Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

robert gregory bourdon

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:22:57 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

konu Rob'dan baya bir uzaklaşmış..
çeviriyi istediğiniz için buraya koyuyorum ama konuya Rob dan devam edelim lütfen..

'hey,this is chester and I am confirming that this is the official CB website.I met with Jen during PR because she seems to know what I'm doing before I do...ha ha...asked her if we could make cbonline my official site and if she would like to run it.This is the beginning of our work together we hope you  enjoy it as much as you have in the past.Please feel free to make any suggestions on how we can improve this site for everyone,and give a round of applause to Jen for running great fan sites like this....Yours Truly Chaz'

Selam ben Chester. Bu sitenin resmi CB websitesi olduğunu doğruluyorum. Jen (sitenin sahibi bu kız oluyor) ile Projekt Revolution sırasında tanıştım çünkü daha önceden ne yaptığımı bilmek ister gibi bir hali vardı.. ona eğer  başında durmak isterse cbonline'ı benim resmi sitem haline getirmek istediğimi söyledim, böylece birlikte çalışmaya başladık. Umarım bu siteden daha önceden aldığınız kadar zevk almaya devam edersiniz. Lütfen bu siteyi daha da geliştirmek için önerilerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.  Ve böyle güzel fan siteleri yürüttüğü için Jen'e büyük bir alkış istiyorum. Saygılarımla   Chaz

linkieboppers

hepimiz rob un bekar oldugunu biliyoduk ama çoğu lp fanı rob un gizlice vanessa ile nişanlandığını one suruyolardı ... fakat rob onceki aksam lp fanlarıyla yaptığı bi chat konusmasında hala bekar oldugunu soylemiş ... rob bekar oldugunu soyleyince konusmacılardan biri (artık espri olsun die heralde) 'rob evlen benimle' demiş.. :D :D

kmkzefrvr

Quote from: black_ece on Eylül 10, 2006, 04:02:39 PM
ya konuşurken canlı çekimlerde konserlerde fln acayip sempatik konşkan böle gülümsüyo fln ama resimlerde hep somurtuyo bi iki istisna dışında :):):)
yakışıyo da ama
bencede katılıyorum ama .....bende bateri çalıyorum bunun gibisini görmedim
dominator

lpbn

Quote from: linkieboppers on Şubat 22, 2008, 05:29:37 PM
hepimiz rob un bekar oldugunu biliyoduk ama çoğu lp fanı rob un gizlice vanessa ile nişanlandığını one suruyolardı ... fakat rob onceki aksam lp fanlarıyla yaptığı bi chat konusmasında hala bekar oldugunu soylemiş ... rob bekar oldugunu soyleyince konusmacılardan biri (artık espri olsun die heralde) 'rob evlen benimle' demiş.. :D :D
vayy  ;D  ;D ama evet bayadır birlikteler evlesinler artık bi o kaldı zaten tabi yine işlerine karışmak gibi olmasın
snowflake in my hand

bLOODsUCKEr

Quote from: lpbn on Mart 31, 2008, 08:31:46 PM
Quote from: linkieboppers on Şubat 22, 2008, 05:29:37 PM
vayy  ;D  ;D ama evet bayadır birlikteler evlesinler artık bi o kaldı zaten tabi yine işlerine karışmak gibi olmasın

ya evlenmesin . evlenipte nolcak allahaşkına .böyle bekar bekar iyidir

EBRU ?!

evlenipte n'aPcak.böle iiii.çoq özler bekarlıı :D :D :P
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P

lp_mike_chester

hiç sanmıorum=)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !