Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Tokio Hotel

Başlatan lp_mike_chester, Temmuz 05, 2007, 09:15:25 PM

Previous topic - Next topic

lpbn

ya Allah aşkına şu doğadan reklamındaki ses aynen şu tokionun solistine benziyo acayip ya  :o
snowflake in my hand

ousan

Quote from: lp_mike_chester on Mart 19, 2008, 12:16:27 PM
demekki iyiler ki veriyolar =) ;)

hayır popüler oldukları için :)

NEVERlandLP

Quote from: lpbn on Mart 19, 2008, 04:45:01 PM
ya Allah aşkına şu doğadan reklamındaki ses aynen şu tokionun solistine benziyo acayip ya  :o
o ses cem adrianın değilmi?ben çok benzetmiştim yada reklamları karıştırıyorum bu arada bir yerde moonson mu moon soon mu bir şarkılarını dinledim ve nasıl bu gruba tapıyorlar anlamıyorum kötü değildi o kadar ama bana güzel gelmedi :(

prensesss

ben semiorum ya tokio yu  :(
. . . EvAnEsCeNcE . . .

By.TurkishBad

İşte Bende fikrimi soyledim kardeşim .. Bosten yere kırmayalım birbirimizi  :D :P

lp_mike_chester

Quote from: ousan on Mart 19, 2008, 05:24:49 PM
Quote from: lp_mike_chester on Mart 19, 2008, 12:16:27 PM
demekki iyiler ki veriyolar =) ;)

hayır popüler oldukları için :)

ewt bu sölediğine katılıorum=)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ßiLL

1. Grup üyeLerinin hepsi erkek..
2. ALdıkLarı ödüLLerden ticari bir grup değiL gerçekten iyi müzik yapan bir grup oLduğunu anLayabiLirsiniz..
3. Gerçekten iyi müzik yaptıkLarı için çoo..k büyük hayran kitLeLeri var..[tabii bazı özentiLer sadece dış görünüşLerine hayranLar..seviyesizLer..]
4. Sadece dış görünüşLeriyLe onLarı değerLendirenLer de ayrı seviyesizLer zaten..[sevmeyenLere bir sözüm yok ama 'aa bunLar erkek mi?, kız bunLar yaa (:, kuscam şimdi..' diyen arkadaşLara söyLüyorum..]
5. ßiLL hakkındaki bu kadar söyLentiye rağmen büyük bir cesaret örneği göstererek yoLuna devam ediyor..[dış görünüşü hakkındaki kararLarı kendi verir..bu onun en doğaL hakkı..]
6. Seven sever, sevmeyen sevmez, sevmeyenLere saygı duyuyoruz ama sevenLerede sizden saygı bekLiyor..

-Siyah biLe kaybetmiş asaLetini yokLuğunun karanLığında..-
-KaranLık bir ışıkLa dehşet verir asLında..çünkü yaLnız kaLamazsın..göLgen vardır yanında..-
-GüLmek bana yakışmaz..çehrem güLse ruh aLışmaz..-

mi_numetal_sa

bence yaptıkları müziğe rock demesler bide biras da olsa yakışıklı olmasalar böyle olmasdı çünkü dikkat ettim dinleyenlerin %95 özenti mor siyah rock falan yasıyolar altına tom bill yaptıkları müziği kimse dinlemiyo herkes yüzlerine aşık ben miken sesine aşığııım :D
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

lp_mike_chester

Quote from: ßiLL on Nisan 09, 2008, 04:40:41 PM
1. Grup üyeLerinin hepsi erkek..
2. ALdıkLarı ödüLLerden ticari bir grup değiL gerçekten iyi müzik yapan bir grup oLduğunu anLayabiLirsiniz..
3. Gerçekten iyi müzik yaptıkLarı için çoo..k büyük hayran kitLeLeri var..[tabii bazı özentiLer sadece dış görünüşLerine hayranLar..seviyesizLer..]
4. Sadece dış görünüşLeriyLe onLarı değerLendirenLer de ayrı seviyesizLer zaten..[sevmeyenLere bir sözüm yok ama 'aa bunLar erkek mi?, kız bunLar yaa (:, kuscam şimdi..' diyen arkadaşLara söyLüyorum..]
5. ßiLL hakkındaki bu kadar söyLentiye rağmen büyük bir cesaret örneği göstererek yoLuna devam ediyor..[dış görünüşü hakkındaki kararLarı kendi verir..bu onun en doğaL hakkı..]
6. Seven sever, sevmeyen sevmez, sevmeyenLere saygı duyuyoruz ama sevenLerede sizden saygı bekLiyor..

o kadar güzel konuşmussun ki dediklerine şiddetle katılıyorum=)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

gothic_lp

sefmiom wallah ...  8) dinleyn dinlesn saygım warr  ;)
¶¶¶____¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶
¶¶¶____¶¶¶_¶¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶_¶¶¶¶_¶¶¶
¶¶¶____¶¶¶_¶¶¶¶¶¶¶¶_¶¶¶¶¶¶___¶¶¶_¶¶¶¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶