Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Çin işkenceleri

Başlatan prensesss, Mart 23, 2008, 02:51:03 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

bi kaç işkence var bildiğim ama çin mi japon mu bilmiorm...
şahsın kafası usturayla kazınır... daha sonra bir hayvanın derisi (hangi hayvan bilmiorm) adamın kafasına güzelce yerleştirilir... bu öle bi deridir ki yırtılmaz aşınmaz vs vs.. saçlar ilk tıraş doneminden sonra hızlı bir uzama ivmesine sahip olur.. uzayan saç kafadan dışarıya cıkamaz.. geriye doğru gitmeye çalışır... zamanla beyne ulaşır v adam ölür.. bu zmana kadar çektiği acıya siz karar verin...

şahsın anüsü tutkalla bi güzel kapatılır ve bi yere oturtulur... dışkısını yapamayan şahısın bi süre sonra bağırsakları patlar...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Sumween

4- suçlu güneşin altına ellerinden bağlı biş şekilde yatırılırmış...suçlunun saçları kazınıp kafasına deve derisi geçirilirmiş...deve derisi güneşte eriyip suçlunun kafasına yapışırmış...saçlar deve derisi yüzünden dışarı doğru çıkamayıp içeri doğru çıkmaya başlarmış...bir süre sonra saçların kafatasını delmesiyle beyne ulaştığı anda adam ölürmüş...

ilki var zaten...
ama daha çok üretilebilir ben bile rahat ürettim kaç tane yani bu topicten sonra :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

bi tanede bnm aklıma geldi :P

svri bir buz kütlesini adamın kulağına sokun adam geberir sonra buz eridiği için işkence aletide ortalıkta kalmaz :D böle bi işkence yöntemi dha wardı sanırım :D

prensesss

onların amacı ortada delil yada dediin gibi işkence aleti bırakmamak diil...
en çok nasıl acı verebiliriz.ona bakıolar  ;D
. . . EvAnEsCeNcE . . .

Darkshines

e birinin kafasına sık mermiyi, sonra mermiyi aynı kişinin beyninden ayıkla çıkar, geri dönüşüme yolla çevreye de katkın bulunsun mermi yaz 9082'ye yolla ilk mermin bizden. hem acısız hem işkence aleti de kalmıyo ortalıkta. haz almam dersen ayrı çin şurda 2 adımlık yol (:

beanlie

yok abi biz adamı bulalaum güzel güzel işkencemizi yapalım tatmin edelim kendimizi böle basitçe öldürmek olmuyo nerersnde bunun zevkki :P çinliler akıllı adam ya buluyorlar her zmn güzel birşeyler :D

mi_numetal_sa

çok iyi bnce yapan cezasını çekiyo
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

Turkısh_FURKAN

manyak bu çinliler:S:S

linkieboppers

Quote from: beanlie on Mart 25, 2008, 08:08:41 PM
bi tanede bnm aklıma geldi :P

svri bir buz kütlesini adamın kulağına sokun adam geberir sonra buz eridiği için işkence aletide ortalıkta kalmaz :D böle bi işkence yöntemi dha wardı sanırım :D
ben bu oldurme seklını dan brown un ihanet noktası kıtabında okumustum ama orda kadının kulağına değil ağzına kar dolduruyorlardı... :D

lpbn

hımmm....ilginç sonra noluo pki???
snowflake in my hand

linkieboppers

Quote from: lpbn on Mart 26, 2008, 05:10:45 PM
hımmm....ilginç sonra noluo pki???
nolacak..??!! :D nefes alamadığı için öluyo kadın..daha sonra ağzındakı karlar erıyo ve ortada kadını olduren bi kanıt kalmıyo..soğuktan ölmüş izi werılıyo..(olay kutupta yasanıyo..)

Sumween

hmm adamı tabutvari bi yere baygınken tıkıp, uyandığında her yanda görebikleceği şekilde ailesinin kan revan içinde parçalanmış cesetlerinin fotolarını koyardım bi tane de rahat görsün diye kafasına yakın ampul. Ampulümüz napıcak? Hem görüşü sağlayacak hem elemanımızın kafasını yavaş yavaş pişiricek (: Bu sırada fotoğraflara bakarken de psikolojik işkence görmekte olan Hilmi'ye bir de not yazmış oluyoruz. ''Sevgili Hilmi...Ailen için üzgünüm ama onları o hale getirirken çok zevk aldım,onların pek aldığı söylenemese de. Her neyse annem can sıkıntısıyla yaratmış olduğum bu güzide mekana hoşgeldin ölene kadar orda kalıcan bol vaktin var nası geçirmek istersen. Hani yer darlığından, ayak parmağını burnuna değdirmeye çalışma gibi imkansız atraksiyonlarla olayı zevkli hale getirmeye çalışabilirsin. Ah çok konuştum yahu fazla da uzatmayayım ki kafan pişmeden yazıyı oku bitir, sonra merakta kalmış bi suratla gitme o tarafa...''   imza Sumween ahuahahhaa
   Bu arada aile fotoğrafları photoshopla yapılır yani aslında kimsenin kılı zarar görmemiştir. Hatta görmeyecektir de! Adam yarım saat sonra çıkarılıp ''şaka yaptıııım'' şeklinde karşılanır ve olay mahalinden tüyülür! Maksat ne? işkence+atraksiyon!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

LinkinBerk

Quote from: Sumween on Mart 26, 2008, 08:21:52 PM
hmm adamı tabutvari bi yere baygınken tıkıp, uyandığında her yanda görebikleceği şekilde ailesinin kan revan içinde parçalanmış cesetlerinin fotolarını koyardım bi tane de rahat görsün diye kafasına yakın ampul. Ampulümüz napıcak? Hem görüşü sağlayacak hem elemanımızın kafasını yavaş yavaş pişiricek (: Bu sırada fotoğraflara bakarken de psikolojik işkence görmekte olan Hilmi'ye bir de not yazmış oluyoruz. ''Sevgili Hilmi...Ailen için üzgünüm ama onları o hale getirirken çok zevk aldım,onların pek aldığı söylenemese de. Her neyse annem can sıkıntısıyla yaratmış olduğum bu güzide mekana hoşgeldin ölene kadar orda kalıcan bol vaktin var nası geçirmek istersen. Hani yer darlığından, ayak parmağını burnuna değdirmeye çalışma gibi imkansız atraksiyonlarla olayı zevkli hale getirmeye çalışabilirsin. Ah çok konuştum yahu fazla da uzatmayayım ki kafan pişmeden yazıyı oku bitir, sonra merakta kalmış bi suratla gitme o tarafa...''   imza Sumween ahuahahhaa
   Bu arada aile fotoğrafları photoshopla yapılır yani aslında kimsenin kılı zarar görmemiştir. Hatta görmeyecektir de! Adam yarım saat sonra çıkarılıp ''şaka yaptıııım'' şeklinde karşılanır ve olay mahalinden tüyülür! Maksat ne? işkence+atraksiyon!
çok iyi ya çok yaratıcı bi fikir ama kurban bu sırada hakikaten aklını yitirebilir :D.Bu arada bu topici okuduktan sora son günlerde içimde sadist bi ruhun olduğunu keşfettim.

beanlie

nazlı senn şuursuz bi katil olduğunu tahmn ediyordum zatn :D :P

Darkshines

suçluya şöyle, at hırzısına böyle.. bu 10 madde kanun mu olm ? insan mısınız ? (: