------------------------------------------------------
CHE--Gerçekçi Ol İmkansızı İste
Che’nin eserleri hem büyük bir devrimcinin, hem önemli bir sosyalist önderin, hem de Üçüncü Dünya devriminin dünya çapında teorisyenlerinden birinin düşüncelerini yansıtmaktadır. Che, salt bir askeri deha değil, aynı zamanda üçüncü Dünya’nın emperyalizm başkaldırışının önderlerindendir. Debray’ın deyimiyle Che’nin düşüncesi “Yeni Milliyetçilik”tir. Bu nedenle Che’nin yazıları bir Üçüncü Dünya devrimcisinin özgün bir sosyalizm arayışı olarak değerlendirilmelidir.

"SAVAŞ ÇAĞRIMIZ KULAKTAN KULAĞA YAYILACAKSA VE SİLAHLARIMIZI ALMAK İÇİN BAŞKA ELLER UZANACAKSA, ÖLÜM NEREDEN GELİRSE GELSİN, HOŞ GELDİ, SAFA GELDİ"

O-K-U-Y-U-N!!!

black_ece

sofie nin dünyası =))
gerçi ben felsefeden hoşlanmıyorum diyosanız hiç başlamayın =))
sadece hani biraz merak ediyorum acaba bu adamlar be demiş falan derseniz alın okuyun

primula

agatha christie -ölümün tam zamanı

υηƒσяgινєη.

NEVERlandLP

nazım hikmet ran-memleketimden insan manzaraları